Novo pri Simobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Kot si napisal!
Uporabnik "Halo", daj se enkrat "u kratkim crtama"! -> Kratko, enostavno in predvsem razumljivo.
Lp

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Predvsem ne vem, zakaj je treba nasajati Simobil javno, po forumu!
"Halo". Napiši dopis in ga poslji na dejan.turk@simobil.si
Če kdo, bo uredil on.
Stvari se lepše rešijo, če ni pritiska javnosti oziroma ta ostaja le oddaljena grožnja, ki se lahko uresniči, če bo šlo res vse narobe.
Zbiraj pa dokumentacijo, just in case, za ravno ta primer.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Prižgi telefon
hysterical-1.gif

Ne delajte se neumne. To dela dosti ljudem. In vsi imajo/mo telefone prizgane!!!

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
KSZ...

Da malo obrazložim zadeve. Po odzivu sodeč vidim, da ste na S! dosegli višji nivo odziva na kritiko. Pohvalno.

Najprej odgovor na vprašanje s Čopove: Ne, nikakor nisem bil nezadovoljen. Stvar je v temu, da imate bolj in
manj naučene prodajalce. Kot tim delujete super, je pa problem, če začneš pogovor z nekom, ki nima dovolj
znanja in v bližini ni nikogar, ki bi imel čas pomagati manj izkušenemu kolegu. Razumem, da si pri podatkih
o aparatih pomagate s podatki z "arene", se pa opazi, da imate nekaj novih ljudi, ki se še učijo osnov poslovanja.
No, če že sprašujete po osebah... dekle s pokonci stoječimi črnimi lasmi na Čopovi je zmagovalka
zmaga.gif

V Labu sem bil pred časom presenečen nad obsežnim znanjem precej mladega svetovalca. Vem, da imate zaposlene
mobilne entuziaste, ki vedo o zadevah celo več kot bi bilo dovolj. Žal ugotavljam, da so praviloma fantje
precej boj tehnično izobraženi od deklet, zato je njihovo delo meni videti bolj profesionalno. Tukaj priznam pristranskost,
saj lahko meni ustrežete na povsem drugačen način, kot nekomu drugemu. Lab se mi zdi zgrešen po funkcionalnosti
prostora in v tem vidim težave v delu svetovalcev, saj v dani situaciji ne morejo oceniti kaj stranka želi oz. kaj jo zanima.
Vem koliko znanja in izkušenj mora imeti oseba, da je lahko dobra v prodaji in marketingu. Glede na leta v tem poslu praviloma
zmagajo starejši, dokler so še dovolj motivirani. Pri mlajši populaciji kupcev to pravilo tudi ne velja vedno.

Sicer pa... vsekakor ste eno bolj uspešnih podjetij v državi in v konkurenci. Z vami sem od samih začetkov in sem še vedno
zadovoljen s ponudbo. Edina zamera do sedaj je bila amaterska uvedba 3G prenosa podatkov, ki še danes ni zadovoljiv in
težave pri zagotavljanju aparatov iz aktualne ponudbe. Taktiziranje marketinga na račun strank ni vedno najboljša rešitev.

Nobene zamere in slabih občutkov. But... there is allways place for improvement
nahrung002.gif

lp,
Mpix

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Njene besede so bile;
POTEM SEM NE BOVA SAMO SLIŠALA AMPAK SE BOVA TUDI VIDELA!
In potem sem reku da nej mi ne grozi z sodiščem da ji nisem nič naredu!
Itak ne ve kaj govori! Tako kot NE ve več da mi je obljubila vračilo denarja, tako je pozabila tudi to kar je izgovorila.
Itak pa se pri vas VSE snema pa pejd poslušat posnetek!

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
če govoriva o številki 0809988 ali kaj je že potem je to številka od potrošniške organizacije, če je št. 080404040 je to številka si.mobila in tam se dejansko lahko posluša klic (je opozorilo), če pa govorimo o klicu na mobilca teh se ne snema,...

b

p.s.
vsekakor me zanima kako se bo zadeva razpletla

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Kot sem že enkrat napisal imam še eno šanso.
Aparat drugi teden odnesem do neodvisnega izvedenca. Mu bom pač plačal (ali pa morda tudi ne)
evil.gif

Kar sva govorila po telefonu mi je dejal da mehanska napaka s softversko nima nobene veze.
Torej bo poročilo meni v prid. Govorim zdaj kar mi je rekel.
Človek mora aparat vzeti v roke in ga pogledat takrat bo več jasno.

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Neodvisni izvedenec?
Pa mislis, da ima to kaksno tezo v primerjavi z mnenjem uradnega servisa?
Je skrivnost, kdo je to?

Terminologija iz primera Kamenik me tukaj pac ne preprica.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Da.
Meni je bilo rečeno DA
Zaenkrat NE

Na gov.si in pa če mal poguglaš dobiš vse imenike kje koga najdeš.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Njene besede so bile;
POTEM SEM NE BOVA SAMO SLIŠALA AMPAK SE BOVA TUDI VIDELA!
In potem sem reku da nej mi ne grozi z sodiščem da ji nisem nič naredu!
Itak ne ve kaj govori! Tako kot NE ve več da mi je obljubila vračilo denarja, tako je pozabila tudi to kar je izgovorila.
Itak pa se pri vas VSE snema pa pejd poslušat posnetek!

Ampak te "njene besede" niso bile izrecene s strani Si.mobila... ampak kot si kazneje nekako "priznal", da je to iz druge stevilke... in nevem, zakaj je v tem primeru Si.mboil tisti "tagrdi", po katerem ves cas pljuvas...

Imas problem torej s Telerayem (kot pooblascenim servisom za Nokiine aparate) in uradom za varstvo potrosnikov (kot je bilo ugotovoljeno v enem tvojih zadnji postov)... zakaj torej taka gonaj proti Si.mobilu, ki je v konkretnem primeru samo v vlogi tistega, ki ti je prodal aparat in ki ti nudi storitve mobilne telefonije
bonk.gif
...

Sploh pa... tudi softver lahko vpliva na delovanje hardvera... in lahko imas tudi namescen kaksen tak program (pomoznosti celo skrekan), ki ti povzroca tezave ...

Sicer si zgodbo tako lepo "zapakiral", da izgleda, ta i nisi nic kriv... in sem skoraj siguren, da ce se bo izkazalo, da si na koncu le sam kriv za vse skupaj, da bo zgodba ponuiknila in bo vse okoli tega potihnilo...
bonk.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Tista cifra je simobilova njihova službena interna.
Iz iste ''podobne'' cifre te pokličejo če te kličejo nazaj iz call centra.

Kar pa se napake tiče;
Teleray je odstranil aplikacijo pri drugem servisu.
A se je tudi v tretje aparat pokvaril in šel na servis.
Papirji so bili pripravljeni tudi za četrti servis ampak ni bilo mojega podpisa.
Iz tega sklepam, da se softverska napaka ne ujema ravno z mehansko napako kamere; sicer bi aparat delal OK že po drugem servisu.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Zdaj mi ni jasno... ali se ti norca delas iz vseh nas... ali pa nimas pri sebi vsega poslihtanega
bonk.gif

Prej si napisal tole:
20081116-bb9tr5p57h26u7qf1eb789ekhi.png

borovnica ti je tudi odgovoril...samo ocitno beres samo tisto, kar tebi pase... oz. je tebi v korist...

Poglej komu priprada tista stevilka (Google takoj najde tole stran >> http://www.pic.si/index.php?Itemid=91&id=70&option=com_content&task=view

20081116-fdi54iptyw55ej972itu9wbbes.png

In s takimi izjavami si spodbijas se zadnji kancek tvoje kredibilnosti ...
bonk.gif

Ce se takole obnasas tudi na servisu, potem mi je vec ali manj vse jasno, kje je problem...
hysterical-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Aja... se to... samo odstranitev aplikacije s pomocjo orodja za to se ne pomeni, da je res odstranjena... sploh ce gre za kaksne skrekane programe, kjer je vcasih potrebno kaj tudi rocno kopirat gor...

Ne spomnim se pa vec, ce si sploh kje tocno opisal tvojo napako, zaradi katere se tako razburjas...

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Pri cifri sem se zatipkal sem vpisal napačno cifro MOJA napaka!
d055.gif

Ker sem tudi isti dan klical na ZVP.
Drgač pri sebi mam pa vse pošlihtano
S Telerayem jaz nimam nič.

Sicer pa nihče ni popoln.
No mogoče pa si ti popoln in zato nezmogljiv.

clarity

Pripravnik
5. dec 2007
72
0
6
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Prižgi telefon
hysterical-1.gif

Ne delajte se neumne. To dela dosti ljudem. In vsi imajo/mo telefone prizgane!!!

se strinjam. men to dela ful pogosto, pa mojim frendom ki so na simobilu tud. isto sred ljubljane...
frown-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Mojim frendom pa zelo poredko ali pa nihče ne jamra. Tudi meni se ne dogaja in to prav tako sredi centra Ljubljane ali pa kjerkoli drugje ...

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
..Kdo pa je ta za en gospod oz v katerem oddelku dela?...

Se mi zdi, da nas rahlo podjebavas. :)
Po domace je to generalni od zelene gliste, nad njim je samo se Herr Nemsic.

Lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.