Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.468
109
63
40
Malo tu,malo tam :)
Ustvarite spletno trgovino še danes in povečajte svojo prodajo

Pri Si.mobilu vam omogočamo, da s poslovno rešitvijo Shopamine brezplačno ustvarite svojo spletno trgovino in jo uporabljate 3 mesece brezplačno. Rešitev je povsem enostavna za uporabo, saj ne potrebujete računalniškega predznanja, da:

uredite svoj katalog izdelkov,
prilagodite obliko,
urejate neomejeno število podstrani,
upravljate z naročili,
sprejemate plačila.

Prednost takšne spletne trgovine je, da za njen zagon ne potrebujete visoke začetne investicije.

3-mesečni brezplačni preizkus storitve Shopamine

Prve tri mesece storitev lahko uporabljate brezplačno, kasneje pa za njeno delovanje plačujete mesečno naročnino. Za pričetek brezplačnega preizkusa kliknite na spodnji gumb s povezavo na Si.mobilovo spletno tržnico poslovnih rešitev Bizstore, kjer se boste registrirali za pričetek ustvarjanja trgovine.

Posebna ugodnost

Poleg tega smo za vas pripravili še posebno ugodnost, ki jo lahko izkoristite ob naročilu dodatnih storitev:

70 eur popusta pri naročilu storitve Hitra postavitev trgovine in
120 eur popusta pri naročilu storitve Trgovina z unikatnim dizajnom.

Za popust pokličite 040 40 40 40 ali pišite na info.poslovni@simobil.si

Ustvarite spletno trgovino še danes in povečajte svojo prodajo

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
KSZ...

Ali se samo meni zdi, da je začetno pop-up okno na straneh Simobila zelo tečen in neučinkovit "feature" sicer lepih spletnih strani?

lp,
Megapixel

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
A pri Si.mobilu še vedno velja akcija, da lahko kupim nov telefon, brez dodatnega doplačila, 150 dni pred rokom izteka pogodbe?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
Citat:
Uporabnik newem pravi:
A pri Si.mobilu še vedno velja akcija, da lahko kupim nov telefon, brez dodatnega doplačila, 150 dni pred rokom izteka pogodbe?

Ne nevelja več...moreš vsseno plačat..

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
Sem jim mail tudi pisal, sem negativno presenečen :S

Imam namreč še 160 dni do konca pogodbe in sem mislil vzeti Samsung Galaxy S3 mini, pa moram zdaj še cca 46€ ekstra doplačat za telefon.

Mislim, da bo po 8 letih z Simobilom čas za preveriti konkurenco.

saiko

Pripravnik
16. avg 2007
382
1
18
Kransterdam
Jaz sem danes dobil domov pošto, v katerem ponujajo "nagrado" za zveste naročnike. Ponujajo mi 50€ pri računu ali pa znižano ceno pri telefonu? Koliko je tega popusta na telefon? Enako 50€?
In še vprašanje: ali lahko menjam tel. brez dodatnega doplačila (pač s to ponudbo o ugodnosti), ker mi 24mesečna vezava poteče šele aprila..?
confused-1.gif

Paket orto smart.
Hvala.

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
podrobno preberi pošto ... drugače pa 20 eur ti znižajo ceno telefona, in ja če dobiš pošto na dom potem lahko podalšaš naročniško pogodbo, če ostaneš na istem paketu doplačaš kolikor je telefon na tvoj paket, če menjaš paket pa spremembo paketa (odvisno od obstoječega paketa in na katerega želiš) + ceno telefona in pa možno odplačilo starega

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Vse vase nadgradnje pa akcije so vredne en k......
Potrpel sem ko me zaj... omrezje pa vcasih ne dobim klica mi prekine ali samo na enkrat postane v telefonu tiho.
Potrpel sem ko kljub zakupljenemu 5gb prenosu podatkov net vecino casa dela obupno tak da ga vec kot 600 mb mesecno ne morem izkoristit.
To kaj pa se mi je zgodilo prejsnji teden je pa visek.
5 dni nisem dobil nobenega smsa ki so bli poslani iz simobilovih stevilk, nato pa po 5 dnevih vse skupaj.
Zaradi simobila sem zamudil en sestanek in se skoraj skregal z prijateljico.Ko sem klical na klicni center pa niti opravicila nisem dobil.
Njihov odgovor je bil da j kriv moj galaxy s3.Je pa finta v tem da ko sem ugotovil da smsov ne dobivam sem prvo formatiral fon ter tako izgubil vse nastavitve in podatke na njem, kasneje pa sem kartico dal v drugi fon pa vseeno ni nic pomagalo in tudi v drugem telefonu nisem dobival smsov.
Ampak simobilu bi blo tesko priznati da je bla napaka v njihovi centraliin se opraviciti, lepse in lazje je vse poriniti na uporabnika.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.075
136
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Paket ORTO SMART ali ORTO U NULO lahko obdržiš tudi po 31. letu.
K paketoma smo primaknili 3 GB prenosa podatkov za 2 leti.
Izbrane pametne telefone dobiš za en sam evro.
Mesečno naročnino za Opcije Plus dve leti plačuješ do 50 % manj.

OBDRŽI PAKET ORTO SMART ALI ORTO U NULO, DOKLER ŽELIŠ!

torej za nas staroste spet nič.

Tudi na ZATE paketih je akcija do -50% na opcije Plus.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.409
2.418
113
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
eni smo zato zamenjali operaterja
grims-1.gif
+1. Odkar sem (ponovno) na Mobitelu, ni nobenih problemov.

+1. Ravno je za mano mesec dni pogovorov brez da bi mi prekinilo, brez da bi imel tihi klic, brez da bi bil nedosegljiv... Ko pa se bo Simobil spravil zopet skupaj pa se lahko dalje pogovarjamo....

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Da te potolazim.
Meni se dogaja isto.
In vedno je kriv moj galaxy hahahah.
Pa cudno da ga za..je..be telefon ker enkrat dela drugic ne.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
KSZ

Naj se tudi jaz "pohvalim", da mi občasno prekine, imam tihi klic kar naenkrat in da sem sem pa tja nedosegljiv brez pravega razloga
10.gif

Telefon je pa HTC Desire X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.