Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
po ogledu na moj.simobil.si in preglede zadnjih 4-5 mesecev se mi XL ZAME kar splača.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
po ogledu na moj.simobil.si in preglede zadnjih 4-5 mesecev se mi XL ZAME kar splača.

Če nisi ziher, ti je najbolj da testiraš kakšen mesec brez vezave, pa boš videl točno na čem si.

Lp.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Se da kaj zdilat pri predčasni prekinitvi naročnine + aneks 4 mesece šele, če nimam signala? Mi je že bedno stat na balkonu. Sploh dones, ko imam eno frko. Me že prov zebe.

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
ce bos dovol vstrajen bos zdilo kak popust pri narocnini
wink-1.gif

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
hja, jaz sem na mobitelu in imam tudi težave s signalom, saj živim na vasi in ne v mestu. Še na terasi nimam 3G signala:( V hiši pa 1 črtico gsm omrežja. Beda.
Naša bajta je klasična, cigl pa izolacija, plate klasične, pač mora biti armatura noter

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Pri meni je simobilov signal bolj stabilen kot mobitelov. Pri simobilu stojijo vse črtice pri miru, pri mobitelu pa kar pade signal dol,
če se premaknem. Tudi kvaliteta govora je v prid simobilu.(več napak pri pogovoru je pri mobitelu)

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Jaz v mojem kraju nimam nikjer problemov s Simobil signalom, razen v službi. Tam ni skoraj nobenega signala v zgradbi. Da lahko govorim moram k oknu ali pa iz hiše. Potem je spet poln signal.
Mobitel deluje normalno v celi hiši. Sam, da je tako je mogoče krivo to ker ima Mobitel oddajnik na strehi stavbe.
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ce vas je dosti takih se lahko poskusite zmeniti s Si.mobilom, da vam da notranjo anteno ... Tako so nam naredili v firmi v Kopru, kjer so prostori v kleti (strezniska soba,...) ... in noben operater nima signala... Na strop so prisraufali en "kroznik" in gre signal po kablu ven... zunaj pa je se dodatna antena.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Se da kaj zdilat pri predčasni prekinitvi naročnine + aneks 4 mesece šele, če nimam signala? Mi je že bedno stat na balkonu. Sploh dones, ko imam eno frko. Me že prov zebe.

jaz imam podobne težave. Sicer lahko noter kličem, sam mi v 15 minutnem pogovoru vsaj enkrat prekine, če res nisem pri oknu s telefonom. Sam pri meni je obljubljen nov oddajnik, sam očitno ga ne bo, ker je sedaj že zima, tako da bo treba počakat do pomladi. Sucks, če bi poleti vedel, da je tak švoh signal ne bi prestopil...
bonk.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
ORTO MUZIKOID
http://www.orto.si/muzikoid/

Enostavno do neomejenega prenosa glasbe!

Preizkusi ORTO MUZIQ in se prepričaj, da v Sloveniji nikjer drugje ne boš naletel na tako obsežno glasbeno zbirko, v kateri se zagotovo najdejo tvoji najljubši artisti in komadi.

Zakaj bi izgubljali čas z iskanjem, urejanjem, snemanjem mp3jev ali denar z nakupovanjem CDjev? Uporaba je popolnoma enostavna. Poišči, prenesi, poslušaj najljubše komade na svojem telefonu ali računalniku, zraven pa komuniciraj po 0 EUR.
S paketom ORTO MUZIQ in Android telefoni si lahko privoščiš neomejen dostop do glasbe. Za samo 15 EUR na mesec lahko med drugim na telefon ali računalnik prenašaš poljubno število izmed več kot 2.800.000 komadov. Najbolj MUZIKOIDNA telefona ta hip pa sta na voljo po resnično ugodnih cenah:

LG GT 540 OPTIMUS

Z operacijskim sistemom Android uporaba različnih spletnih aplikacij še nikoli ni bila tako enostavna. Telefon se s posebno aplikacijo Social Networking Client doma počuti na vseh družbenih omrežjih, zaradi enostavne in intuitivne uporabe pa je primeren za širši krog uporabnikov. Lep in pameten!

LG P500 OPTIMUS ONE

Še en izmed pametnih telefonov z Android platformo in zaslonom, občutljivim na dotik. Telefon odlikuje dolgotrajna vzdržljivost, poleg telefona pa te čaka tudi avto komplet. Si pripravljen na izbiro med več tisočimi aplikacijami na Android marketu?
Ob nakupu telefona te čaka tudi darilo. Vse nove in obstoječe ORTO MUZIQ in ORTO U NULO naročnike, ki se boste z nakupom vezali na enega od izbranih Android telefonov, čaka še 10 GB prenosa podatkov za brezplačno surfanje po netu!
BREZPLAČNI PREIZKUS NEOMEJENEGA GLASBENEGA DOŽIVETJA!

Prepričaj se in spoznaj inovativno glasbeno storitev MUZIQ UNLIMITED, ki je vključena v paket ORTO MUZIQ.

Brezplačen preizkus smo omogočili vsem obstoječim ORTO naročnikom. Omogoča vam neomejen dostop do celotne glasbene zbirke, ki jo lahko poslušate kadarkoli in kjerkoli, brez omejitev, na svojem telefonu ali računalniku. To je približno tako, kot če bi imeli doma ali na svojem telefonu toliko CD-jev, da bi z njimi do stropa lahko zapolnil celo spalnico. Zakaj bi zgubljali čas z iskanjem mp3-jev ali denar z nakupovanjem CD-jev?

Pošljite SMS s ključno besedo MUZIQ TEST na 4040 in postanite napredni ter trendy glasbeni navdušenci. Obljubimo vam, da boste po brezplačnem testu postali pravi navdušenci, vsi ostali načini za pridobivanje in poslušanje glasbe pa se vam bodo zdeli popolnoma odveč. Storitev se namreč po svoji kvaliteti in obsežni glasbeni zbirki lahko kosa z vsemi ostalimi svetovno znanimi storitvami in ponudniki digitalne glasbe.

Storitev lahko preizkusiš na svojem računalniku z brezplačnim programom MUZIQ MANAGER, ki je na voljo na www.orto.si/muziq.
In ne pozabi - paket ORTO MUZIQ ti omogoča cenejši nakup glasbenih telefonov, komunikacijo in surfanje po nič, brezplačno vstopnino na portal Vodafone live!, več kot 2.800.000 komadov za tvoj telefon in računalnik ter nepozabne trenutke z zvezdami.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Mesec in pol brezplačnih Financ

Za brezplačno prejemanje časnika pošljite SMS s ključno besedo Finance na 030 400 401

Si.mobil v sodelovanju s Časnikom Finance podarja vsem svojim naročnikom 30 brezplačnih izvodov časnika Finance. Kar mesec in pol vas bodo zjutraj čakale sveže novice iz finančnega sveta.

Ugodnost lahko pridobijo vsi novi in obstoječi naročniki Si.mobila. Vsi, ki se bodo pravilno prijavili na ugodnost, bodo začeli prejemati časnik Finance brezplačno v roku 10 dni. Prijave na ugodnost so možne do 31.12.2010.

www.simobil.si/finance

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
mene pa zanima če še kdo ni prejel ta mesec e računa? nisem ga dobil, jim pišem na info da ga nisem dobil in mi ga naj pošljejo... ništa
stupid-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.