Novo pri Simobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
opa BlackBerry Bold je iz 500€ padu na 300€ za ORTO BERI, za poslovne je 150€ prej je bil 400€, je bil že cajt ker prejše cene so bile totaln nateg.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Lahko obdržiš paket orto smart in se vežeš z N78, pri ceni glej paket smart.
v kolikor bi želel migrirati na orto u nulo potem računaj z 10 € stroškov menjave paketa in ceno telefona po paketu orto u nulo.

b

Pri ceni glej ceno ORTO U NULO
wink-1.gif

OK - bi lahko kdo dal jasen odgovor, katera cena se gleda, če podaljšaš orto smart paket ?

I

Izbrisan uporabnik 3287

vprašanje za "borovnico":
Leta 2001 sem dobil po pošti obvestilo z strani sodišča. Tožil me je simobil, da sem jim dolžan xy denarja. Na odločbo se nisem mogel pritožiti. Po klicanju in klicanju sem dobil na telefon nekega starejšega možakarja (za izterjave pri simobilu). Ta me še napizdi: kaj kličem, sem že kaj dolžan. No po pošiljanju položnic po faxu na simobil, ugotovijo, da je to njihova napaka.

O tem ni bilo več ne govora ne odločb. Jaz požrem takrat nastale stroške - samo, da je mir.
Nakar dobim, približno eno leto in pol nazaj, zopet odločbo z sodišča (zopet obvestilo o rubežu, blokadi bančnih računov, itd) za isto zadevo z sicer višjim zneskom. Zopet klicanja na simobil, pošiljanje položnic. Tokrat oseba ženskega spola vodi postopek. In tudi ona ugotovi: njihova napaka. In, da bo ugotovila, kdo mi je dolžan povrniti stroške. Nakar vse tiho je bilo.

In tu je moje vprašanje: Koga tožim v tem primeru?
Nihče se mi ni opravičil. Kdo mi bo povrnil stroške blokad in deblokad ban. računa, pošiljanje faxov, tratenja mojega časa in živcev?

Ali dam najprej zadevo v časopis (imam vse papirje in dokazila)?

(naslovil sem vprašanje nate, ker sem dobil občutek, da imaš malo več "pojma" o dogajanju v simobilu)

lp

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Lahko ti iz lastnih izkušenj povem samo to, da na Simobilu velikrat ne vedo eden za drugega.
In zato so potem take štalce
evil.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Armani imaš prav, res na orto smartu dobiš telefon po paketu orto u nulo,... očitno nisem prebral obvestila do konca,...

b

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Je možno pričakovati, da bo SiMobil dal kakšno "super" akcijo pred novim letom? Ze ta zdajšnja se vsaj zame zdi full ugodna. Pa da ne bom ravno kupil enega aparata, pol pa zvedel, da je 100€ cenejši
smirk-1.gif

Kako je bilo kaj prejšnja leta? Tresla se je gora, rodila se je miš? AL je bilo kaj konkretnega? ..

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Sedaj ni konkretna akcija? Logično pa je, da bodo vedno nove in tudi starejši telefoni bodo počasi izgubili ceno.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Še ena misel ..

GSM v paketu A stane 30€, naročnina 20€. Sam imam paket B, kjer ta isti GSM stane 150€, naročnina 10€. Grem na SiMobil, zamenjam paket (B v A), plačam 30€ za GSM, 10 za spremembno paketa in konec meseca nekaj € ker je višja naročnina .. naslednji mesec pa spremenim paket nazaj v B, ker je nižja naročnina. Gre?

Sicer plačam 20€, ker sem 2x zamenjal paket in konec meseca 10€ več naročnine, dobil sem pa GSM za 120€ ceneje...

Številke so izmišljene (ali pa ne
grin1.gif
)

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Zakaj? Imajo kje napisano, kaj se zgodi v takšnem primeru?
frown-1.gif

Nekaj mora biti, sicer bi vsi to delali, to mi je jasno ..

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.