Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ne cmeri se, blebetac...

Neglede na to, kaj se tebi zdi, da bi ti morali operaterji ponuditi je njihov primarni interes prodati tisto kar imajo, in kupovati "middle-of-the-road" telefone, ne pa tiste za 300+ EUR po subvencji, ki jih prodajo mogoce 10 v stacunah. Ce bi imel pri kateremkoli operaterju svojega "key accounta", tako kot ga ima vecina firm, bi ti pa brez tezav v parih dneh zrihtali karkoli hoces.

Ampak ne, ti si se en od tistih "telefon za 1 EUR z 12 mesecev vezave, brez narocnine in 0.07 centov v vsa omrezja". Zakaj za bozjo voljo bi imel karkoli na lagerju, ce pa ta riziko lahko prevzame uvoznik?

Ampak take stvari ti seveda niso jasne, ker ne vidis dlje od svojega nosu.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Sigurno to imaš prav gledam na sebe in nikakor ne na enga operaterja. Logično.
wink-1.gif
In ja, glede koliko na naši hišni številki pustimo pri njih bi lahko ta telefon bil celo zastonj in to brez vezave 24m. Tako je, žal.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Potem sploh ni problema - pokliči acc managerja za "vašo hišno številko" in dobil boš vse, kar ti srce poželi.

Ampak ponavadi tisti, ki "veliko pustijo pri njih" ne jamrajo čez mizerno ponudbo telefonov, nikakršne akcije in nič novosti.

Tako da evrofil verjetno ni daleč od resnice?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Res? Kakšni pa so ti ljudje ki dost porabijo? In koliko telefonskih imajo na določeno firmo registriranih in kakšen profil ljudi uporablja te telefone? Daj ne sanjari ok?
wink-1.gif
Lahko pa tudi Evrofilu v rit zlezeš, samo pazi kajti ovadba sledi.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Si pri Si.mobilu?
Ti dam ime, priimek in e-mail vodje skupine za ključne stranke, pa se boš z njim zmenil?
smile-1.gif

Je pa res, da se, ce ponucas pod ene 200 EUR/mesec (raje se kaj vec) v povprecju na stevilko ne bos mogel prav veliko zmeniti.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Daj ne cmeri se no
smile-1.gif

Moj racun je (sicer pri T-Mobile, ampak, pustimo zdaj to) okoli 500 EUR/mesec (od tega velika vecina roaming). In ko sem se pred pol leta spomnil, da bi pa jaz imel G1, ki ga v moji drzavi ne trzijo je naslednje jutro prisel paket iz UK s telefonom, "Compliments of T-mobile UK". Cena - 0. Edino, kar sem bil naprosen je, da povem svoje vtise o telefonu.

Za 50 EUR na racun (po moznosti se z zakupljenimi minutami) ti pa nihce ne bo do stropa skakal.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ne kregajta se no,... nikoli ne bo možno ugoditi v vsem in vsakomur,...
Ko bo kaj novega pa obvestim,...
Morda že jutri :)

b

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Brez skrbi da je preko 200€
wink-1.gif
Sploh številka katera je vsak mesec dost v tujini presega krepko 400. Ampak to govorima o eni telefonski številki.

Drugače pa hvala, mi ne rabiš dajat kontakta, smo pred tem imeli vse telefone na Debitelu in sem 2 leti nazaj imel "prijeten" razgovor z enim takšnim modelom za končne uporabnike. No Debitel ima v osnovi že tako drage aparate, potem pa so mi naredili "premium" ponudbo katera je bila nekje tam tam z Mobitelom oz. Simobilom. Skratka zanemarljiv popust glede na to da smo od vsega začetka bili Debitel uporabniki in ko so bili še tolarji so bili računi po 200.000SIT in več. Samo hvala lepa sem rekel in smo šli drugam.

Nazadnje urejeno:

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Ne razumem, zakaj se moreš kregat oziroma imet "prijetne razgovore". Če ti ponudba ne diši, jih vprašaj, namesto "prijetnih razgovorov" pa enostavno prenehaj biti naročnik

Boš živel dlje
smile-1.gif

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Simobil s paketom, ki vključuje tudi zakup glasbenih melodij

Ljubljana, 12. novembra - Drugi največji slovenski mobilni operater Simobil od danes naprej uporabnikom ponuja nov naročniški paket, poimenovan Orto Muziq , katerega posebnost je storitev Muziq Unlimited. Naročniki lahko prek nje dostopajo do več kot milijona melodij za telefon oziroma računalnik.

Kot so sporočili iz Simobila, omenjeni naročniški paket kot prvi poleg določene količine zakupljenih minut pogovorov, sporočil SMS in MMS, prenosa podatkov ter brezplačnega brskanja po portalu Vodafone live ponuja tudi storitev Muziq Unlimited, ki je rezultat partnerstva med Simobilom in ene največjih glasbenih založb na svetu Universal Music.

Ta storitev naročnikom paketa omogoča zakup več kot milijona melodij najrazličnejših svetovnih in domačih izvajalcev za računalnik in telefon. Uporabnik do zakupljenih glasbenih vsebin dostopa, dokler je naročnik paketa Orto Muziq.

Storitev ob tem po navedbah Simobila ustrezno ščiti avtorske pravice glasbenikov, saj z urejenim pogodbenim odnosom z glasbenimi založbami licencirano posreduje glasbene datoteke naročnikom. Glasbene datoteke, ki jih naročnik paketa prenese na svoj mobilni telefon ali osebni računalnik, imajo tako zaščito, da jih uporabnik ne more prenesti na druge nosilce zvoka, kot so npr. prenosni mp3-predvajalniki.

Do omenjenih glasbenih datotek lahko uporabniki dostopajo s pomočjo brezplačnega programa Muziq Manager, ki ga je Simobil razvil v sodelovanju s podjetjem RealNetworks. Zasnovan je tako, da ne ovira delovanja druge glasbene programske opreme, omogoča pa preprosto urejanje lastne glasbene zbirke in hiter dostop do glasbe.

Prenos podatkov GPRS, ki se opravi pri nalaganju glasbenih datotek na mobilni telefon oz. računalnik, je v sklopu storitve Muziq Unlimited, ki je vključena v paket Orto Muziq, brezplačen, če se uporabnik nahaja v Simobilovem omrežju. Če pa uporabnik gostuje v tujini, program Muziq Manager uporabnika obvesti o tem, da se nahaja v tujem omrežju in da je prenos podatkov plačljiv glede na veljaven Simobilov cenik prenosa podatkov v tujini.

Vir: STA
_____________________________________________________________________________________________________

Kaj pravite, se splača?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
grin1.gif

Sniff... Sniff...

Wait. Does that smell like... iTunes in the future?
smile-1.gif

Kdo ve zakaj bi to rabili....

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Se strinjam, kdo ve, zakaj bi rabili. Simobil bo dobil dodatnih 5€ po naročniku, uporabniki pa od tega ne bodo imeli veliko. Glasbo itak lahko piratsko downloadamo...

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Ovca, po moje je res tako...itak so pogoji enaki, naročnina je enaka, vključene količine tudi...edina razlika je v tem, da doplačaš 5€ in maš komade for free. Ne ravno novost, ki bi naredila revolucijo. Sploh zato, ker komadov ne moreš dat niti na ipod...

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Novi zabavaj.se?

Sicer pa Nokia forsira svoje "Comes with Music" naprave...

A bo slučajno mogoča uporaba tega Orto Musiq prek WLAN?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
uaaaaaaaaaaaaa

stari noro..... kva dogaja tem simobilovcem.. Opazil sem da zopet uporabljajo tujko ki jo ne razumejo (neomejeno)...

Ko Simobil reče brezplačno in neomejeno se dragi koristniki njihovih storitev primite za denarnico, dobro preberite predvsem drobni tisk, ter ne tistega, katerega v njihovih brošurah berete lahko z razdalje enega metra.......

Moj zeleni nasvet. Ob morebitnih nepravilnostih delovanja kot je naprimer njihov portal in zaračunavanje pa pripravite ceu pok papirja za nenehno reklamiranje računov....

TO PRIČAKUJTE OD TEGA BREZPLAČNEGA, ZASTONJKARSKEGA OPERATERJA

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.