Simobil v Mercator centru v Šiški dela tudi v nedeljo dopoldne, če ti to kaj pomaga.Citat:
Uporabnik trust pravi:
V imenu brata bi rad vzel mobi pri simobil-u. Težava je v tem, da on dela vsak dan tudi sobota po cele dneve (od jutra do mraka).
Ali je možno, da bi napisala na list, da lahko jaz vzamem mobitel pri simobilu on pa bi bil naročnik. Je kakšna možnost ali je samo to, da mora biti on obvezno poleg.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Sicer ni odgovor... samo zacudenje...Nisem vedel, da na Mobitelu tudi odklepajo telefone, ki niso prodani pri njih (njhiove tako ze kar nekaj casa ne zaklepajo vec) ...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
pa da to pocnejo na Si.mobilu, samo da potem ni garancije tudi prvic slisim ... To se mi zdi malo cudno (ne vem, ali se samo meni zdi da je ta izjava malce za lase privlecena)
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Drugace je odvisno od telefona... Pri Novejsih Nokiah je kar problem... ceprav se mi zdi, da sem nekje zasledil, da je mozno tudi novejse Nokie sam odklenit...
Citat:
Uporabnik Mirror pravi:
Pa si klical prav na Mobitel ali kakšnega posrednika?
Citat:
Uporabnik TheCjen pravi:
Ne vem sicer, če si klical prav v Simobilovo poslovalnico ali posrednika. Ti pa zagotavljam, da ti prav Simobil ne bo odklenil telefona in to tudi zaračunal. Odklepajo samo telefone, ki jim je pretekel aneks, oziroma, če doplačaš pogodbeno kazen, kar je na koncu enako, kot če bi aparat kupil v prosti prodaji. Za odklep pa ti v nobenem primeru ne bodo zaračunali, razen, če si klical kakšnega posrednika, ki se ukvarja tudi z to dejavnostjo.
Lp.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pri gostovanju sem se nečesa spomnil - a ima Simobil kaj cenejše pogovore v tujini, če si povezan v kakšno Vodafone/Mobilkom omrežje? Spomnim se pred leti reklam za cenejše telefoniranje preko Vip-a, kaj pa drugje?
Citat:
Uporabnik o0o0ki pravi:
Bil sem do pred kratkim na Simobilu, sedaj pa sem šel na Mobitel, ker imam punco tudi na Mobitelu in se z njo daleč največ pogovarjam.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Simobil v Mercator centru v Šiški dela tudi v nedeljo dopoldne, če ti to kaj pomaga.Citat:
Uporabnik trust pravi:
V imenu brata bi rad vzel mobi pri simobil-u. Težava je v tem, da on dela vsak dan tudi sobota po cele dneve (od jutra do mraka).
Ali je možno, da bi napisala na list, da lahko jaz vzamem mobitel pri simobilu on pa bi bil naročnik. Je kakšna možnost ali je samo to, da mora biti on obvezno poleg.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik o0o0ki pravi:
Bil sem do pred kratkim na Simobilu, sedaj pa sem šel na Mobitel, ker imam punco tudi na Mobitelu in se z njo daleč največ pogovarjam.
Reci mi, to je slučajno tvoja prva punca? Kajti čez 2 meseca se ne boš več z njo daleč največ pogovarjal, da ne boš potem zopet plazil nazaj na SiMobil
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik talean pravi:
kdaj pridejo kakšni novi telefoni pri simobilu?
08.04.2009