Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Potem pa idi na roko računat.

Prav rad bi te videl, da bi peš računal iz Si. Asistenta kjer imaš 500 postavk (klici, sms, mms, gprs). Potem te tukaj zjebe še interval, kot vemo so prve 3s free, potem imaš 60/1 in od 1min naprej sekundni interval.... Prosim ne govori neumnosti!!!!!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Pa kaj si nepismen? NE GRE!!

Povsod so postavke 0,00 EUR, ti pa nimaš pojma, v katero omrežje kličeš.

Jernej, ne bodi no TRD, seveda gre http://www.npch.si/index.php?option=com_wrapper&Itemid=27
cheer.gif

Lp

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Bullshit, v 5 minutah vse preračunaš. Excelu določiš filtre, za kar te zanima in tzračunaš enostavno. 1. minuta je cela, ostale približno določiš na pol minute natančno in dobiš zelo realno oceno stanja. v 5 minutah ali manj.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

Prav rad bi te videl, da bi peš računal iz Si. Asistenta kjer imaš 500 postavk (klici, sms, mms, gprs). Potem te tukaj zjebe še interval, kot vemo so prve 3s free, potem imaš 60/1 in od 1min naprej sekundni interval.... Prosim ne govori neumnosti!!!!!

Prijatl to sme za tebe mislil, mi normalni tako ne gledamo tega in ne računamo nič, ti pa bi znal to it računat da pač vidiš na čem si a ne? Lepo narediš konec delovnega dneva obračun
evil.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
1000 minut je 16 ur, ne porabiš tako hitro. Če pa pogledaš opcijo 201, ki vključuje klice v vsa ostala omrežja (ki imajo 80% tržni delež), pa se da hitro porabiti tri urice. Še bolj hitro pa se da porabiti ubornih 100MB večine paketov
rolleyes-1.gif

Uporabljam Mobitel in Simobil. Mobitel je čisto druga uporabniška izkušnja.

Predvsem po finančni plati
smile-1.gif

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
KSZ

Pa smo spet pri prepucavanju o problemih...o novostih ne duha ne sluha samo prepucavanje
confused-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

Prijatl to sme za tebe mislil, mi normalni tako ne gledamo tega in ne računamo nič, ti pa bi znal to it računat da pač vidiš na čem si a ne? Lepo narediš konec delovnega dneva obračun
evil.gif

Potem pa prosim ne predlagaj takih bednih zamisli/rešitev, ker normalni ljudje ki vejo kako to izgleda, kaj takega nebi predlagali
priden.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Muca, jaz ne bom računal saj me ne zanima poraba, si pozabil? Jaz kličem toliko kot moram in tudi plačam toliko kot sem poklical tako da mi ne rabiš pošiljat, lahko pa si sam izvozim če bom rabil tako da hvala
wink-1.gif

PS:. Pa ne muči se pisat več v tej temi, če pa vidiš da se vsi norca delamo iz tebe in ti zato takšne sarkastične ideje pišemo. Ne igraj bebčka in se umakni dostojno kot "ded". ajde

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
No vidim da se vam ne da nič dopovedati, vi boste pa rekli da se men ne da in se vrtimo v začaranemu krogu....

Pa-pa

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

In kako bo Excel vedel, v katero omrežje je klic?
confused-1.gif

Postaviš filtre in izbereš klici v druga mobilna omrežja.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
je kdo v tem silnem prepucavanju omenil možnost opcije mobilni 201 za stranke novih paketov (ne samo za orto u nulo), ki si jo lahko stranke dokupijo,...

b

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Kakšne filtre? A v Excelu? Še enkrat, kako bo Excel vedel, v katero omrežje kličeš?

Pa preden odgovoriš "ja z omrežno številko a ne", malo premisli o tem.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Saj nihče ne pravi, da je to funkcija življenjskega pomena. Je pa neka bolj ali manj koristna informacija.

Zadeva je še najbolj primerljiva s stanjem na bančnem računu. Nekdo bo rekel, da je koristno kdaj pa kdaj pogledat, spet drug bo vztrajno trdil, da on porabi toliko denarja kot ga porabi in potem samo na koncu meseca pogleda stanje na izpisku.

In sedaj vprašanje... kako bi izgledala banka, kjer nikakor ne bi mogel preveriti trenutnega stanja drugače, kot da greš v poslovalnico in vprašaš? V času interneta, mobilne telefonije... skratka, ko elektronske storitve niso noben bav bav več. Neumno? Zastarelo? Neprilagodljivo? Brez posluha za stranke?

Zagotovo. No, tako izpade Simobil. Pa ne zadnji teden ali mesec... ampak že kar krepko leto.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Kakšne filtre? A v Excelu? Še enkrat, kako bo Excel vedel, v katero omrežje kličeš?

Pa preden odgovoriš "ja z omrežno številko a ne", malo premisli o tem.

Dokler je znesek v preglednici "0", ja tako vseeno... v katero omrezje je ... ali? Ali res nekateri telefonirate zgolj zato, da pokurite zakupljene kolicine?
rolleyes-1.gif
... Sam poklicem takrat, ko nekoga potrebujem... pa ni vazno... ali je pri "mojem" operaterju ali pa je pri drugem...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Saj razumem, kaj hočeš povedat in se v veliki meri strinjam s tabo. Je pa neumnost trditi, da si lahko z Excelom narediš pregled porabe, ker si je ne moreš.

Vseeno pa je števec funkcionalnost (ne bom trdil, da izjemnega pomena), ki bi je bil marsikdo vesel in glavni problem je, ker je očitno Simobil povsem brez posluha za to. Poleg tega je še dodaten faktor, da jo imajo že vsi drugi operaterji.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Nisem trdil, da sta primerljiva ponudnik storitev mobilnih komunikacij in banka!

Napisal sem, da je primerljiv pregled porabe mobilnih storitev in pregled porabe denarja.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.