Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Ummm, meni so cca 2-3 mesece prej poslali ponudbo, ali nov telefon ali pa bonus 50€....

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
Meni so dvakrat poslali in moram povedat da je bila prva boljša od druge...sicer pa so mi ponuduli ugodno ponudbo mobilcev problem je samo v tem da so cene v posebni ponudbi enake kot v redni. Sicer so mi pa v prvi pondubi ponudili 100€ bonusa v drugi pa 50€.

Lp

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Ne... Ti si govoril.... Ampak vidim, da vam še vedno ni uspelo tak da bom raje pozabil...

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
A je še kdo danes dobil zelo čuden račun od simobila? Položnica je prazna in prečrtana, seznam klicov in ostalega je pa samo od 10.04. do 13.04.!
rolleyes-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Na mojem prejšnjem (6 v mesecu) je blo vse v redu, le bonusa mi še niso upošteval-jih bo treba mal porufat naslednjič).
Mi pa na Asistentu ne dela števec GPRS podatkov
10.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Asistent spet ima le 4 opcije v meniju.
Sem si že mislil svoje, pa sem "rebootal" (odjava, ponovna prijava), in , glej čudo, stvar naenkrat deluje !

Pripomba: A vsak član programerske ekipe ima svoj stil pisanja linkov ?

En link zgleda kot navaden tekst, pa postane podčrtan, ko nanj pokažeš.
Drug je tekst v rdečem pravokotniku.
Tretji zgleda kot navaden tekst, pa postane zelen, ko nanj pokažeš.
Četrti je "klasičen" podčrtan tekst.
Stvar pa "zaokroži" podčrtan tekst, ki pa sploh ni link.

Bravo.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
En link zgleda kot navaden tekst, pa postane podčrtan, ko nanj pokažeš.
Drug je tekst v rdečem pravokotniku.
Tretji zgleda kot navaden tekst, pa postane zelen, ko nanj pokažeš.
Četrti je "klasičen" podčrtan tekst.
Stvar pa "zaokroži" podčrtan tekst, ki pa sploh ni link.

Bravo.
hysterical-1.gif

Če še enega CSS ne znajo spodobno napisati, potem ni čudno, da je od uvedbe Smart20 do danes že eno leto, števca zakupljenih količin pa še ni...

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Daj povej vsaj če se res asistent kaj nadgrajuje... ker mam zadnjič beleženo porabo 18.04....???? Si niti ročno ne morem preverit porabe!!!

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Če je programerska težava, potem se menda tule vsi strinjamo, da bi se v tem času še opica naučila programirati in napisala števec porabljenih minut / podatkov.

Če pa je težava drugje, pa je tvoja sarkastična prošnja za pomoč nekako malo žalostna.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Jp jp, žalostno res, da ne morejo zrihtat preverjanje porabe zakupljenih volumnov... V tem pogledu je Tušmobil vse pojedel....

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ni vse v porgramiranju,...b

Zdej si pa že rahlo nadležen! Povej, da ne bo števca in konec!
Sicer počasi zaključujem svoje poglavje pri S! samo vseeno še občasno preverim temo, če se bo mogoče kaj obrnilo na bolje ... očitno ne!
Vse kar znate pri S! je obljubljat samo, da bi pa kdo tudi kaj naredil pa očitno ne!

Daj povej userjem tukaj, da lahko pozabijo ta ***** števec ne pa vsake toliko časa malo pikat, da se narod potem obeša na ta števc!

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Torque_monster pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ni vse v porgramiranju,...b

Zdej si pa že rahlo nadležen! Povej, da ne bo števca in konec!
Sicer počasi zaključujem svoje poglavje pri S! samo vseeno še občasno preverim temo, če se bo mogoče kaj obrnilo na bolje ... očitno ne!
Vse kar znate pri S! je obljubljat samo, da bi pa kdo tudi kaj naredil pa očitno ne!

Daj povej userjem tukaj, da lahko pozabijo ta ***** števec ne pa vsake toliko časa malo pikat, da se narod potem obeša na ta števc!

tega izpada tvojega pa ne bom komentiral,...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Ne nismo stiskači, vendar če že imamo zakupljene volumne imamo tudi pravico vedeti koliko jih imamo še na voljo.... Ne gre se za to, da bi bil problem plačati če prekoračiš, gre se za princip.... Števec ni dobrodošla stvar ampak nujna stvar, kako pa veš da te operater ne goljufa in ti odšteva več kako pa mora, če imaš števec, lahko to opaziš.... Tudi jst nism eden izmed tisti ko porabijo vse kar imajo v paketu, vendar števec mora biti in pika!!!!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Smrkec, operater te ne more goljufat, dobiš vsak mesec IZPISEK, kjer je do sekunde natančno vse obračunano. Vsaj jaz ga dobim. Na Si.asistentu imaš za vsak dan sproti zabeležene klice tako da nevem kak bo te naj goljufali?

Lp

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Heh, tole je pa bila izjava ja - operater te ne more goljufat.. Ja dobiš izpisek, ampak kako pa veš katero številko si klical pred 3 tedni in ob katerem času, če imaš recimo na dan po 20 klicev,a a? No potem mi pa še tole povej, kdo pa ima čas, vsak dan na si.asistentu čas preverjati vsak klic sproti in gledati če se ti je pravilno odštelo itd - za to je namenjen števec, kjer lahko pred klicem preveriš koliko minut imaš in ponovno preveriš po klicu - le tako lahhko vidiš da se ti je pravilno odštelo....

Pa prosim ne zagovarjat Simobila, da mu ni potrebno nardit števc - mora ga, če želi imeti zadovoljne naročnike....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.