Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Mislil sem poceniti
smile-1.gif
sorry

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik knike pravi:

Res pa je, da ne razumem Mobi uporabnikov.
sprasujem se.gif

Kdaj smo že pri nas "odjavili" vse mobi številke... 1 je zdaj prenesena na HALO (SIMPL), pa 1 pa ma MMOBIL... (oboje simobilovo omrežje)

Po mojih izkušnjah tudi mobitelovo omrežje ni tako oh in sploh fajn, kot vsi opevajo... S simobilom pa začuda nimam trenutno težav, kot jih tukaj opisujejo... Moti me samo ta brezvezna trenutna ponudba paketov...

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik knike pravi:

Res pa je, da ne razumem Mobi uporabnikov.
sprasujem se.gif

Kdaj smo že pri nas "odjavili" vse mobi številke... 1 je zdaj prenesena na HALO (SIMPL), pa 1 pa ma MMOBIL... (oboje simobilovo omrežje)

Pri nas tudi. Nihče ni več na Mobitelu, vsi na SImobilu.........
cool-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa saj tudi če imaš slabe izkušnje s Simobilovim omrežjem, lahko še vedno vzameš Izimobil, ki je žnj-krat bolj ugoden kot mobi.

Kolikor vidim v trgovinah ko kupijo kartico na blagajni so to večinoma preprosti ljudje, ki verjetno sploh ne vejo, da obstaja prenos številke. Ali pa mislijo, da so 'tako vsi enako dragi'.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa saj tudi če imaš slabe izkušnje s Simobilovim omrežjem

Jaz nimam baš nekih slabih izkušenj... So bili tu pa tam KRATKI izpadi, ampak trenutno je OK... Nazadnje so bili problemi pri nadgradnjah na UMTS 900, če se prav spomnim... Takrat pri UMTS nastavitvi občasno nisem bil dosegljiv...

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Jaz tudi nimam nekih slabih izkušenj. Na Simobilu so bili in so vedno korektni, 100 % zanesljiv pa ni nihče.

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Pišem kot primer, ko nekateri ne grejo iz Mobitelovega omrežja, ker recimo doma nimajo drugega.

Že, samo tam kjer je Mobitel, je tudi Tušmobil, pa Debitel in na koncu tudi Izimobil. Tako da izbira je.

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Verjami, da je kar nekaj mest v naši kuri, kjer vleče samo Mobitel, pa ne rabi bit osamljena kmetija sredi gore.

Saj verjamem, samo vsaj Debitel in Izimobil je izbira, ker delujejo v M omrežju.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Verjami, da je kar nekaj mest v naši kuri, kjer vleče samo Mobitel, pa ne rabi bit osamljena kmetija sredi gore.

Taki kraji so pa danes še zelo redki... Poznam pa tudi jaz enega ja... Mobitel polno... Simobil pa 2 črtici, pa še tisto izpada na 0...
Nisem pa bil na tistem kraju zdaj že okrog 5 let... Mogoče so kaj uredili...
evil.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
v bližnji prihodnosti bo itak vseeno na katerem omrežju boš,.. važna bo ponudba,..tako da debate na to temo bodo brezpredmetne,..
b

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
v bližnji prihodnosti bo itak vseeno na katerem omrežju boš,.. važna bo ponudba,..tako da debate na to temo bodo brezpredmetne,..
b

Ko smo že pri ponudbi... Daj te malo te pakete ZAME izboljšat, ker so do *urca pa brez zamere... V prvi vrsti PREDRAGI glede na to kar nudijo... Nisem to edini ugotovil...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
b

Upam, da res. Čeprav še vedno pravim, da je bedarija, da operaterji med sabo ne omogočajo roaminga. Saj bi ta roaming plačal (recimo po EU ceni), zaslužek za operaterja pa možnost telefoniranja za uporabnika.

Recimo greš v terme Dobrna, signal ima samo Mobitel (pa še to toliko, da je). Si tam cel teden in si brez telefona
tongue-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Citat:
b

Upam, da res. Čeprav še vedno pravim, da je bedarija, da operaterji med sabo ne omogočajo roaminga. Saj bi ta roaming plačal (recimo po EU ceni), zaslužek za operaterja pa možnost telefoniranja za uporabnika.

Recimo greš v terme Dobrna, signal ima samo Mobitel (pa še to toliko, da je). Si tam cel teden in si brez telefona
tongue-1.gif

A še kr niso nč zrihtali tam ??? Pa kaj čakajo pri simobilu ? Jaz nazadnje ko sem bil, je samo EDGE pa še ta je z muko delal...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nič ni zrihtano, za nameček je Tušmobil dal oddajnik na Simobilov steber, tak da sta oba v p.m. v samih termah. Pa sta blizu postavljena, niti km stran ne, ampak na drugi strani hriba.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.