Citat:
Uporabnik retro pravi:
Kupil bi Prestigio in ne bi 9mel teh problemov.
Kakšen prestigio, kolegu ne dela internet, kljub nastavitvam in pomoči tehnikov..ga že menja za Samsunga, Htc karkoli, samo Prestigio ne
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Kupil bi Prestigio in ne bi 9mel teh problemov.
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No da povem še svojo štorijo, vsak tretji klic ki ga sprejmem ali opravim preko Simobila, ga moram po treh sekundah končat ker nič več ne slišim, sekunde pa vseeno letijo. Ko sem v Ljubljani (pretežno pol tedna vsak teden) se mi to ne dogaja (nikoli, niti enkrat), na Štajerskem pa nonstop! Torej po X dneh me kliče tehnik in me vpraša kak telefon imam, mu povem da S3, no in me pouči da so bazne postaje updatali in da se je težava s temi tihimi klici zmanjšala za 95% in da imamo težave le še lastniki Samsungov S3, nekateri večje, nekateri manjše in da je težava najbrž v kernelu telefona. Torej zdaj pa nevem ali sem jaz butast in ima moj telefon težave le na Štajerskem (okolica Hoče, Fram, Radizel) kjer je top signal in smo prekriti z antenami ali pa je res težava pri Simobilu in jih žal ne znajo rešiti? Torej naj me nekdo prepriča da je kriv moj telefon na Štajerskem kajti jutri grem načeloma na Mobitel da mi prenesjo številko v njihovo omrežje...
to sem čakal...jaz mam jabuka 4s pa mam enake probleme...na območju MB ...pokličem ali sem klican pa tišina noter...sekunde itaq tečejo...treba je prekinit in na novo poklicat...jaz v takem primeru še vedno izklopim 3G in potem dela...v glavnem to s prekinjanjem me pošteno moti že...torej je težava na SImobilu...Borovnica to je resen problem...mene tudi že pošteno razjezi to...
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Pozdravljeni
Sem čisto nov na Simobilu, zato vas prosim za pomoč.
Ali se da kako izklopiti (popolnoma) prenos podatkov v tujini?
Hvala
Preko kakšnega SMS-a ne gre?Citat:
Se da ...Moreš it na nabližje prodajno mesto in zahtevat blokado prenos podatkov v Tujini..
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Preko kakšnega SMS-a ne gre?Citat:
Se da ...Moreš it na nabližje prodajno mesto in zahtevat blokado prenos podatkov v Tujini..
Citat:
Uporabnik Karizma pravi:
ksz ...
Zanima me, kakšna je praksa v naslednjem primeru: Telefon sem v roku pol leta nesla na servis 2×, ker zaslon na dotik ni deloval (telefon je touch&type, tipkovnica je delovala, karkoli je bilo treba potrditi prek zaslona, pa ni delovalo). Danes sem telefon nesla nazaj tretjič, po 4ih mesecih delovanja je zaslon spet nehal delovati. Telefon se je uporabljal normalno, brez posebnosti, po navodilih proizvajalca. Ker so mi nekateri predlagali, naj na Simobilu zahtevam nov telefon, ker s tem očitno nekaj ni OK, me zanima, če bi bila do tega sploh upravičena? Če ima kdo mogoče izkušnje s tem, ker mi je moteče da je vsakih par mesecev na popravilu ...