Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na Simobilu so mi zatrdili da ne rabim spreminjat paketa.
Pridem v poslovalnico no go!!
Sem ustrajal skor eno uro da so si zavrteli posnetek mojega pogovora v LJ ...če že vse snemajo.
Glej še zadnjič;
Kličem na 080 vprašam o Petrolovem bonu in paketu katerega bi obdržal.
Odgovor je bil NE. Ne rabite menjat paketa. Lahko ostanete na triZame
So me že na Simobilu hoteli prepričat, da sem narobe razumel.
Pa sem zahteval, da gredo poklicat v LJ in poslušajo moj klic danes.
In kaj so ugotovili.....dami je operater na drugi strani ravno tako povedal.
Poglej, niti se ne mislim kregati niti ne trdim, da se to ni zgodilo.
Verjetno se je, ti verjamem, vendar se je zmotil/zmotila agent/ka na liniji.
Sicer pa ti zgolj povem:
- na internetu piše
- tukaj smo ti povedali
- v shopu so ti rekli
- v katalogu Petrola piše (kot tudi na njihovi spletni strani)
Škoda, da se je agent/ka zmotil/a, vendar, se zgodi.
halo,
na bonu jasno piše da je petrol bon namenjen novim in obstoječim strankam na paketih ZAME (M, L, XL) na osnovi katerega tudi izkoristiš zlate točke in posledično popust v vrednosti 30, 50 ali 100€.
Med temi paketi ne vidim nikjer paketa 3ZAME, prav tako sistem ne omogoča popusta na drugih paketih,..
Vse kar lahko naredim je, da se opravičim za napačno informacijo s strani klicnega centra.
b
Rad bi dal Simobilovo številko v mirovanje. Za koliko časa je max. možno? Vezave nimam nobene. Pa še to: paket, ki ga imam nebi rad menjal (Borovnica se bo mogoče spomnil debate pred nekaj leti o neomejenem prenosu podatkov V BB Bussines paketu). Mi ostane tudi ko bom številko spet aktiviral?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.