Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
eno vprašanje na hitro...nikjer ne najdem za koliko casa se vezes v paketu tri zame...predvidevam da za 24 mesecev?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Hm, kaj pa, če bi vzela telefon sestra pri simobilu...kaj se zgodi, če imaš potem 6 evrov za plačat oni pa častijo 10 evrov se potem odšteje 6 evrov 4 evre pa ostane za naslednji mesec samo naslednji mesec je potem že 14 evrov....velja akcija samo za 10 mesecev ali več (v tem primeru neporabljena vsota stotih evrov).
10 krat dobiš 10 €, se ti prenaša naprej, tako da tudi potem v naročniškem razmerju pokriva tvoje stroške. Imaš 100 € dobropisa pač, vendar dobivaš obročno.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
eno vprašanje na hitro...nikjer ne najdem za koliko casa se vezes v paketu tri zame...predvidevam da za 24 mesecev?
Ja, 24 mesecev.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
177
63
38
Kje na Simobilovi strani je en "kalkulator" v katerega vpišeš datum podpisa pogodbe, da ti izračuna morebitno doplačilo pri sklenitvi nove pogodbe. Enkrat sem to našel, danes mi pa ne uspe. Hvala!

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Imam neko "trapasto" idejo

Grem na simobil vzamem NOKIO N 85 (seveda, če ga bodo imeli ali ap vzamem drug telefon, ki ga im,ajo), sklenem naročniško razmerje za 24 mesecev in se po enem tednu odločim, da palčam pogodbeno kazen 160 evrov bi šlo to. Slišal sem, da pogodbeno kazen plačajo vsi enako tisti, ki palčuje 5 evrov naročnine ali tisti, ki plačuje 50 evrov. Seveda, če je sploh možno. Samo v tistih 60 evrih je pa tud vse zajeto pač apket je namenjen tistim , ki zelo veliko kličejo.

Mislite, da bi šlo to.

Seveda tak telefon je uh 300 evrov.

Nazadnje urejeno:

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Imam neko "trapasto" idejo

Grem na simobil vzamem NOKIO N 85 (seveda, če ga bodo imeli ali ap vzamem drug telefon, ki ga im,ajo), sklenem naročniško razmerje za 24 mesecev in se po enem tednu odločim, da palčam pogodbeno kazen 160 evrov bi šlo to. Slišal sem, da pogodbeno kazen plačajo vsi enako tisti, ki palčuje 5 evrov naročnine ali tisti, ki plačuje 50 evrov. Seveda, če je sploh možno. Samo v tistih 60 evrih je pa tud vse zajeto pač apket je namenjen tistim , ki zelo veliko kličejo.

Mislite, da bi šlo to.

Seveda tak telefon je uh 300 evrov.

probaj in boš videl kaj se zgodi ... na koncu se boš
bonk.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Kot prvo moraš biti 6 mesecev vezan, kot drugo je pa pogodbena kazen odvisna od razlike med subvencioniranim telefonom in polno ceno, pa odvisno od tega, koliko časa si vezan.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Kot prvo moraš biti 6 mesecev vezan, kot drugo je pa pogodbena kazen odvisna od razlike med subvencioniranim telefonom in polno ceno, pa odvisno od tega, koliko časa si vezan.

Mislim, da velja za vse načelo koliko časa si vezan.

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
Baje bosta dva paketa naročnin prišla ven in sicer 10€ in 15€. Pri 10€ naj bi dodali le MMSe pri paketu za 15€ pa bo free klicanje v druga omrežja(ne vem koliko minut) in zakup internet 1GB. Upam da so moji viri zanesljivi
smile-1.gif

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
upajmo da bodo počasi tudi pri simobilu dali v ponudbo kak pameten telefon na dotik, ker ljudje grabijo te 5800XM pri mobitelu, kot da so zastonj.

kaj ti pomaga dober paket, če nimajo enga zanimivega telefona. Bi blo fajn videt kakšne HTC-je, ki nimajo tako nenormalne cene kot pri mobitelu.

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Citat:
Uporabnik Birkof pravi:
Baje bosta dva paketa naročnin prišla ven in sicer 10€ in 15€. Pri 10€ naj bi dodali le MMSe pri paketu za 15€ pa bo free klicanje v druga omrežja(ne vem koliko minut) in zakup internet 1GB. Upam da so moji viri zanesljivi
smile-1.gif

V veliki meri niso. Sicer pa... vse bo jasno čez nekaj ur.
smirk-1.gif

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
kdo pa bi zdaj še kupoval omnio, za moje pojme je zastarela, slabe slike - meglene, slab ekran oz. odzivnost, slaba resolucija...

pri mobitelu jih je kar nekaj ki so občutno boljši, samo kaj ko imajo smešne cene, kot vedno
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.