Novo pri Simobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.097
139
63
okolica mesta
Meni tudi ne...čudno
rolleyes-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Halo,
če te kličejo iz klicnega se ti na mobiluc pojavi številka 080404040 ali pa katera druga iz ranga 0804040xx,... štirimestna vsekakor ni si.mobilova(vsaj mislim da ne).
Če te je klicala področna potem vsekakor nima 080 ampak 040xxxxxx.
Jaz se iz te teme umikam saj mi je jasno kaj dogaja,...

l.p. b

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Mislim wtf?
Že 10 strani v tej temi nabijaš OFF TOPIC, kaj če se naredi tema tebi na čast in tam piši kako ti grozijo in maš problemem s servisi. Pa nič ne rečem kdo ma prov ali karkoli ampak človek, res je saom še tole za brat kar se simobila tiče tle gor in to v temi o novostih??!!

Ne vem zakaj so tukaj moderatorji, za off topice podpirati čez 10 strani?
đizs

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
pozdrav.gif

Bom več NIČ tukaj o tem!

@Borovnica...to je pa čisto tvoja odločitev

Nazadnje urejeno:

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ja sori ne poznam/nisem poznal po mailu dejan.turk@ da je to generalni.
Ne vem, zakaj bi to bilo spodjebavanje ???
Ampak zdej vem kdo je ta gospod Dejan.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Hmm, zakaj pa je support/help/front line/karkoli, če se priporoča da folk kontaktira kar predsednika uprave ???
smile-1.gif

unfuckable

Pripravnik
18. avg 2007
127
0
16
Na zadnjega in ker je tema povezana s Simobilom.
Paket Orto Smart, do konca je še 10 mesecev (aneks 24 mesecev).
Kolikšna je pogodbena kazen, če prekinem takoj? Številko bi prenesel na Mobitel.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ceneje je, če plačuješ naročnino, to definitivno.
Po moje je tam med 150 € in 200 €.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Poleg tega moraš poskrbeti za odklep telefona saj je zaklenjen na SImobilovo SIM kartico. Verjetno to naredijo for free po poteku vezave. Ne vem točno.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Po poteku vezave je odklep telefona na zahtevo lastnika brezplačen.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik turbo_zelva pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Borovnica, Bitch...
Arena Vodafone.
Tam si evre služijo katastrofalni uslužbenci. Šest samovšečnih ljudi se med sabo smeje, pogovarja, na vprašanja stran odgovarja odrezavo in naveličano, le ena deklica dela, pa tudi ta se ne potrudi za karseda prijazen odnos do stranke, ki sedi nasproti nje, ampak se zraven pogovarja in smeje svojim butastim sodelavcem. Vsak s svojim telefonom v roki delajo ne vem kaj (glede na pamet, po moje kaj dosti niti ne znajo), pozdravi noben, odzdravi noben. Vrsta se nabere pri omenjeni gospodični, ostali se majo fajn.
Dosedaj sem vedno zagovarjal simobil, pripeljal poleg sebe in svoje družine še nebroj prijateljev in znancev (mogoče tudi zato, da imam sam manjši račun
evil.gif
), samo tole je pa preveč. Tem manekenom in manekenkam je treba razložit, da so tam zaradi strank in ne zaradi samih sebe!

Jah, ni več šefa ki bi delal red.
evil.gif

Kako to misliš ni več šefa??

Je šef, samo ne tisti, ki je včasih tam delal red. Očitno ga zdajšnji šef ne dela. Reda, mislim.
grin1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Hmm, zakaj pa je support/help/front line/karkoli, če se priporoča da folk kontaktira kar predsednika uprave ???
smile-1.gif

LOL

Ti tudi nisi dojel...

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
mene pa zanima, zakaj Simobil nima več v ponudbi HTC mobilnikov.. Imajo v planu kaj dodat? ker trenutna izbira je bolj slaba...

lp

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
No, da se vrnemo k temi par dni nazaj, ki jo je odprl ne vem vec kdo. Danes ob 10.00 sem pozabil svoj mobilni telefon v avtu, ki je bil parkiran pred stavbo v Stegnah 7. Med 10 in cca 12h, ko sem bil odsoten, sem imel 4 neodgovorjene klice in 2 SMSa za zgresene klice. Stegne so v bistvu center Ljubljane in signal je bil 100%. Mobilnik se medtem ni premikal, niti uporabljal.

Zanima me, kaj se v resnici dogaja. Pri konkurencnem ponudniku teh tezav ni bilo. Mobilnik je bil (jasno) prizgan.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Pa sta bla SMS za tist cajt, ko si mel napisan neodgovorjen klic? da sta skoraj iztočasna bila, pa je nato javilo, da nisi dosegljiv.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.097
139
63
okolica mesta
Sicer sporočilo ne spada pod temo novo pri S!

Z omrežjem nebi smelo bit nič v tvojem primeru. Ena od možnosti je da je z aparatom kaj narobe. Meni se je isto dogalalo pri enem aparatu in sem slučajno po nekem času opazil da se aparat( ko stoji ali ko je pri meni ), vsake tolko sam od sebe reštarta, kdaj pa se ni ponovno prižgal in je ostal ugasnjen. Ko se je restartal ali pa sem ga prižgal sem dobil par sms-ov.
Napako sem odpravil tako, da so mi na servisu ponovno naložili SW in je bilo to odpravljeno. Po nekem času se je zopet začelo in sem aparat prodal.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Ce je tako, prodaja Simobil hudicevo slabe aparate. Prejsnji Samsung je pocel enako, ta (SE) pocenja enako. Dvomim tudi, da sem edini, ki ima podobne tezave
smile-1.gif

Tam bi moglo delat brezhibno (APEK) :)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.