Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Lej bmk za Simobil in ga tudi ne zagovarjam ampak nekateri se mi zdite smešni ko nimate kaj druga za delat ko o tem števcu bluzit.. Tudi če imaš ti števec ne moreš kontrolirat, če imaš na dan po 20 klicev kot si napisal, ali bi ti po vsakem klicu šel preverjat? Bodi malo zrel in ne dajaj takšnih izjav, če pa nisi pa se vsaj delaj da si.. Drugače pa jaz imam čas vsak dan it gledat na Si.asistent, tako kot bi ti imel 20x na dan čas preverjat števec! Drugače pa sem do zdaj bil 2x na asistentu...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Ah škoda s tabo nadaljevati ta razgovor, ne bom se spušču na tvoj nivo. Želel sem samo povedati, da imaš z števcem lažji pregled kakor pa z si.asistentom in je to v današnjih dneh nuja.... Če tebi ni, potem se ne oglašaj, vrjemi pa, če bi ga imel na voljo da bi ga bil vesel....

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
naslednji moj komentar na števec bo takrat ko/če bo kaj novega,... vi pa se prepucavajte po mili volji,...

b

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Prav imaš Smrkc, ne se spuščat na moj nivo, ne uspeva ti najboljše, ampak ne sekiraj se, morda ti bo dalo življenje kaj modrosti in boš tudi ti enkrat doseg moj nivo
wink-1.gif
Se pa strinjam s teboj, vsak bombonček je dobrodošel!

Lep pozdrav

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Ne nismo stiskači, vendar če že imamo zakupljene volumne imamo tudi pravico vedeti koliko jih imamo še na voljo.... Ne gre se za to, da bi bil problem plačati če prekoračiš, gre se za princip.... Števec ni dobrodošla stvar ampak nujna stvar, kako pa veš da te operater ne goljufa in ti odšteva več kako pa mora, če imaš števec, lahko to opaziš.... Tudi jst nism eden izmed tisti ko porabijo vse kar imajo v paketu, vendar števec mora biti in pika!!!!

Pravico? Saj veš, samo malo se je treba pomujati, to je vse. Maš pa še eno PRAVICO, pojdi drugam, če je tako grozno. Ko si podpisoval pogodbo števca ni bilo, nikjer uradno niti ni bilo objavljeno, da bo in da je to del paketa. Ergo, nimaš, kar se števca tiče, prav nobene pravice, imaš jo le do črke pogodbe.
Še eno pravico imaš, da v primeru, ko ugotoviš, da te operater goljufa (itak da te bo, gvišnu), začneš postopek, ki se sproži ob takem dogodku.
Evo, zadeva razjasnena.

Aja, maš pa tut pravico, da tikaj razlagaš svoje "pravice" v nedogled. Zdaj pa le pazi, da se ne boš tudi na moj nivo spustil, ker je vse previsoko zate.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Heh, tole je pa bila izjava ja - operater te ne more goljufat.. Ja dobiš izpisek, ampak kako pa veš katero številko si klical pred 3 tedni in ob katerem času, če imaš recimo na dan po 20 klicev,a a? No potem mi pa še tole povej, kdo pa ima čas, vsak dan na si.asistentu čas preverjati vsak klic sproti in gledati če se ti je pravilno odštelo itd - za to je namenjen števec, kjer lahko pred klicem preveriš koliko minut imaš in ponovno preveriš po klicu - le tako lahhko vidiš da se ti je pravilno odštelo....

Pa prosim ne zagovarjat Simobila, da mu ni potrebno nardit števc - mora ga, če želi imeti zadovoljne naročnike....

Kdo ima pa cajt pred vsakim in po vsakem klicu to čekirat? Če si tako nezaupljiv, potem najbolje če mobilnik prodaš
bonk.gif
...

Konec koncev imaš pa možnost izbire in pojdi k operaterju, ki ti nudi števec
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Najboljsi so tisti pacienti, ki imajo 12 simk, pa vsake 5 minut vekslajo simke, ko hocejo nekoga poklicat, ki ta trenutek ni na istem operaterju, kot oni
hysterical-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Ko sem podpisoval pogodbo še niti zakupljenih volumnov ni bilo, tako da nisem sveži naročnik.... Nevem no, a uporabniki nimamo "pravice" vedeti koliko volumnov še imamo na voljo, kaj praviš a? In ja, vsaka malenkost ni nikoli napisana v pogodbi in tudi ne bo to je vsem jasno.... Mobitel in Tušmobil sta svojim naročnikom to omogočila pa tudi ni nikjer nič zapisano v pogodbi glede števca, samo toliko o lojalnosti do svojih naročnikov!!!!

No no MadMitch - nimam niti najmanjše želje da se spustim do tvojega nivoja, mi je kar všeč kjer sem
smile-1.gif

Ok Jest, očitno ste me vsi napačno razumeli - nism rekel tega, da boš pred in po vsakem klicu preverjal minutažo, vendar nek števec mora biti, da lahko preveriš stanje volumnov, pa prosim ne mi omenjati si.asistenta ker je tam samo ena solata iz katere nikakor ni mogoče in niti nimam želje zlagati legokock in jih nato seštevati....

Nevem zakaj bi šel drugam, sem zadovoljen kjer sem, samo števec mi fali in še marsikateremu naročniku - mogoče tudi tebi? btw, imam naročnino tudi pri drugem operaterju, in ja -ta mi nudi števec
aplauz.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ja, lepo prosim, ostani kjer si, bo bolj zdravo. Drugače pa, sam si napisal, kaj je rešitev zate, M@ al pa Tuš. Boš mel števec in dober odnos do lojalnih uporabnikov.

Rest my case.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kdo pa pravi, da Si.mobil tega ne bo omogocil? Samo eni res trapate, kot da je to nekaj, kar je potrebno za prezivetje ...

In tudi pri Si.mobilu imas to moznost... kle na drugacen nacin... Ker imas ogromno casa, lahko tudi poklices na center za pomoc narocnikom in ti tam povedo, koliko si ze pokuril...

In se enkrat. Ce je ta stevec tebi zivljenjskega pomena... potem ne vem, kaj se cakas... prehod na Mobitel ali Tusmobil te bo kostal zgolj 5€ in cez ar dni bos ze lahko uproabljal stevec zakupljenih kolicin
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Kdo pa pravi, da ga bo? Edino kar nam preostane je samo to, da čičamo in čakamo.....

I'm done here.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Kdo pa pravi, da ga bo? Edino kar nam preostane je samo to, da čičamo in čakamo.....

I'm done here.

Je bilo ze napisano, da bo... nic pa ni bilo napisano, kdaj bo... tako, kot slej ko prej vsi "kopirajo" eden od drugega, bo sigurno tudi tukaj...
smile-1.gif

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
KSZ

Zakaj se ne naredi tema težave pri simobilu, ker v tej temi novo pri simobilu je samo še prepucavanje o tem kako kaj ne dela
confused-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Dosti spemanja, kot je borovnica napisal, števec bo, ko bodo izpolnjeni nekateri pogoji. Kdaj se pač nikoli ni prej izdajalo za nobeno stvar in temu je tudi tokrat tako. Večini uporabnikov bi števec sedel, koristi pa ne kaj dosti. Kdor kliče pač kliče. Kdor želi do samega konca izkoristit vsak SMS in minuto klica, naj potem le preverja kako drugače podatke. Kdor prekorači, pa to tako ali tako že preko samega stanja lahko opazi in nato podrobneje preveri kaj se mu zaračuna. In to je zgolj moje osebno mnenje.

Za pisat bedarije in prepucavanja je pa na forumu nekoliko nižje spam, pa še tam do neke zdrave meje.

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Vsak, ki ma popoln dostop do si.assistenta si če ga res tok žuli lahko nardi izvoz v excel, filtrira klice, eno simpl formulo k pretvori čas v sekunde in potem upoštevaš cele minute pa dobiš grobo oceno pa je.

Drugač pa mislim da operater bi lahko poskrbel za to predvsem z vidika zadovoljstva uporabnikov, programersko sigurno to ni problem, odvisno kakšna je politika.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Preberi par strani nazaj, ko sem lepo razložil, da ti zaradi načina prikaza podatkov v Si.Asistentu noben Excel ne more pomagati tu. Enostavno ne moreš vedeti, koliko si že porabil.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Pa kaj si nepismen? NE GRE!!

Povsod so postavke 0,00 EUR, ti pa nimaš pojma, v katero omrežje kličeš.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
1000 minut je 16 ur, ne porabiš tako hitro. Če pa pogledaš opcijo 201, ki vključuje klice v vsa ostala omrežja (ki imajo 80% tržni delež), pa se da hitro porabiti tri urice. Še bolj hitro pa se da porabiti ubornih 100MB večine paketov
rolleyes-1.gif

Uporabljam Mobitel in Simobil. Mobitel je čisto druga uporabniška izkušnja.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.