Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik reality pravi:
a boste spet kej spremenili na podlagi manj kot procenta.....

priden.gif

zate bomo naredili poseben paket; vezava bo prosta postelja na Studencu,...

b

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
dvomim vse kar obljubite....

dragi plačanci, da javni forum zlorabljate za gnilonategunsko propagando...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik reality pravi:
dvomim vse kar obljubite....

dragi plačanci, da javni forum zlorabljate za gnilonategunsko propagando...

dragi moj realty,... res je da sem zaposlen pri operaterju vendar je moja pomoč popolno brezplačna za uporabnike ki potrebujejo pomoč,... ti si žal prepameten za vse skupaj zato si do nadaljnega na ignor,..
lep dan še naprej
b

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Torej priznaš, da se na vašo ultrasposobno službo za pomoč ne morš zanest

hehe to si pa po pravic povedal

O tem govorijo tudi uporabniki, predvsem ko nekaj reklamirajo... no vsaj dolgčas jim ni.... ker se zadeva pr vas cikla....

To ignoru..... a misliš, da se sekiram, da morš javno obelodanjat.... Ignor do vaših uporabnikov je stalna praksa, to dojema vedno več uporabnikov Simobila...

in zato ceni dobre operaterja, ki so v štartu dražji na koncu kvalitetnejši in cenjši...

smile-1.gif

pa lep dan...

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Simobil s paketom, ki vključuje tudi zakup glasbenih melodij

Ljubljana, 12. novembra - Drugi največji slovenski mobilni operater Simobil od danes naprej uporabnikom ponuja nov naročniški paket, poimenovan Orto Muziq , katerega posebnost je storitev Muziq Unlimited. Naročniki lahko prek nje dostopajo do več kot milijona melodij za telefon oziroma računalnik.

Kot so sporočili iz Simobila, omenjeni naročniški paket kot prvi poleg določene količine zakupljenih minut pogovorov, sporočil SMS in MMS, prenosa podatkov ter brezplačnega brskanja po portalu Vodafone live ponuja tudi storitev Muziq Unlimited, ki je rezultat partnerstva med Simobilom in ene največjih glasbenih založb na svetu Universal Music.

Ta storitev naročnikom paketa omogoča zakup več kot milijona melodij najrazličnejših svetovnih in domačih izvajalcev za računalnik in telefon. Uporabnik do zakupljenih glasbenih vsebin dostopa, dokler je naročnik paketa Orto Muziq.

Storitev ob tem po navedbah Simobila ustrezno ščiti avtorske pravice glasbenikov, saj z urejenim pogodbenim odnosom z glasbenimi založbami licencirano posreduje glasbene datoteke naročnikom. Glasbene datoteke, ki jih naročnik paketa prenese na svoj mobilni telefon ali osebni računalnik, imajo tako zaščito, da jih uporabnik ne more prenesti na druge nosilce zvoka, kot so npr. prenosni mp3-predvajalniki.

Do omenjenih glasbenih datotek lahko uporabniki dostopajo s pomočjo brezplačnega programa Muziq Manager, ki ga je Simobil razvil v sodelovanju s podjetjem RealNetworks. Zasnovan je tako, da ne ovira delovanja druge glasbene programske opreme, omogoča pa preprosto urejanje lastne glasbene zbirke in hiter dostop do glasbe.

Prenos podatkov GPRS, ki se opravi pri nalaganju glasbenih datotek na mobilni telefon oz. računalnik, je v sklopu storitve Muziq Unlimited, ki je vključena v paket Orto Muziq, brezplačen, če se uporabnik nahaja v Simobilovem omrežju. Če pa uporabnik gostuje v tujini, program Muziq Manager uporabnika obvesti o tem, da se nahaja v tujem omrežju in da je prenos podatkov plačljiv glede na veljaven Simobilov cenik prenosa podatkov v tujini.

Vir: STA
_____________________________________________________________________________________________________

Kaj pravite, se splača?

Naj se jebejo z njihovimi pogoji za ORTO pakete. Na Simobilu sem od začetka, odkar sem starejši od 31 let jim dol visi zame.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Nekaj me zanima...

Poleti mi je potekel aneks pri SiMobilu in sem za to pred točno 14. dnevi vložil zahtevek za odklep telefona na vsa omrežja. Rečeno mi je bilo, da bo zadeva rešena v roku treh dni in da me bodo telefonsko obvestili, vendar še do danes nisem prejel klica z napotki, kako odkleniti telefon. Kako dolgo bom moral še čakati?

Ima kdo kakšne izkušnje s tem?

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Nekaj me zanima...

Poleti mi je potekel aneks pri SiMobilu in sem za to pred točno 14. dnevi vložil zahtevek za odklep telefona na vsa omrežja. Rečeno mi je bilo, da bo zadeva rešena v roku treh dni in da me bodo telefonsko obvestili, vendar še do danes nisem prejel klica z napotki, kako odkleniti telefon. Kako dolgo bom moral še čakati?

Ima kdo kakšne izkušnje s tem?

Teh navodil tudi ne boš prejel. Itak ni v Simobilovem interesu, da bi ti odklenili telefon. Bodo pa ti ga, če ga neseš na Simobilov center (ne posrednik). Ker je vezava potekla, ti ga morajo odklenit. Samo nek dokaz imej s sabo (račun, garancija, ...), če bodo slučajno komplikacije.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Saj sem klical simobilovce in sem jim moral dati svojo telefonsko, model telefona in imei številko.
Pol pa mi je rekel, da bodo oni priskrbeli unlock kodo, ter da bom moral takrat priti na SiMobil center, da ga bodo lahko odklenli.
To je bilo že 2 tedna nazaj.

Kolk vem, pa je SiMobil še edini, ki zaklepa telefone... Sem mislil spet nekaj novega kupiti, pa se bom menda daleč izognil SiMobilu.

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Saj sem klical simobilovce in sem jim moral dati svojo telefonsko, model telefona in imei številko.
Pol pa mi je rekel, da bodo oni priskrbeli unlock kodo, ter da bom moral takrat priti na SiMobil center, da ga bodo lahko odklenli.

Kolk vem, pa je SiMobil še edini, ki zaklepa telefone... Sem mislil spet nekaj novega kupiti, pa se bom menda daleč izognil SiMobilu.
To je nekdo pozabil javiti naprej, meni so uredili v treh dneh, brez problema.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Torej priznaš, da se na vašo ultrasposobno službo za pomoč ne morš zanest

hehe to si pa po pravic povedal

O tem govorijo tudi uporabniki, predvsem ko nekaj reklamirajo... no vsaj dolgčas jim ni.... ker se zadeva pr vas cikla....

To ignoru..... a misliš, da se sekiram, da morš javno obelodanjat.... Ignor do vaših uporabnikov je stalna praksa, to dojema vedno več uporabnikov Simobila...

in zato ceni dobre operaterja, ki so v štartu dražji na koncu kvalitetnejši in cenjši...

smile-1.gif

pa lep dan...

A si spet pozabil tableto pojest?
priden.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
po mojem moreš prav na center simobila stopit in to povedat oz zahtevat.

drugače ti ne morejo odklenit....preko telefona.
Lahko se dogovoriš po telefonu in kasneje za odklep priti v SiMobil center.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:

To je nekdo pozabil javiti naprej, meni so uredili v treh dneh, brez problema.

Meni so uredili naslednji dan.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Ne razumem, zakaj se moreš kregat oziroma imet "prijetne razgovore". Če ti ponudba ne diši, jih vprašaj, namesto "prijetnih razgovorov" pa enostavno prenehaj biti naročnik

Boš živel dlje
smile-1.gif

Ufff spet ta Slovenska zaletavost. Zakaj se vas tolko vedno nekaj na pamet zaganja? Kdo pravi da sem se kregal s kom? Povej mi logično zakaj bi se jaz z nekom kregal zaradi enga mobilnega telefona? Če pride v ponudbi telefon X enot ne morem jaz pričakovat od njega da mi bo dal telefon za X/8 enot in tudi sam ni nič kriv če mi ga ne more dati. Poklical sem pač tja povedal kakšno porabo imamo in kaj dobijo za to npr. uporabniki Mobitela in kaj bi oni meni kot premium uporabniku ponudili če sem pač njihov zvest naročnik z visoko porabo. No in ta ponudba je bila po povratnem klicu smešna. Pač greš drugam in živiš dalje, zakaj pa bi se moral kregat? Saj pa imam neko osnovno obnašanje oz. bonton. Kot si napisal, preneseš številko in živiš dalje.

Lp

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Simobil s paketom, ki vključuje tudi zakup glasbenih melodij

Ljubljana, 12. novembra - Drugi največji slovenski mobilni operater Simobil od danes naprej uporabnikom ponuja nov naročniški paket, poimenovan Orto Muziq , katerega posebnost je storitev Muziq Unlimited. Naročniki lahko prek nje dostopajo do več kot milijona melodij za telefon oziroma računalnik.

Kot so sporočili iz Simobila, omenjeni naročniški paket kot prvi poleg določene količine zakupljenih minut pogovorov, sporočil SMS in MMS, prenosa podatkov ter brezplačnega brskanja po portalu Vodafone live ponuja tudi storitev Muziq Unlimited, ki je rezultat partnerstva med Simobilom in ene največjih glasbenih založb na svetu Universal Music.

Ta storitev naročnikom paketa omogoča zakup več kot milijona melodij najrazličnejših svetovnih in domačih izvajalcev za računalnik in telefon. Uporabnik do zakupljenih glasbenih vsebin dostopa, dokler je naročnik paketa Orto Muziq.

Storitev ob tem po navedbah Simobila ustrezno ščiti avtorske pravice glasbenikov, saj z urejenim pogodbenim odnosom z glasbenimi založbami licencirano posreduje glasbene datoteke naročnikom. Glasbene datoteke, ki jih naročnik paketa prenese na svoj mobilni telefon ali osebni računalnik, imajo tako zaščito, da jih uporabnik ne more prenesti na druge nosilce zvoka, kot so npr. prenosni mp3-predvajalniki.

Do omenjenih glasbenih datotek lahko uporabniki dostopajo s pomočjo brezplačnega programa Muziq Manager, ki ga je Simobil razvil v sodelovanju s podjetjem RealNetworks. Zasnovan je tako, da ne ovira delovanja druge glasbene programske opreme, omogoča pa preprosto urejanje lastne glasbene zbirke in hiter dostop do glasbe.

Prenos podatkov GPRS, ki se opravi pri nalaganju glasbenih datotek na mobilni telefon oz. računalnik, je v sklopu storitve Muziq Unlimited, ki je vključena v paket Orto Muziq, brezplačen, če se uporabnik nahaja v Simobilovem omrežju. Če pa uporabnik gostuje v tujini, program Muziq Manager uporabnika obvesti o tem, da se nahaja v tujem omrežju in da je prenos podatkov plačljiv glede na veljaven Simobilov cenik prenosa podatkov v tujini.

Vir: STA
_____________________________________________________________________________________________________

Kaj pravite, se splača?

Naj se jebejo z njihovimi pogoji za ORTO pakete. Na Simobilu sem od začetka, odkar sem starejši od 31 let jim dol visi zame.

Na voljo imaš veliko paketov, ki so ugodni tudi po 31letu starosti za par eur višjo naročnino. Simpl

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Znižane cene nekaterih telefonov na Orto Muziq:
Nokia 6730 - 70€
SE 595 - 40€
SE w715 - 60€
SE W995 - 190€

b

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
En teden po začetku sem postal njihov naročnik, sem še vedno naročnik, nikoli težav, vse želje in potrebe rešene brez ugovarjanj... Je pa res, da nisem eden tistih uporabnikov, ki bi vse zastonj (čeprav nisem za telefon plačal že par let, sem ga dobil od tega groznega operaterja, tudi zadnjega E71), ki ima porabe manj kot nič in ki ponori za vsako minuto, ko se mu zdi, da kaj ni po njegovo.

Nazadnje uredil moderator:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.