Tole s padcem števila uporabnikov, je tudi meni zanimivo. Se mi pa zdi, da so največ izgubili predplačnikov. Se pa pozna, da je spet dr mr na trgu, kot posledica tretjega operaterja, ki je kar solidno začel.
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Simobilovci POZOR! : kdaj boste začeli s prodajo Applovih izdelkov?
Aja , ne veste še? torej boste zvedeli v četrtek in petek na seminarju, kajne?
upam, da boste to delili z obširnim Alter ljudstvom.
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Tebe "znalca" so spravili na led?
Citat:
Ne tresi gore...
Izobrazevanje je "le" na temo novih racunalnikov iz Cupertina.
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Ne tresi gore...
Izobrazevanje je "le" na temo novih racunalnikov iz Cupertina.
Designed in California, Made in China.
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Borovnica, Bitch...
Arena Vodafone.
Tam si evre služijo katastrofalni uslužbenci. Šest samovšečnih ljudi se med sabo smeje, pogovarja, na vprašanja stran odgovarja odrezavo in naveličano, le ena deklica dela, pa tudi ta se ne potrudi za karseda prijazen odnos do stranke, ki sedi nasproti nje, ampak se zraven pogovarja in smeje svojim butastim sodelavcem. Vsak s svojim telefonom v roki delajo ne vem kaj (glede na pamet, po moje kaj dosti niti ne znajo), pozdravi noben, odzdravi noben. Vrsta se nabere pri omenjeni gospodični, ostali se majo fajn.
Dosedaj sem vedno zagovarjal simobil, pripeljal poleg sebe in svoje družine še nebroj prijateljev in znancev (mogoče tudi zato, da imam sam manjši račun), samo tole je pa preveč. Tem manekenom in manekenkam je treba razložit, da so tam zaradi strank in ne zaradi samih sebe!
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pa kaj je s tem Simobilom?! Vsak drugi dan dobim sred dneva SMS o zgrešenem klicu. Naj bi bil nedosegljiv.
SREDI LJUBLJANE.