Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ne in kot ničkolikokrat ga ne bo, dokler ne bodo možne predhodne rezervacije oz. dokler ne bo začetka prodaje ...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
[pa je o kakšni Nokia e55 ali e75 govora?
wink-1.gif

pa telefon je bil predstavljen februarja 2009
bonk.gif

pa kaj bi rad da prototipe prodajamo,...
bonk.gif

b

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Nekaterim se zdi logično, da bi jim nonstop nekaj molili pred nos, po možnosti kar zastonj in brez kakršnihkoli obveznosti...
grin1.gif

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Citat:
To informacijo sem dobil v mobitelovi posredovalnici v Supernovi Ljubljana Rudnik. Za 35€ mi ga odklenejo in garancija ostane.
Ti si se oglasil pri posredniku, ki ti telefon odklene v lastni režiji - torej Mobitel ne odklepa zaklenjenih telefonov.

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
ravno sem želel vprašat o tem odklepanju. torej če se telefon odklene (vezano na simobil) potem garancija pri serviserju ne velja?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Potem garancija lahko ne velja. Je pa vse odvisno, če to na servisu ugotovijo in ali ti priznajo garancijo ali ne. Vsekakor pa jim ni treba, torej v osnovi ne velja potem več.

o0o0ki

Pripravnik
21. apr 2008
323
0
16
Ljubljana
Jst sm dal telefon odklenit na Mobitel v Supernovi v Ljubljani. Cena 35€ in garancija ti ostane. Nardijo pa to v enmu dnevu
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pri gostovanju sem se nečesa spomnil - a ima Simobil kaj cenejše pogovore v tujini, če si povezan v kakšno Vodafone/Mobilkom omrežje? Spomnim se pred leti reklam za cenejše telefoniranje preko Vip-a, kaj pa drugje?

Sedaj ma v EU za 10 € 30 minut klicev (dohodnih ali odhodnih).

Danes sem v A1 dobil SMS, da je klicanje 0,55€/min in 0,26€/min prejeti klici. Še vedno drago, a ni bilo pred leti ceneje? Tak se mi zdi, da je bilo okoli 80 SIT/min klicanje po avstriji in v slo?

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Saj po tistem, ko so nekateri napisali, da za izdelavo tega števca ni potrebno dosti časa, ne sprašujem rad ampak bom vseeno... Kakšen napredek glede števca???

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
wink-1.gif

bonk.gif

bonk.gif

b

zakaj pa prototip? a ko se nekaj najavi mora čez tri leta priti na trg? halooo!!!

E75 se že da dobit baje zato ne vidim smiselnost tvojega komentarja o prototipih. najbrš veš kaj to pomeni , kajne?

lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik talean pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
wink-1.gif

bonk.gif

bonk.gif

b

zakaj pa prototip? a ko se nekaj najavi mora čez tri leta priti na trg? halooo!!!

E75 se že da dobit baje zato ne vidim smiselnost tvojega komentarja o prototipih. najbrš veš kaj to pomeni , kajne?

lp

KJE se da dobiti? Morda plačilo vnaprej?
evil.gif

mndrin

Zelenc'
1. mar 2009
12
0
1
36
Kaj sedaj je možno pri simobilu dobiti samo še E71 v paketu za voznike, ali tudi še star paket, ki je bil dosti bolj ugoden?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:

kot vem e75 ni v prodaji in je kot tak lahko le prototip/testni telefon,... ko pride v prodajo pa bo verjetno na voljo tudi pri Si.mobilu,...

l.p. b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.