Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
Citat:
nimamo skrbnika, ki ga bi kot firma morali imeti

vsak operater ima svojo segmentacijo strank. če ga nimate, pomeni samo to, da glede na velikost in porabo ne pašete v segment, v katerem imajo stranke dodeljenega skrbnika.

lahko pa mi daš na ZS za katero podjetje gre, pa ti direktno povem kaj in kako.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ne, sedaj je napisal, kaj ga moti in zakaj imajo problem in to zelo lepo, tako da pomoč se je že ponudila (tafrishnzelen). Verjamem, da se bo tudi borovnica potrudil glede pomoči, nasvetov in rešitve kakega problema, v kolikor je potrebno. Tako da reality, če te je volja, stisni kak PM ali angažiraj vašega zastopnika, da to stori.

P.S.: Kar se tiče BAN-a, je bil napisan razlog, kletvica in ne ker izražaš svoje mnenje.

Je pa lepo, da si napisal tudi dejansko, kaj te moti in ne zgolj žalil
zmaga.gif

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik reality pravi:
hehe ok ok....
Vidm, da si vse skupi zlo k srcu jemleš.....

pohvalna je tudi tvoja pripadnost tej firmi, če to res delaš free, ampak vseno se mi zdi, da klele zganjate nič drugega kot marketing...
Še sanja se ti ne, koliko borovnica naredi za folk, tako službeno kot iz njegove dobre volje.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
reality te bodo poklicali glede na podatek, ki si mi ga dal enkrat,.. lahko pa mi posljes kontakt na pm,..
lp b

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
reality te bodo poklicali glede na podatek, ki si mi ga dal enkrat,.. lahko pa mi posljes kontakt na pm,..
lp b

Gremo naprej s temo: evo vprašanja, da boste imel na SiMobilu kaj delat. Obstaja realna možnost, da bi začeli ponujat dve številki na eni kartici?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Citat:
Uporabnik reality pravi:
hehe ok ok....
Vidm, da si vse skupi zlo k srcu jemleš.....

pohvalna je tudi tvoja pripadnost tej firmi, če to res delaš free, ampak vseno se mi zdi, da klele zganjate nič drugega kot marketing...
Še sanja se ti ne, koliko borovnica naredi za folk, tako službeno kot iz njegove dobre volje.

Agree! Vsa čast
zmaga.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
kaj je zdaj a bo imel simobil iphone 3gs v ponudbi al ne? nekaj časa nazaj se je šušljalo o temu sedaj pa vse tiho...

ima kdo kake info?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
kaj je zdaj a bo imel simobil iphone 3gs v ponudbi al ne? nekaj časa nazaj se je šušljalo o temu sedaj pa vse tiho...

ima kdo kake info?

Tud če kdo ve ti ne bo povedal
smile-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
waw....živimo v skrivnostni dobi :D

nisem vedel...zakaj pa ne bo povedal? kaj je to kaj takega? pač kupujem nov telefon in se zanimam za iphona in bi šel tudi na simobil če bi ga imeli v ponudbi.

svašta

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.