Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ja sem res slabo pogledu
bonk.gif

Gledal samo akcije in ugodnosti.
rolleyes-1.gif

Pa če dobro razumem imam še 2 € popusta k mam tudi Smart naročnino.
Ali je to samo pri podaljšanju; vezavi za dve leti?

Nazadnje urejeno:

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Ze vidim, kako bo omrezje pocepnilo. (Oz. bo slo pocasi ko zelena glista- -)) )

:)
Lp

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
V osnovi 4€
wink-1.gif

Naaprili se bo tisti, ki bo vzel plus
grims-1.gif

Kaj pa mi, ki imamo star data paket PRO z omejitvijo 10 GB?

Veljajo stari pogoji ali padejo limiti in se prepolovi naročnina?

lp,
Mpix

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Bom kar sam odgovoril...

Naročnina 19 Eur, neomejen prenos podatkov. Sprememba paketa z naslednjim datumom obračuna.

Kaj naj rečem? Še enkrat hvala... drugič v enem mesecu.
srce-1.gif
(ampak zelene barve...)

lp,
Mpix

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kakšne so dejanske hitrosti preko tega paketa? Enake kot če odpiram neko stran preko edge-a? Ker potem je tole itak neuporabno.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Izbira paketa nima zveze s hitrostjo ... ampak je od tega le odvisna kolicina prvkljuceni v narocnino... Hitrost pa je odvisna od tvoje opreme in od pokritosti lokacije na kateri se nahajas z GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA signalom ter od zasedenosti celice preko katere si prikljucen......

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
lepo ste to naredl, moram pznat.

čakm na tako ponudbo, tako da grem v petek podpisat za unlimited paket.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Hitrosti 3G oz. 3,5G so zelo odvisne od izpostavljenosti, bližine bazne postaje ter števila
uporabnikov, kar v praksi pomeni, da je pred parimi meseci redno delovalo cca 2100 kb/s DL in 150 kb/s UL,
danes je pa to cca 650 kb/s DL ter 80 kb/s UL. Predvidevam, da se je precej povečalo število
uporabnikov. Hitrost prenosa se preko dneva zelo spreminja. Vsekakor upam, da se bodo kapacitete popravile.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
In kaj priporočate, da se vzame;
Vodafone Mobile Connect USB modem ali Vodafone Mobile Connect Express kartico?

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Sam imam Express kartico. Ker je zelo velika, jo je treba pri prenosu računalnika vsakič odstraniti,
pomanjkljivost je tudi to, da je ne moreš priključiti na vsak PC. Če bi kupoval danes, bi vzel USB.

lp,
Mpix

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
express kartica je za laptope (obe reži), usb modem pa za fixne računalnike,...
ne vem od kje ti da ne gre na vse računalnike. vsak vzame tisto kar potrebuje.

l.p. b

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
USB varianta je bolj prijazna in bolje deluje... pa se bolj univerzalna je... Recimo na ultra majhni prenosniki (Asus Eee PC, Sony Vaio,...) nimajo reze za nobeno kartico, imajo pa USB port ... Pa se programska oprema pri VMCC je malo cudna... in precej obremeni racunalnik... tudi ko kartice sploh ni vstavljene... Z zagonom pa so precejkrat problemi, ce je skonfigurirano tako, da se ne zazene ob zagonu racunalnika...

Vsaj jaz imam take izkusnje
smile-1.gif
...

Prejsnja VMCC je bila veliko boljsa (samo zal samo GPRS/EDGE) in brez gonilnikov za Windows Vista ... je bila pa hardverska izvedba boljsa, ker je bila lahko stalno v prenosniku in si samo anteno ven potegnil, ko si jo potreboval...

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Od kje mi?
Express je samo za laptope, medtem, ko je USB tudi za laptope, mini notebooke in vse ostale "nestandardne" oblike PC-jev.
Zato svetujem USB, saj je bolj univerzalen. Ne vem, kako je s programsko opremo od USB-ja, ampak Express SW je velik porabnik spomina in ne deluje vedno najbolj zanesljivo, kakor je omenil tudi Jest. Morda bi eventuelna nadgradnja zadeve uredila...?

Dejansko me najbolj moti to, da kartica grdo "štrli" iz notebooka. Že starejša PCMCIA je bila nerodna, pa je vseeno nekako šlo, da sem jo puščal v kompu med prenosom v torbi, z Expresom pa to nikakor ne gre.

lp,
Mpix

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.