Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Zelo dobro!

Kaj pa bo z nami, ki smo na 1GB paketu? Se "prestavimo" v tega z 10GB in 15€ naročnine?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Odprto.
Prijetno dolvleko.

Resno?
rolleyes-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
res je v Borovnici dela kar ok, lahko pa pogledamo bližnje kraje Zabočevo, Brezovica, Pekel, Ohonica kjer pa je signal ali slab ali pa ga sploh ni,...

l.p. b

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Še eno vprašanje.

Se morda lahko zaupa kraje, kjer se bodo centrale kmalu nadgradile na UMTS, namreč obljublja se že dlje časa, pa še zdaj ni v našem kraju
frown-1.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Tudi jaz imam eno vprašanje?
Se je kaj naredilo oz. ali se kaj dela v smeri podpisa pogodbe s hrvaškim operaterjem Tele2, ki bi omogočala sprejem sporočil iz Simobilovega omrežja?

Hvala
zmaga.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.460
6.967
113
No, res pa je, da sem nedolgo nazaj sploh sanjala kakrsenkoli signal od simobila na Dolu, kaj sele prenos podatkov. Sem plezala po omarah zato, da sem lahko sms poslala, ker je bil to edini nacin komunikacije preko simobilovega omrezja. Pa telefon sem potem kar gor pustila, vce bi slucajno odgovor prisel.
wink-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
gled na to da sva očitno vsaj pribljižno iz istih krajev mi lahko na pm dodaš bolj točno lokacijo. Dol bi moral bit pokrit je pa dejansko bil problem na Pivkovem ovinku a je z vklopom bazne na Žalostni gori odpravljen,...

l.p. borovnica

p.s.
koti so s simobilovim signalov v glavnem pokriti a imajo ljudje mobitelove pakete za gasilce
confused-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Sploh se ne gre za torrente.

Gre se za uporabo malce bolj resnih progrmov, ki delujejo na daljavo. Se je možno zmeniti z tehniki, da odprejo določen port?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

V LJ HSDPA, v Celju EDGE. Sicer priznam, da je razlika očitna, ampak za potrebe pregledovanje emailov in feedov povsem zadostuje. Poleg tega se strinjam s tabo, da v LJ povezava ni problematična.
Tudi v CE bo menda kmalu UMTS. Baje junija. Čeprav, glede na intenziteto novih lokacij, bo prej Tuš mel bolj pokrit, kot pa S!
confused-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> Gre se za uporabo malce bolj resnih progrmov, ki delujejo na daljavo. Se je možno zmeniti z tehniki, da odprejo določen port?

Normalni programi za oddaljeno delo, delajo BP ... Recimo Remote Desktop, PC Anywhere, VNC,... Ce pa rabis dostop preko zascitenih povezav, pa lahko uproabis tudi NetViewer ali ISLLight... vse to preverjeno deluje preko Si.mobilovega mobilnega interneta (OK...Netviewer nisem probal, sem pa probal ISLLight, ki je v bistvu zelo podobna storitev, le da od drugega ponudnika)...

Ce pa ciljas na VPN povezave... pa imajo tudi za to resitev... in sicer se mu rece Zasebno poslovno omrezje (VPN)... vec o tem najdes tukaj >> KLIK

Podobno ima v ponudbi tudi Mobitel...

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ce pa ciljas na VPN povezave... pa imajo tudi za to resitev... in sicer se mu rece Zasebno poslovno omrezje (VPN)... vec o tem najdes tukaj ...

VPN je navidezno zasebno omrežje, ne pa zasebno poslovno omrežje. Čeprav je res, da se ga velikokrat uporablja v te namene.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

V LJ HSDPA, v Celju EDGE. Sicer priznam, da je razlika očitna, ampak za potrebe pregledovanje emailov in feedov povsem zadostuje. Poleg tega se strinjam s tabo, da v LJ povezava ni problematična.
Tudi v CE bo menda kmalu UMTS. Baje junija. Čeprav, glede na intenziteto novih lokacij, bo prej Tuš mel bolj pokrit, kot pa S!
confused-1.gif

Tudi v Slovenj Gradcu je že zraven za UMTS na "antenskem stolpu". Pa zgleda se je Tušmobil zraven prislinu s svojimi antenami...

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
zadnji.

Tudi meni ne deluje nič
evil.gif

Včeraj sem vzel Unlimited paket in po 4h urah na 080, smo ugotovili, da imam napačno SIM kartico
bonk.gif

Pooblaščeni prodajalec je zašuštal
uf-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> Zanimiva zadeva...namreč ultra VNC mi ne deluje...hm hm.

Sem sel zdajle probat preko RealVNC... in sem brez problema prisel na streznik... Povezal sem se preko USB modema Huawei E220 in z vstavljeno Si.mobilovo podatkovno kartico...

Prav tako sem se zdajle probal preko iPhona s programom VNSea (VNC client) priti na server... in je tudi slo BP (v iPhone imam vstavljeno Si.mobilovo kartico...

Tako, da moras pomoje pri sebi pogledat, ce imas vse pravilno nastavljeno... Mogoce imas na serverju, kjer tece VNC server, narobe definiran kaksen firewall...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.