Ko sem podpisoval pogodbo še niti zakupljenih volumnov ni bilo, tako da nisem sveži naročnik.... Nevem no, a uporabniki nimamo "pravice" vedeti koliko volumnov še imamo na voljo, kaj praviš a? In ja, vsaka malenkost ni nikoli napisana v pogodbi in tudi ne bo to je vsem jasno.... Mobitel in Tušmobil sta svojim naročnikom to omogočila pa tudi ni nikjer nič zapisano v pogodbi glede števca, samo toliko o lojalnosti do svojih naročnikov!!!!
No no MadMitch - nimam niti najmanjše želje da se spustim do tvojega nivoja, mi je kar všeč kjer sem
Ok Jest, očitno ste me vsi napačno razumeli - nism rekel tega, da boš pred in po vsakem klicu preverjal minutažo, vendar nek števec mora biti, da lahko preveriš stanje volumnov, pa prosim ne mi omenjati si.asistenta ker je tam samo ena solata iz katere nikakor ni mogoče in niti nimam želje zlagati legokock in jih nato seštevati....
Nevem zakaj bi šel drugam, sem zadovoljen kjer sem, samo števec mi fali in še marsikateremu naročniku - mogoče tudi tebi? btw, imam naročnino tudi pri drugem operaterju, in ja -ta mi nudi števec