Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
money money money
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Ja seveda ni tvoja skrb, zato pa je tvoja odločitev, če si pri simobilu ali ne, in lahko greš vedno na mobitel.

Če se ti da, zavrni račun, napiši reklamacijo, češ da ne dosegajo pogojev za reklamirane podatkovne prenose podtkov in boš videl kaj bo. Če seveda ne piše v drobnem tistu, da zagotavljajo le osnovno hitrost prenosov, ali kaj podobnega.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
vedno piše DO, nikjer ne bo pisalo da je na določeni lokaciji točno ta in ta hitrost.... pač gre za mobilnega operaterja in ne fiksnega, ki ti lahko zagotavlja konstantno hitrost, medtem ko je pri mobilni telefoniji to malce drugače poštimo in predvsem odvisno od veliko dejavnikov...

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
No še uraden odgovor, ko sem jim pisal glede tega...

Citat:
Po naših podatkih je nivo signala zadovoljiv, zato izboljšanja zaenkrat ne načrtujemo. Prenos pod. niha glede na obremenjenost bazne p.

Izgleda, da je to za njih zelo spremenljivo, takšna hitrost. Teli niso resni
10.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Meni je tudi jasno to, napisal sem samo, kaj lahko Jordan poskuša. Naredili tako ne bodo nič zaradi njega, lahko si edino malce zniža mesečni račun, če mu ugodijo reklamacijo.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Izgleda, da je to za njih zelo spremenljivo, takšna hitrost. Teli niso resni
10.gif

Ti ne hodiš kaj dosti okoli, ane. Če bi imeli Španci, Italijani, Francozi, Angleži tako pokritost, kot jo imamo mi, bi mislili, da so boga za jajca zagrabili. Predvsem Španija je grozljiva.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
A bejž no bejž, v Barceloni sem že bil in je net vrhunski! Glede na to da je Ljubljana prestolnica Slovenije, glavno mesto....., bi morala biti tu hitrost največja! Sicer pa ta tvoj post ničesar ne pove. Ni to, da se ne da zrihtati, gre se za to, da jim je tako kot je sprejemljivo, saj si videl kak odgovor sem prejel, seveda je pri Mobitelu dosti boljša hitrost. Pa ne mi spet pametovat, da grem lahko tja....

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Jao, če sem ti že povedal. Lj ima ravno najbolj nabasano, ker je največ folka na enem oddajniku.

Simobil pa ni mobitel, da bi jih imel več, oddajnikov, ker pač šparajo, ampak zato imajo profit, mobitel pa finančno v pisdi
smile-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ti kot tujec gostuješ pri večih operaterjih v državi in ti menja operaterja glede na boljši signal. Fiksno na enem operaterju se sprehajati po Barci pa se ti definitivno zgodi, da tudi tam signal precej niha .

Drekavac

Zelenc'
18. mar 2011
24
0
1
In jaz kot uporabnik naj bom zadovoljen, da ima Simobil profit in zato ne postavi več oddajnikov?

Super si tole obrazložil.
smile-1.gif

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik Drekavac pravi:
In jaz kot uporabnik naj bom zadovoljen, da ima Simobil profit in zato ne postavi več oddajnikov?

smile-1.gif
Bolj kot denar je v mnogih primerih ovira birokracija, za njo pa teren.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Citat:

smile-1.gif

Ti, kot uporabnik, imaš največjo orožje, ki ga premore svet.

Zamenjaj ponudnika. Dokler obstaja alternativa, si lahko vesel, ko je več ne bo, potem pa v jok.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Citat:

smile-1.gif
Bolj kot denar je v mnogih primerih ovira birokracija, za njo pa teren.

Kaj pa je birokracija drugo kot denar? Da lahko podmažeš prave ljudi...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Simobil pa ni mobitel, da bi jih imel več, oddajnikov, ker pač šparajo, ampak zato imajo profit, mobitel pa finančno v pisdi
smile-1.gif
Mobitel kot samostojno podjetje je finančno popolnoma na zeleni veji... pokopal ga bo Telekom Slovenije s svojimi zgrešenimi naložbami v tujini.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.