Novo pri Simobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Tole s padcem števila uporabnikov, je tudi meni zanimivo. Se mi pa zdi, da so največ izgubili predplačnikov. Se pa pozna, da je spet dr mr na trgu, kot posledica tretjega operaterja, ki je kar solidno začel.

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Sej jih niso izgubili, sam novinar na Dnevniku ni prov prepisov članka. Pol sem gledov Simobilova poročila, ki se približno glasijo takole;
Konec lanskega leta cca 497000, ob polletju cca 530000, in sedaj 552000

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Tebe "znalca" so spravili na led?
rolleyes-1.gif

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
Simobilovci POZOR! : kdaj boste začeli s prodajo Applovih izdelkov?
grims-1.gif

Aja , ne veste še? torej boste zvedeli v četrtek in petek na seminarju, kajne?
upam, da boste to delili z obširnim Alter ljudstvom.
wink-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Simobilovci POZOR! : kdaj boste začeli s prodajo Applovih izdelkov?
grims-1.gif

Aja , ne veste še? torej boste zvedeli v četrtek in petek na seminarju, kajne?
upam, da boste to delili z obširnim Alter ljudstvom.
wink-1.gif

Jutri bodo na policah prvi iPhone-i 3G kar v vrsto da ga dobiš
smile-1.gif

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
no zdaj me pa lahko napadate kakor hočete.

sem vam postavil konkretno vprašanje, in če boste na seminarju zvedeli kdaj boste začeli prodajati Applove izdelke, bi bilo fajn če bi to delili z nami že v četrtek ali petek takoj po seminarju.

lp

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Tebe "znalca" so spravili na led?
rolleyes-1.gif

Dobro, ne grem ravno pretepat vaše database admine in špijonirat v vaše baze podatkov.
grin1.gif

Zato se mi je zdelo zanimivo prej omenjeno dejstvo, čeprav bi se moral izrazit "čudno" namesto "zanimivo".
tongue-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Ne tresi gore...
Izobrazevanje je "le" na temo novih racunalnikov iz Cupertina.

Designed in California, Made in China.
evil.gif

Tako kot piše na iPhonu: "Designed by Apple in California, assembled in China"
evil.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Borovnica, Bitch...
Arena Vodafone.
Tam si evre služijo katastrofalni uslužbenci. Šest samovšečnih ljudi se med sabo smeje, pogovarja, na vprašanja stran odgovarja odrezavo in naveličano, le ena deklica dela, pa tudi ta se ne potrudi za karseda prijazen odnos do stranke, ki sedi nasproti nje, ampak se zraven pogovarja in smeje svojim butastim sodelavcem. Vsak s svojim telefonom v roki delajo ne vem kaj (glede na pamet, po moje kaj dosti niti ne znajo), pozdravi noben, odzdravi noben. Vrsta se nabere pri omenjeni gospodični, ostali se majo fajn.
Dosedaj sem vedno zagovarjal simobil, pripeljal poleg sebe in svoje družine še nebroj prijateljev in znancev (mogoče tudi zato, da imam sam manjši račun
evil.gif
), samo tole je pa preveč. Tem manekenom in manekenkam je treba razložit, da so tam zaradi strank in ne zaradi samih sebe!

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Borovnica, Bitch...
Arena Vodafone.
Tam si evre služijo katastrofalni uslužbenci. Šest samovšečnih ljudi se med sabo smeje, pogovarja, na vprašanja stran odgovarja odrezavo in naveličano, le ena deklica dela, pa tudi ta se ne potrudi za karseda prijazen odnos do stranke, ki sedi nasproti nje, ampak se zraven pogovarja in smeje svojim butastim sodelavcem. Vsak s svojim telefonom v roki delajo ne vem kaj (glede na pamet, po moje kaj dosti niti ne znajo), pozdravi noben, odzdravi noben. Vrsta se nabere pri omenjeni gospodični, ostali se majo fajn.
Dosedaj sem vedno zagovarjal simobil, pripeljal poleg sebe in svoje družine še nebroj prijateljev in znancev (mogoče tudi zato, da imam sam manjši račun
evil.gif
), samo tole je pa preveč. Tem manekenom in manekenkam je treba razložit, da so tam zaradi strank in ne zaradi samih sebe!

Jah, ni več šefa ki bi delal red.
evil.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Jep, pa če kličeš na reklamacije/terjatve, noben ne dvigne. Si 4. v vrsti, potem 3., 2. , 1. (v roku pet minut) potem pa pol ure nič. Le posnetek "prosim počakajte". Me zanima koliko zaračunajo za ta "pogovor".

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.