Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Da sem dobil 40€ bonusa na storitve. Seveda pa sem mislil, da bom dobil še 5 mesecev zastonj 201 opcijo (25€), kar bi naneslo skupaj 65€. Telefon že imam, na simobilu pa bi zagotovo ostal še nekaj časa.

I

Izbrisan uporabnik 3287

je vezan. vezal se je z popustom na storitve/pogovor za 40 eur. jaz bi rekel, da je naredil veliko neumnost. za 40 eur se vezat 24 mesecev?

lp

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Noup...na telefonu mora biti vpisan oz. nastavljen
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
A se v moj.simobil.si vedno treba prijavljat in vpisovat SMS kodo, al obstaja kkšna poenostavitev?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Predvsem je user friendly expirience.

Sicer pa, jaz sem tudi pomislil na to, vendar sem pomislil tudi na to, kolikšna je verjetnost.
Vidva sta pomislila, pa še 10 ostalih. Naj pa kdo javi, če ima s tem dejansko problem, da mora nujno prejemati MMS, hkrati pa ima do konca skurjen prenos podatkov.
Res zelo user friendly rešitev (temu bi lahko rekli kvečjem [censored] proof rešitev). Sicer se je pa že začelo - http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=183285 - me zanima, koliko bo še takih uporabnikov v naslednjih dneh?

22. jul 2007
13.563
1.743
113
124
fak, zdaj bodo že spet na udaru tipke za bližnjico live pri vodafonovih telefonih, kaj pa če sploh ne želiš uporabljati interneta na telefonu ali sploh obstaja možnost da se izklopi
10.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Predvsem je user friendly expirience.

Sicer pa, jaz sem tudi pomislil na to, vendar sem pomislil tudi na to, kolikšna je verjetnost.
Vidva sta pomislila, pa še 10 ostalih. Naj pa kdo javi, če ima s tem dejansko problem, da mora nujno prejemati MMS, hkrati pa ima do konca skurjen prenos podatkov.
Res zelo user friendly rešitev (temu bi lahko rekli kvečjem [censored] proof rešitev). Sicer se je pa že začelo - http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=183285 - me zanima, koliko bo še takih uporabnikov v naslednjih dneh?

Heh, no o tem sem govoril... Očitno jih bo kar nekaj, ki ne bodo ravno veseli te rešitve.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Jaz tudi mislim, da je bilo tole sicer dobro mišljeno a preuranjeno. Veliko ljudi bo začelo noreti, ko bo prišel račun.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Glede Moj.simobil.si:
Poslovni uporabniki prejmejo še SMS sporočilo s kodo, ki jo morajo vpisati za dostop.
Fizične stranke pa nimajo kode.
Po moje se za poslovne da rešiti, da dostopaš (če si nosilec naročniškega razmerja) s certifikatom?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.