Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ksz

lepo ste ga v temo brcnili, grem jaz na mobitel številko prenest
grin1.gif

Nekateri so pa res razvajeni...
bonk.gif

Z 1GB si upam povezati laptop preko BT telefona na net. S 100MB si ne upam, če ne drugega, se Vista ali antivirus spomnita za Automatic update.

Z Mobitel Družinsko vezjo (trenutno storitev brezplačna do feb 2010) imam brezplačne klice/SMS/MMS na 5 številk domačih in 1GB podatkov. Z Džabest imam še 1GB podatkov.

Saj če so zeleni tako zaverovani, da itak večina njihovih uporabnikov ne bo pokurila niti 50MB, zakaj ne dati 2GB v ponudbo? iZame za mlade
wink-1.gif

Saj Mobitel je tudi kmalu po izidu popravil Džabest ponudbo in v 1000 sporočil vključil še MMS.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ksz

lepo ste ga v temo brcnili, grem jaz na mobitel številko prenest
grin1.gif

Nekateri so pa res razvajeni...
bonk.gif

zakaj razvajen? pri simobilu sem že odkar obstaja .. in v pričakovanju dobrega paketa, so danes vdarli s temi mmsi, nevem če sem jih v življenju poslal 50, v imeniku mam cca. 100 kontaktov pa se upam it stavit da jih vsi skup ne pošljemo 1000 v enem letu
bonk.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ksz
dajte simobilovci naprej posredovat prve vtise (ki niso lih najboljsi). vrjetno so pristojni zainteresirani za feedback?

jaz priznam da sem razocaran.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.495
7.010
113
Meni se zdi pa čisto OK. Dobro, podatkov je manj, ampak kaj pa potem, tisti, ki so na simobilu, sigurno niso v nobeni meri odvisni od njihovega prenosa podatkov. Simobilovci so lahko zadovoljni, da je S! dal tako hiter odgovor na Mobitelov paket in sploh ni slab. mene so presenetili, konec koncev stari Orto paket za 10€ ni neka predpotopna akcija, je bil razmeroma nov paket.

Hovi1

Pripravnik
10. apr 2008
62
0
6
Nikoli nebomo vsi zadovoljni. Meni pače, če ne drugega ker dobim mobitel pri njih za 20€, pri M@ pa za 150€ več :/

airman02

Zelenc'
22. jan 2009
23
0
1
Ja odvisno kolk pokuriš, če vzameš paket pri tušu za 10-15€, so bol jajčevi telefoni za 1€. Bolj slaba tolažba je tole...

Drugače pa je res, da so telefoni bolj ugodni. Samo kaj ko dobijo vse novosti itak 2meseca za mobitelom, poleg tega je trenutna ponudba res v riti. Tisto omnio pa lg touch sta bol boga, folk pa hoče htc-je in xperio.

Pa če še z druge strani pogledamo, tistih 1000mms-ov nebo nikol noben porabil, neuporabna zadeva. Prenos jim bomo pa nekateri preplačali. In če računaš da te rečmo za 4-5€ na mesec dodatno oberejo in to množiš s 24 (kolikor ti traja pogodba), dobiš cifro okrog 100€, toliko kolikor preplačaš telefon.

Po mojem bi blo boljše, da s! nebi naredil nič, kot pa da dajo takšno ponudbo ven. Bolše da bi počakali pol leta pa dali konkurenci oreng kontro, ne pa zdaj ko so v lastno skledo špuknili. Sej nismo naivni potrošniki.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Zadeva je takšna... Kot zelo star uporabnik še starega ORTO SMART paketa, sem prej klical ter malo povprašal. Torej finta v teh zakupljenih minutah je tudi v tem, da se ti vedno zaračunava minutni interval za razliko od ORTO SMARTA, kjer je samo prvo minuto minutni interval, potem pa se začne sekundni zaračunavati ! Torej primer:

ORTO V NULO: kličem 1 minuto in 8 sekund in se mi porabita 2 minuti

Skratka tista opcija 201 se ti zna kar hitro pokurit... Moram doma vzet zadnjih par izpiskov ter malo preračunat pa bomo vidli....

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Zadeva je takšna... Kot zelo star uporabnik še starega ORTO SMART paketa, sem prej klical ter malo povprašal. Torej finta v teh zakupljenih minutah je tudi v tem, da se ti vedno zaračunava minutni interval za razliko od ORTO SMARTA, kjer je samo prvo minuto minutni interval, potem pa se začne sekundni zaračunavati ! Torej primer:

ORTO V NULO: kličem 1 minuto in 8 sekund in se mi porabita 2 minuti

Skratka tista opcija 201 se ti zna kar hitro pokurit... Moram doma vzet zadnjih par izpiskov ter malo preračunat pa bomo vidli....

Interval je 60/1

Hovi1

Pripravnik
10. apr 2008
62
0
6
Jap

kopirano z njihove strani:

Odhodni klici v Sloveniji, ki trajajo tri sekunde ali manj, se ne obračunajo. Obračunski interval znaša 60/1 in pomeni, da naročnik prvo minuto klica plača v celoti, ne glede na dolžino klica, od minute naprej pa se klici obračunajo po sekundnem intervalu. Cene vključujejo DDV.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
V vecini slucajev so to pubertetniki, ki bi radi terminal ranga >500 EUR za ceno 1 EUR, pakete nabasane s storitvami do onemoglosti (kolicinsko) in na koncu, da jim operater mesecno se nakaze kaksen EUR.
Jebat ga.
Lp

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Jasno da ostane več denarja za cigarete alkohol itd...

Vsi študenti jambrajo kok ni dnarja, za žur se pa vedno najde
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
No potem pa odlično! Očitno se je fant v telefonskem centru zmotil! Potem pa definitivno prešaltam!

Lp

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
zgolj v vednost,... prijateljem na Alterju,...

odzivi v praksi so bistveno drugačni kot od peščice provokatorjev na Alterju,...po prvih odzivih je zadeva uspela,...

l.p. b

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
no fajn. pocakaj se kak mesec ali dva za bolj natancno oceno.

v mojem primeru:
treba razumet, da sem "simobil fan", pa da sem bil razocaran, ker sem upal da bo simobil s prenovo ortounulo dovolj pogumn in pondil vecji prenos podatkov. dejansko je to tudi trend (+veliko bolj uporabno) in ne MMSi.
(se enkrat, osnovni orto u nulo je ql, ampak v opciji 201 bi bil 1GB super)

Konkurenca preprosto ponuja boljse. je to tak tezko sprejet? drugam zaenkrat ne bom sel, ostajam zvest simobilu ampak ko aneks potece, bom dobro premislil kako naprej. upam da dalje pri S!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Borovnica, to sploh ni debate da je zadeva uspela... Vsak ki zna vsaj malo logično razmišljaš ter minimalno računat bo ta paket vzel če ima VSAJ 20,00€ povprečni mesečni račun.... Glede 1GB podatkov.. osebno jih ne rabim niti 5MB tako da zopet relativna zadeva! Bi veliko raje imel 20 minut več v ostala mobilna omrežja...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
računajte nekako s tem da je Si.mobil subjekt na trgu in ne dobrodelna ustanova,...
za določen znesek se lahko ponudi določena količina storitev,... vsi ki rabijo več si lahko dokupijo opcijo mobilni plus 10GB ali unlimited,...

b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.