Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
V osnovi 4€
wink-1.gif

Naaprili se bo tisti, ki bo vzel plus
grims-1.gif

Kaj pa mi, ki imamo star data paket PRO z omejitvijo 10 GB?

Veljajo stari pogoji ali padejo limiti in se prepolovi naročnina?

lp,
Mpix

Tvoj PRO se je spremenil v Unlimited, in tudi ti imaš neomejen prenos podatkov in pa naročnino 19€

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

ksz.

A to je 1. april, ali resno mislijo z 19€ za unlimited?

Menda zelo resno.

Ker sem bežno spoznal način dela na Simobilu močno dvomim, da bi
si "customer service" upal kakorkoli potegniti svoje stranke. Niti danes... niti na alterju.

13.gif

lp
Mpix

sinnerman

2.900.registrirani uporabnik
12. mar 2008
32
0
6
Tole je res evolucionarni odgovor na mobitelov 5/50 instan paket.

Revolucionarno bi pa bilo, da bi za male pare, recimo 2€ na mesec dali opcijo internet start z limitom 1G. Zakaj? Ker potem veliko ljudi ki sedaj po kafanah/klubih/restavracijah uporablja pregrešno drage telefone za samo za mejle brat ne bi bili več elita.

KU990 in 6120 bi dobila čisto novo uporabo (oba nimata wlana), to je za resne mejle (in z filmi in ostalimi bedarijami) brat, za kar pomoje kar konkreten delež ljudi sedaj nuca WLAN.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Zanimivo... Saj ne rečem, stvar čisto prijetno smrdi po Googlovem Gmailu par let nazaj.

Super zadeva in sam bom vsekakor presedlal na malce dražji, ampak veliko bolj radodaren paket. Upam, da se jim bodo kapacitete izšle.

Je pa to po mojem tudi primerna alternativa za fiksni dostop do interneta...

Kako je pa s torrent porti do sedaj na Simobilu? Odprto, zaprto?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:

Revolucionarno bi pa bilo, da bi za male pare, recimo 2€ na mesec dali opcijo internet start z limitom 1G. Zakaj? Ker potem veliko ljudi ki sedaj po kafanah/klubih/restavracijah uporablja pregrešno drage telefone za samo za mejle brat ne bi bili več elita.

kot vedno karkoli že kdo ponudi vedno ste polni idej kaj bi še radi imeli,... tudi uporabniki lgija in nokije 6120 lahko uporabljajo unlimited ali plus
evil.gif
.

l.p. b

p.s.
jaz bi ga dal za 10€

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Dragi Si.mobilovci,ena prošnja !
aplauz.gif

Najprej nadgradite UMTS HSDPA na vsaj 50-60% Slovenije potem pa ponujajte takšne NOVE pakete .
Z GPRS oz EDGE je vse zelooooo počasno !!
bonk.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kot veš se omrežje sproti gradi in se bo tudi v prihodnje,... tudi mobitel je imelčas zadevo gradit x let in tako bo tudi pri Si.mobilu. Moram priznat da mi edge zadostuje čeprav se hsdpa-ja ne branim.

l.p. b

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Kateremu poslovnežu se pa da čakat 5-10 min
bonk.gif

V takem primeru mu NEOMEJEN dostop ne pomeni nič !! Važna je HITROST ne količina ko govorimo o prenosu podatkov !!

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.460
6.967
113
"buhu" je za nas, ki prenos podatkov uporabljamo na mobitelu, ker pač cena ni toliko nižja, kot je hendikep pri dostopnosti umts in po mojih izkušnjah stabilnostjo in beleženjem dejanskega prenosa, ampak za tiste, ki pa so do sedaj plačevali razno razne pakete pri simobilu oz. jih bodo pripravljeni sedaj, so pa ti paketi verjetno več kot dobrodošli, saj za isto reč plačajo manj. kako je lahko to slaba poteza?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Dragi Si.mobilovci,ena prošnja !
aplauz.gif

Najprej nadgradite UMTS HSDPA na vsaj 50-60% Slovenije potem pa ponujajte takšne NOVE pakete .
Z GPRS oz EDGE je vse zelooooo počasno !!
bonk.gif

V Lj. in večjih mestih sem zelo zadovoljen s Si! HSDPA signalom
cheer.gif
se ne morem pritoževat.

Nazadnje urejeno:

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Vprašanje na nivoju "Kateri poslovnež pa dela izven Ljubljane?"
smirk-1.gif

ne-ne-1.gif

Ta pa ni na nivoju. Je precej izpod pasu. Je morda postala rast tržnega deleža nekomu preveč samoumevna?

Vsaj eden je, čigar firma je pred časom precej zatresla temelje na Šmartinki. Verjamem, da jih bo še kdaj...
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

V LJ HSDPA, v Celju EDGE. Sicer priznam, da je razlika očitna, ampak za potrebe pregledovanje emailov in feedov povsem zadostuje. Poleg tega se strinjam s tabo, da v LJ povezava ni problematična.

Drugače pa očitno res ni 1. april. Pravkar nadgradil na Osnovni paket prenosa podatkov. Ko dobim nazaj s servisa telefon, se bomo pa razgledali še za čim zmogljivejšim.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
strinjam se do neke mere s tabo a vedi da tudi v mojem kraju ni samo po sebi umevna pokritost z mobitelovim signalom,... tam ti tudi ITAK ne vleče
ne-ne-1.gif
, kaj šele HSUPA,...

B

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.460
6.967
113
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
strinjam se do neke mere s tabo a vedi da tudi v mojem kraju ni samo po sebi umevna pokritost z mobitelovim signalom,... tam ti tudi ITAK ne vleče
ne-ne-1.gif
, kaj šele HSUPA,...

Opa, to pa ni res. Mobitelov UMTS zelo lepo dela v Borovnici.

Se pa opravičujem, če nisi iz Borovnice - če nisem to nekje prebrala, sem zmotno mislila, da si, zaradi vzdevka.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.