Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
nič ne dajo bonusa za 5 dni razlike ko sem sklenil novo naročniško
to pa je stamota pro M@ sem dobil popust brez problemov
pa še gsm so mi vkradli bi se me že tako lahko malo osmili pa nič to pa je velika sramota

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Kje pa je meja potem? Tebi za 5 dni, nekomu za deset ... Pridemo na 2 meseca enostavno. Žal se je treba pogledati tudi s te perspektive.

Tudi brez vednosti o tej akciji, si sklenil razmerje, verejtno z razlogom, da je kljub vsemu zate najcenejše.

Razumem te kot uporabnika in tudi jaz bi bil besen, če bi se mi to zgodilo, pa vendar probaj razumeti tudi njihovo stališče, da morajo postaviti meje.

mpm

Pripravnik
18. avg 2007
135
7
18
je že kaj več (zanesljivih) info o posodobljenem orto u 0 paketu ali bo potrebno počakat do 15. oz 16. ko naj bi bila storitev predstavljena?
smile-1.gif

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
jaz mam pri M@ 4 naročniška razmerrja katera plačujem mesečno po 200- 300€
na simobil swem pa šal zaradi malo mira da imam privat številko katero imajo samo določeni ljudje za nujne primere da imam lahko malo mira ko sem na dopustu.
lahko pa bi vseeno dali ker to se njim tudi ne pozna

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik nightfire pravi:
jaz mam pri M@ 4 naročniška razmerrja katera plačujem mesečno po 200- 300€
na simobil swem pa šal zaradi malo mira da imam privat številko katero imajo samo določeni ljudje za nujne primere da imam lahko malo mira ko sem na dopustu.
lahko pa bi vseeno dali ker to se njim tudi ne pozna

Verjem da se pozna, in če bi odobrili tebi bi morali vsem ostalim na koncu pa nanese ...

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
ja zakaj pa ne majo pa dobro reklamo pa po verjetnosti še kaj več naročnikov to se jim pa nepozna nikjer

I

Izbrisan uporabnik 3287

Že dolgo časa nisem nič napisal. Sedaj pa enostavno moram.

Model, ti to sam sebe lažeš?
sprasujem se.gif

Plačuješ M@ 200-300 na mesec, tukaj pa jokaš za 10 x 10 e.
bonk.gif

Kake buče.

LP vsem

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
ksz ...

Samo malo! A če pošljem zdaj npr. mamo, ki ni bila nikoli pri Simobilu, sklenit naročniško razmerje SMART, lahko vzame telefon za 1 €, simko da v predal in je ne uporablja, in potem v 2 letih sploh ne prejme računa (24 x 4 € = 96 € < 100 € popusta)?!

To zgleda kot super ponudba ...

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Dobro, prištejem še priključnino 12 €, vseeno preplačaš samo 8 €, imaš pa super telefon za 1€.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Odšteva se ti samo prvih 10 mesecev. Telefon v paketu Smart za 1 evro? To še obstaja?

lp

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik smt pravi:

sprasujem se.gif

bonk.gif

Kake buče.

LP vsem

A ti si ga celo razumel, kaj je napisal? A na policiji delaš?
uf-1.gif

Saj vidiš, da še pismen ni, kako bo kaj drugega razumel, srota. 4 naročniška, mhm.
stupid-1.gif

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Iz Simobil.si:

"Ugodnost se upošteva kot popust na celoten znesek računa v naslednjih desetih obračunskih obdobjih. V primeru, da bo račun manjši od 10 EUR, pa neporabljen del popusta avtomatično uveljavljate v naslednjem obračunskem obdobju."
grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik smt pravi:

sprasujem se.gif

bonk.gif

Kake buče.

LP vsem

A ti si ga celo razumel, kaj je napisal? A na policiji delaš?
uf-1.gif

Saj vidiš, da še pismen ni, kako bo kaj drugega razumel, srota. 4 naročniška, mhm.
stupid-1.gif

Na žalost imam veliko dela z : veš kdo sem jaz, imam.... in podobnimi osebki, ki v žepu ponavadi imajo samo prah (večina pa tudi v glavi).
Tako, da jih skoraj vedno razumem.
evil.gif

lp

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik flajr pravi:
Iz Simobil.si:

"Ugodnost se upošteva kot popust na celoten znesek računa v naslednjih desetih obračunskih obdobjih. V primeru, da bo račun manjši od 10 EUR, pa neporabljen del popusta avtomatično uveljavljate v naslednjem obračunskem obdobju."
grims-1.gif
Res je, bolj problem je mobilnik za ceno 1 € v paketu Smart
grims-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Meni se zdi poteza Simobila glede vzbujanja hype glede novega Orto u nulo čisto zgrešena. Če hočeš narediti hype, moreš dat ven ene par leakov, lahko nasprotujočih si. Glej npr. strategijo Apple. Ampak če ne znajo, pa nič.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Hm, kaj pa, če bi vzela telefon sestra pri simobilu...kaj se zgodi, če imaš potem 6 evrov za plačat oni pa častijo 10 evrov se potem odšteje 6 evrov 4 evre pa ostane za naslednji mesec samo naslednji mesec je potem že 14 evrov....velja akcija samo za 10 mesecev ali več (v tem primeru neporabljena vsota stotih evrov).

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.