Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.409
2.418
113
Verjetno si samo čuden in je s tabo nekaj narobe, vsaj jaz sem dobil tak občutek ko me je potem že nevem kolkič klical Simobilov tehnik in mi zagotavljal da so bazne postane na sveže updatane in da nas ima težavo le še nekaj uporabnikov Galaxya S3 in da so tudi to dali naprej v reševanje in da je težava najbrž v kernelu telefona...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pokliči in reči da maš recimo iPhone 5 pa da maš težave, ti bodo rekli, da imajo samo še telefoni s iOS 6 težave
hysterical-1.gif

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
Ker je bilo tako ugodno sem nabavil model USB ki podpira tudi LTE. Glede na to, da sem z prenosnikom parkrat na mesec v LJ bi bilo fino imeti LTE omogočen tudi na navadni paketih ne pa samo na paketu 4G kot je to sedaj. Borovnica se kaj dela na temu? Ne morete pričakovati, da bo nekdo vzel LTE paket zato da bo 3x do 4x na mesec koristil to. sploh upoštevaje majhno pokritost... Ali pač...

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
Že 1 teden mi prenos podatkov ne deluje, probam resetirati APN, ne dela, probam ročno vnesti nastavitve, ne dela.

Help?

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Že res, da ima Simobil Bob, in vsake toliko časa Big Bob, ampak s temi paketi Zame ste pa čisto zaspali, in niso prav nič konkurenčni, ne Mobitelu, in ne Tušmobilu. SImobil, čas bi že bil, da malo prepihate zastarele pakete Zame. Pa ne samo s popusti na plus storitve.

Nazadnje urejeno:

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik knike pravi:
Že res, da ima Simobil Bob, in vsake toliko časa Big Bob, ampak s temi paketi Zame so pa čisto zaspali, in niso prav nič konkurenčni, ne Mobitelu, in ne Tušmobilu. SImobil, čas bi že bil, da malo prepihate zastarele pakete Zame. Pa ne samo s popusti na plus storitve.

Ne vidim razloga, da jih ne zamenjaš. Ko boš to storil, potem se bodo zganili do takrat škoda vsakega dodatnega €
wink-1.gif

Lp.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Tudi ce ponudijo nove osvezene pakete, me ne prepricajo s svojimi tezavami...

5 frendov je na simobilu, ostali pa na Mobitel in Tusmobil (druzina, sodelavci...) in samo s temi 5imi imam vedno, vedno, VEDNO ene in iste tezave - ko jih klicem so NDS in me klicejo nazaj, saj po parih min dobijo sms ALI med pogovorom z njimi prekine klic!!!

Pa to ne mores verjeeet!!!! Pa to je ze vsaj ene 5 let odkar ne postimajo teh tezav.

In NE NISO KRIVI NJIHOVI SMART TELEFONI, ker uporabljajo 4 navadne nokie, samo 1 pa ima iPhona!

To se je dogajalo pred leti tudi meni, ko sem se bil narocnik Simobila. In vidim, da je danes vse isto.

Najraje klicem ljudi, kateri NISO na Simobilu ker vsaj vem, da sebom lahko brez tezav pogovarjal tudi 2 uri

Aaaaa to sem mogu dat ven iz sebe...drugace sem zelo potrpezljiva oseba in pozrem marsikaj
smile-1.gif
, ampak vse ima svoje meje..

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Pa so te težave lokacijsko omejene, ali se pojavljajo le na določenem delu Slovenije? NI vrag, da tega ne bodo enkrat poštimali.
Sem pa bral ja na FB, da je imelo veliko Štajercev ene probleme............

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.639
113
pri taščici
Jaz imam pa težave z mms. Bom videl kako dolgo bodo včeraj poslane nastavitve delale.
Galaxy ace 2

Nazadnje urejeno:

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik knike pravi:
Že res, da ima Simobil Bob, in vsake toliko časa Big Bob, ampak s temi paketi Zame ste pa čisto zaspali, in niso prav nič konkurenčni, ne Mobitelu, in ne Tušmobilu. SImobil, čas bi že bil, da malo prepihate zastarele pakete Zame. Pa ne samo s popusti na plus storitve.

467716-post_slo.gif

XS ZAME, S ZAME - veliko predrago za to kar ponuja...
stupid-1.gif

Za XS ZAME to kar trenutno ponuja, dam največ 5-6 EUR pa še to je predrago za teh 75 min, S ZAME pa največ 12-13 EUR.
stupid-1.gif

S ZAME 17,9 EUR... Kera budala je pakete sestavlala... Verjetno kaka taka, ki bi rada uničila simobil po hitrem postopku...
bonk.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
To je namen Si.mobila. bob pod ceno, cenik glavne blagovne znamke pa v višave.

Opažam ja... Saj bi tudi jaz šel na bob, če ne bi bilo teh 2 nesramnosti, kot sta plačljiv klicni center in klici na bob iz simobila tretirani kot drugo omrežje...

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
To je namen Si.mobila. bob pod ceno, cenik glavne blagovne znamke pa v višave.

Opažam ja... Saj bi tudi jaz šel na bob, če ne bi bilo teh 2 nesramnosti, kot sta plačljiv klicni center in klici na bob iz simobila tretirani kot drugo omrežje...

Pozabu si še na obračun 60/60, kar se pozna, in to je tudi keč............... čeprav eni pravijo, da ni. Se pozna., Pa sms zgrešenih klicev ni......

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
To je namen Si.mobila. bob pod ceno, cenik glavne blagovne znamke pa v višave. Namerno višanje cene mobilne telefonije in dobička:
http://www.svetidej.com/inform...peraterjev.html

Samo tako dolgo ne bo šlo. Folk se izogiblje klcev na 090, ker poteka v stilu "samo trenutek, da odprem aplikacijo..........samo še malo, evo sem že. Kaj ste želeli................."minute pa tečejo....................

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik knike pravi:

467716-post_slo.gif

XS ZAME, S ZAME - veliko predrago za to kar ponuja...
stupid-1.gif

Za XS ZAME to kar trenutno ponuja, dam največ 5-6 EUR pa še to je predrago za teh 75 min, S ZAME pa največ 12-13 EUR.
stupid-1.gif

S ZAME 17,9 EUR... Kera budala je pakete sestavlala... Verjetno kaka taka, ki bi rada uničila simobil po hitrem postopku...
bonk.gif

Na splošno so vsi paketi Zame predragi, glede na to kar ponujajo.............in nekonkurenčni.
Pa Bob gor, ali pa dol. BIg Bob bi moral biti stalno na voljo, tako kot je v Avstriji. Le zakaj je pri nas to izjema.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Zakaj bi podražili če pa število uporabnikov raste (z bobom)?

Enaka zgodba pri Mobitelovem Mobi 0,18 €/min. Še vedno ga uporablja 289.800 uporabnikov. Zakaj bi manjšali dobiček? Operaterje k znižanju cen premakne samo množičen odhod uporabnikov in nevarno zmanjšanje prihodkov.

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Zakaj bi podražili če pa število uporabnikov raste (z bobom)?

Enaka zgodba pri Mobitelovem Mobi 0,18 €/min. Še vedno ga uporablja 289.800 uporabnikov. Zakaj bi manjšali dobiček? Operaterje k znižanju cen premakne samo množičen odhod uporabnikov in nevarno zmanjšanje prihodkov.

Pakete Zame bi mogli osvežit. Zakaj podaržiti?
ne-ne-1.gif
Poceniti bi jih morali.
Bob bi moral biti stalno na voljo, in ne samo vsake toliko časa...............Bob AT jih ima stalno na voljo.
Pa ne pozabi na obračunski interval 60/60...........tako na hitro se ne pozna, in si misliš, da je zanemarljivo. A ko malce podrobneje
pogledaš in se malo preračunaš vidiš, da ni tako. In da te pogovor 1,01 minuta dejansko staneta 2 minuti...............itd.

Res pa je, da ne razumem Mobi uporabnikov.
sprasujem se.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.