Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.360
308
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
še en mesec pred istekom Aneksa ne moreš pri si.mobilu prekinit ne da bi plačal...to mislim da bi prekinil naročnino...so res bedni...
uf-1.gif
Številko lahko z naročnine preneseš kadarkoli, Simobil ti pa dodeli drugo številko na tej naročnini. Drugače lahko pa 150 dni pred potekom vezave (tj. 5 mesecev) vzameš nov subvencioniran aparat brez doplačila (torej plačaš ceno kot na reklamah za tvoj paket).

sej telefona pa tud nimajo nobenga pametnga

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
še en mesec pred istekom Aneksa ne moreš pri si.mobilu prekinit ne da bi plačal...to mislim da bi prekinil naročnino...so res bedni...
uf-1.gif
Številko lahko z naročnine preneseš kadarkoli, Simobil ti pa dodeli drugo številko na tej naročnini. Drugače lahko pa 150 dni pred potekom vezave (tj. 5 mesecev) vzameš nov subvencioniran aparat brez doplačila (torej plačaš ceno kot na reklamah za tvoj paket).

mene pri si.mobilu trenutno nič ne zanima zanima me samo prekinitev naročnine...ki sem se odločil počakat še en mesec pol pa prekinit vse....
smirk-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Če te tolk moti, pa prekini sedaj. Ponavadi je pogodbene kazni manj, kot pa naročnine...

Mene tudi pri enmu operaterju ne zanima nič drugega, kot prekinitev pogodbe (in odplačati kazen) ter prestopiti drugam
grims-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Če te tolk moti, pa prekini sedaj. Ponavadi je pogodbene kazni manj, kot pa naročnine...

Mene tudi pri enmu operaterju ne zanima nič drugega, kot prekinitev pogodbe (in odplačati kazen) ter prestopiti drugam
grims-1.gif

je ja..sam zdej dam za prekinitev 20 € če pa počakam en mesec pa samo 6 € tko da prišparam 14€ zame je to velik...
evil.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Mialim, da je to preostanek vračila prejete ugodnosti pri nakupu aparata, ki na ta dan znaša še tolko in tolko EUR, odvisno od modela aparata
smile-1.gif

lp

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Ja, ampak če pri Si.mobilu vzameš aparat z vezavo 24 mesecev, lahko po 19 mesecih (150 dni pred potekom vezave) vzameš novega, brez plačila pogodbene kazni. Če pa hočeš prekiniti razmerje, tudi nekaj dni pred potekom 24-mesečne vezave, pa vseeno plačaš kazen.

Sicer pa tudi jaz čakam na kak WLAN GPS Smartphone za spodobno ceno pri svetlozelenih
smirk-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Ja, ampak če pri Si.mobilu vzameš aparat z vezavo 24 mesecev, lahko po 19 mesecih (150 dni pred potekom vezave) vzameš novega, brez plačila pogodbene kazni. Če pa hočeš prekiniti razmerje, tudi nekaj dni pred potekom 24-mesečne vezave, pa vseeno plačaš kazen.

Sicer pa tudi jaz čakam na kak WLAN GPS Smartphone za spodobno ceno pri svetlozelenih
smirk-1.gif

Seveda plačaš kazen, če prekineš pred iztekom pogodbe, tako kot povsod drugod. Saj je to povsem logično, a ni? Če te pa kje nagradijo za nespoštovanje pogodbe mi pa le povej, grem še sam tja.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:

grims-1.gif

je ja..sam zdej dam za prekinitev 20 € če pa počakam en mesec pa samo 6 € tko da prišparam 14€ zame je to velik...
evil.gif

Kaj pa narocnina se za tisti dodatni mesec? Ce imas kaksnega od paketov Zame, je to lahko od 10 do xx €
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Pr S! vem da plačuješ v naprej, za @m ne vem, pr TM pa plačuješ za nazaj...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pri Si.mobilu in Mobitelu vem, da palcujes narocnino za naprej in storitve za nazaj... izgleda je samo Tusmobil izjema in ima zaenkrat se drugacen nacin obracunavanja... vendar potem pomoje tudi ne mores prekinit aneksa prej, kot po preteku, drugace placas pogobeno kazen... To se mi zdi logicno, da je tako ...

Himera

Pripravnik
7. nov 2009
52
0
6
Konkretno, res konkretno pogrešam vse modele, ki jih ni več. So pač pošli, razumem. E66, E71, innov8 ... vsi symbian.
E75 je zame brezvezna, ker ne uporabljam tekstovnih sporočil. E52 je še kr nekako.
UltraT nima OS, Blackberrya tud ne rabim, posebno ne v paketu Blackberry ... N97 je predraga, priznam (ne mislim, da je predraga pri S!, tko, na splošno) ...
Dejansko pogrešam (od novih) E72. Ko bo prišla, če bo, bo moja ...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:

grims-1.gif

evil.gif

Kaj pa narocnina se za tisti dodatni mesec? Ce imas kaksnega od paketov Zame, je to lahko od 10 do xx €
smile-1.gif

na srečo mam še stari paket orto smart...tko da je naročnine 4.16€
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.