Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
vse ob svojem času,..
konkurenca ne spi
ne-ne-1.gif

b

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Zarad Iphona..zakaj...sej je TM že ma Iphona tko da tukaj nima bit kaj nič posebnega
evil.gif

Ostanimo pri Novo pri Si.mobilu.

Sicer pa me zanima, če bodo iPhonei pod mizo še šli, ko bo uradni ponudnik? We will see
smile-1.gif

Tudi o pobiranju bi lahko, pa lahko prestaviva v temo, kjer se operaterje primerja, tole pa naj ostane o novostih pri Si.mobilu.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Samo da konkurenca ne spi. Ce ne bi bilo Tusmobila, ne bi le spali, ampak bi bili v komi... Kot rastline... So,a ni sprememb. O ostalih stvareh pa tudi jaz ne ni. Nekaj me zanima, vceraj je mati preklicala NR in naredila prenos na TM, in smo ugotovili da imamo iz leta 2009 nepokritih 3 evre obveznosti. Kako lahko do tega pride, NR pa laufa normalno?!

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Mogoče je znesek prenizek, da bi te izklapljali zaradi njega.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Da bi te izklopili zaradi tega že predhodno. Prijazno do uporabnika, bi jaz temu rekel
wink-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Imela je 2 NR. Enega je prekinila leta 2009, enega pa ta teden. Iz PREJŠNJEGA NR je ostala odprta postavka za 3,00 za katere NIKOLI ni prišel opomin. Šalabajzerstvo ali...Tudi sam posrednik ni znal razrešiti uganke. Pa še to, ko se pri Simobilu zapira račun, se lahko zgodi da jim nekaj denarja pustite/preplačilo... Za pridobitev nazaj le tega se moraš pobrigati sam, saj lahko pri zadnjem računu pač ne odračunajo že obračunane naročnine, prejšnjih preplačil itd... Tako mi je bilo razloženo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Berem intervju s Turkom, ki pravi takole:
Citat:
Res je, da mi ta čas ne gostimo nobenega virtualnega operaterja, razlog je v neprimerni ureditvi veleprodajnega trga in v tem, da smo se zavedali omejitev našega omrežja. Po nadgradnjah omrežja smo glede gostovanja drugih ponudnikov zelo odprti in se pogovarjamo z več interesenti.

Kaj pa se je zgodilo z Mečkatorjevim M Mobilom?
Torej kaj je z Mmobilom?

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Imela je 2 NR. Enega je prekinila leta 2009, enega pa ta teden. Iz PREJŠNJEGA NR je ostala odprta postavka za 3,00 za katere NIKOLI ni prišel opomin. Šalabajzerstvo ali...Tudi sam posrednik ni znal razrešiti uganke. Pa še to, ko se pri Simobilu zapira račun, se lahko zgodi da jim nekaj denarja pustite/preplačilo... Za pridobitev nazaj le tega se moraš pobrigati sam, saj lahko pri zadnjem računu pač ne odračunajo že obračunane naročnine, prejšnjih preplačil itd... Tako mi je bilo razloženo.

Za 3€ se verjetno ne splača sprožit izterjave zato je pa tako ostalo.

clarity

Pripravnik
5. dec 2007
72
0
6
no, jaz spet poskusam uporabljat sinaip v makedoniji, po parih mesecih. prejsnjic je delalo porazno, pa sem sedaj upal da bo kaj boljse, se posebej ko ni vec beta, pa je spet ista.

Storitev trenutno ni na voljo na PCju, na mobitelu dobivam 503 error,... ista stala kot prej. sem ze takrat javil te probleme pa ni videti da bi se kaj spremenilo.

izgleda da so tezave s tem, ce pade mrezna povezava (npr. mobitel wifi ugasne na vsake toliko casa) in potem zadeva kaksno uro ne dela, pol pa spet sprejme registracijo. dokaj neuporabno...

clarity

Pripravnik
5. dec 2007
72
0
6
ne pomaga, seveda sem to poskusil. veckrat.

prejsnjic ko se je to dogajalo, so rekli da je problem v licencah (??). predvidevam da ko povezava pade, server ne ugotovi da nisem vec ziv, ko se ponovno prijavim pridem lahko iz drugega ipja, in me lahko ima za novo prijavo. vec kot en isti uporabnik pa naj ne bi bil hkrati prijavljen in potem se ne mores prijaviti dokler prva seja ne timeouta.

mogoce lahko kdo ki se bolje spozna na simobilov sip server kaj vec pove o tem.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Agencija za pošto in elektronske komunikacije je 23. maja 2011 izdala odločbi o dodelitvi radijskih frekvenc družbi SI.MOBIL d.d., Šmartinaska cesta134 b, 1000 Ljubljana:

- odločbo št. 38113-91/2011/8 za obdobje od 31.05.2011 do 31.08.2011 za testiranje LTE znotraj frekvenčnega pasu 2500 – 2510 MHz/2610 – 2630 MHz,

- odločbo št. 38113-91/2011/9 za obdobje od 31.07.2011 do 31.08.2011, za testiranje LTE znotraj frekvenčnega pasu 2510 – 2520 MHz/2630 – 2640 MHz na področju občin Ljubljana, Mengeš, Dol pri Ljubljani, Domžale in Trzin.

Testiranja bodo večinoma izvajali z oddajne točke Ljubljana, Šmartinska 134 b (0143226E, 460404N, 292 m) na območju BTC, Novih jarš in Fužin. Ostala testiranja bodo v občinah Ljubljan, Mengeš, Dol pri Ljubljani, Domžale in Trzin.

Objava tega sporočila na spletni strani agencije ne šteje za uradno objavo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.