I
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No da povem še svojo štorijo, vsak tretji klic ki ga sprejmem ali opravim preko Simobila, ga moram po treh sekundah končat ker nič več ne slišim, sekunde pa vseeno letijo. Ko sem v Ljubljani (pretežno pol tedna vsak teden) se mi to ne dogaja (nikoli, niti enkrat), na Štajerskem pa nonstop! Torej po X dneh me kliče tehnik in me vpraša kak telefon imam, mu povem da S3, no in me pouči da so bazne postaje updatali in da se je težava s temi tihimi klici zmanjšala za 95% in da imamo težave le še lastniki Samsungov S3, nekateri večje, nekateri manjše in da je težava najbrž v kernelu telefona. Torej zdaj pa nevem ali sem jaz butast in ima moj telefon težave le na Štajerskem (okolica Hoče, Fram, Radizel) kjer je top signal in smo prekriti z antenami ali pa je res težava pri Simobilu in jih žal ne znajo rešiti? Torej naj me nekdo prepriča da je kriv moj telefon na Štajerskem kajti jutri grem načeloma na Mobitel da mi prenesjo številko v njihovo omrežje...
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Pa nekako vidiš da nima veze da tudi na iPhonu zajebava zadeva, pa dobro, pustimo opcijo da je gori Simobilov original FW, pa ni, v tem času sem menjal najmanj 9 romov, od Simobilovega, original Poland, do FoxHound roma, Omega roma, tako so tudi kerneli različni, FWji različni, pa je zadeva še vedno nema, zato ti pravim da nevem zakaj bi bila težava v SG3. Prav tako dela enako kolegu na iPhone 5 in kolegu na HTC One X, a je tažava tudi samo v teh modelih oz. kernelih?
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
.. nimam info kaj dogaja,..
b
Citat:
ojla sem vaše opazke predal naprej,.. več od tega ne morem pomagati,.. nimam info kaj dogaja,..
b
Citat:
znana ali neznana napaka,.. ne delam v tehniki zato res ne morem vedeti kaj se dogaja,..lahko pa se pozanimam,..
pri vas v firmi veste vsi vse?
b