Citat:
Uporabnik sylver pravi:
waw....živimo v skrivnostni dobi
nisem vedel...zakaj pa ne bo povedal? kaj je to kaj takega? pač kupujem nov telefon in se zanimam za iphona in bi šel tudi na simobil če bi ga imeli v ponudbi.
svašta
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
poslovne skrivnosti ni potrebno izdajatče pa je to poslovna skrivnost potem pa res ne vem
no sej vseen..ko in če bo bomo že vedeli, sem pa mislil, da je kdo že kej zvrtal glede te info
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ko , če bo podatek za javnost bo verjetno najprej objavljeno tu,... do takrat pa naj ostane informacije le za nekatere,..
b
Tudi jaz sem imel omejen dostop, pa so mi ga nato spremenili v neomejenega vse sem uredil po telefonu. Samo še zmeraj ne vem v čem je fora, da moraš posebaj zaprosit za neomejen dostop, saj pri omejenem lahko samo porabo preverjašCitat:
Uporabnik Schime pravi:
Aja še to. Bil sem v centru in sem dobil kodo za Si.Asistenta. Sem se logiral in sem opazil, da nimam na voljo vseh možnosti ( ne morem preveriti, če sem poravnal vse račune). Potem sem opazil, da imam omejen dostop in sem pomislil, če lahko to spremenjijo na pomoči.
Citat:
Uporabnik flajr pravi:
Tole sicer ni novo, je že zelo staro, zato objavljam sem:
"Uporabnikom Si.mobila trenutno ne omogočamo pošiljanja sporočil SMS iz Slovenije naročnikom ameriških operaterjev. Uporabniki Si.mobila lahko pošiljajo in prejemajo SMS kadar gostujejo v omrežju ameriškega operaterja."
Zanimivo je, da ta "trenutno" traja že od začetka Si.mobila. Kdaj nameravate to poštimat? Ne deluje niti prejemanje SMSov z ameriških številk, tudi če gostujejo v Sloveniji.