Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Na mojem koncu je bilo obljubljeno pred novim letom nova bazna postaja. Zakaj nisem presenečen, da ne bo nič iz tega? Sam kako pa me to raz***di, ko mi parkrat sredi pogovora zmanjka signala....
10.gif

Aja, borovnica, tisto ko sem imel problem pred kakim mesecem in pol pri simobilu, ko so mi neupravičeno izklopili številko in si ti trdil, da ne more biti. Očitno je bilo, ker mi niso kasirali izklopa
aplauz.gif

njihova napaka pač...

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
če vsi tuševci in trobila nebi tako poveličevali vašega omrežja se v to nebi nobeden zataknil,..
ob super duper omrežju pa res ni razlčoga da bi gostovali pri Mobitelu,..

b
,

Mešaš pojme, za UMTS nikdar in pravtako tudi zdaj ni bil omogočen nacionalni roaming, tako da ni potrebe po izklopu, ker ga ni.

Sicer boste mogli kar krepko zavihat rokave v prihajajočem letu, ker trenutno ne da zaostajate za UMTS 900, ampak dejansko ste ostali zadaj in pravtako zaostajate v primerjavi s TMB v pokrivanju samega UMTS 2100, tako da res nevem kdo več trobi jaz kot običajni user ali ti kot zaposleni na Simobil-u . Nazaj na temo Novo pri....
aplauz.gif

Lp.

22. jul 2007
13.600
1.774
113
124
kaj zdaj to berem?-novo pri tušmobilu-dej moderator malo umiri sodelujoče s tem utrujanjem o pokritosti
stupid-1.gif
LPWWY

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Dexter
očitno imata Si.mobil in Tušmobil različne prioritete,.. čas pa bo pokazal kdo je imel prav,..
b

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Ma daj, zaenkrat večino navadnih uporabnikov ne zanima al sploh ima UMTS signal...bolj gledajo na ceno storitev...sicer pa se to vidi pri prehodih iz mobitela na simobil. Verjamem, tebi pač dosti pomeni kakšen signal imaš, ker ga uporabljaš, sam verjemi, da večino to ne zanima, zanima jih samo, da signal je in da čimceneje prideš skozi...

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
461
83
45
dolenska
Tle ti pa ne dam prov.
Telefon maš, da si dosegljiv, jaz nisem in mi ni preveč ušeč. Vse klice opravim na balkonu. Poleti mi je vroče pozimi zebe. Kje to kaj? Žena pa veselo klepeta na toplem.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Zdaj res ne vem zakaj mi ne daš prav. Sej trdim enako. Večina telefon uporablja za osnovne funkcije, pogovore in sms, ter se določajo glede na to, kjer imajo najugodnejše pakete. Še potem je na vrsti vse ostalo...sam ne zanima pa ljudi al majo navaden GSM signal ali UMTS....tudi mene razkuri ko mi sredi pogovora prekine, če ne bi kupil zraven še aparata bi mogoče celo prestopil spet. Sam bom potrpel, ker verjetno se itak selim iz te lokacije...

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
hum... jaz pa morm podaljšat naročnino do konca meseca, pa nimam namena vzeti nov telefon. Ali ti ponudijo pri simobilu kako drugo ugodnost ala popust pri mesečni naročnini al pa kej? trenutno imam orto u nulo in opcijo 201. Kateri paket se splača vzeti? porabim cca. 100MB vendar če nebi gledal, bi še več, sms sporočila pa nikoli ne. Dosti kličem v druga omrežja...

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Dobimo novi gsm :Danes izdan FW v012.003 v1.09 file size 326 mb : NOKIA C7-00 RM-675 Si.mobil d.d. SI brown v1_COLOUR
PRODUCT CODE 059F7J8

Nazadnje urejeno:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
Še nisem zasledil tu. je pa zanimiva ugodnost.

Nova Si.mobilova ponudba za imetnike Petrol klub kartice

Posebni popusti pri nakupu telefona ali nakupu paketov SIMPL SIM ali SIMPL s telefonom za vse imetnike Petrol klub kartice!

Ugodnosti za imetnike Petrol klub kartice:

1. Popust na peketih SIMPL - brez naročnine:
* 150 zlatih točk prinaša 5 EUR popusta na SIMPL SIM paket - na kartice
* 150 zlatih točk prinaša 5 EUR popusta na pakete SIMPL s telefonom
2. Popust za nakup telefona na paketih M ZAME, L ZAME ali XL ZAME:
* 150 zlatih točk prinaša 30 EUR popusta na telefon
* 250 zlatih točk prinaša 50 EUR popusta na telefon
* 500 zlatih točk prinaša 100 EUR popusta na telefon

Izberite svoj telefon iz aktualne ponudbe.

Kako pridem do ugodnosti na paketih SIMPL?

Popust na paketih SIMPL lahko izkoristite na vseh Petrolovih prodajnih mestih.

Kako pridem do ugodnosti na paketih ZAME?

Popust na telefon na paketih ZAME pa uveljavite tako, da vam na Petrolovih bencinskih servisih enostavno izdajo Petrol klub potrdilo, s katerim ugodnost unovčite v Si.mobilovih centrih.

Popust velja pri nakupu izbranega telefona iz aktualne ponudbe ob vezavi za 24 mesecev na izbrani paket in velja za vse nove in po pogojih Predčasnega nakupa telefona tudi za obstoječe naročnike. Če je cena izbranega telefona enaka ali nižja od vrednosti popusta, se telefon zaračuna v vrednosti 1 EUR. Ponudba velja do 31.1.2011 in ni združljiva z ugodnostmi ostalih Si.mobilovih prodajnih akcij. Cene vključujejo DDV.

Več o ponudbi si lahko ogledate na Petrolovi spletni strani Kataloga ugodnosti.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ko smo že pri pokritosti, Dobrna je katastrofalno pokrita.
uf-1.gif
Zaradi tega sem imel obilo težav. Telefon samo pri oknu in podobno. Konkurenca je imela povsod poln signal.

K sreči je bazna postaja podpirala EDGE, ki če ne bi bil popolnoma v riti.

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Malo računam

stari paket 5 zame: 60 €

1001 minuta Simobil, ostala omrežja 1001 minuta in fiksna telefonija 1001 minuta + 100MB internet (ki nismo nikoli porabili niti 1kb) + 1001 SMS - morda napisali nekje 20-30 SMS mesečno

primerjava z novim XL zame: 46 €

neomejeno znotraj Simobil, ostala omrežja 1001 minuta (verjetno Mobitel in stacionarna omrežja vse po 1001 minut?)
zakup 101 sms/mms 5€ * tudi računam, da NI POGOJ, ob predpostavki, da se pošlje 30 smsov max, ampak OK bolje, da je rezerva.
mini plus 100MB 8€ (100€ cenejši telefon)* NI POGOJ.

torej sem na 51€ kot prej 60€.....

in pri obeh imam stacionarna omrežja 1001 minuta, ostala omrežja (skupaj ali vsak posebej?) 1001 minut, pri XL imam SIMOBIL unlimited 24/7?

borovnica @ Simobil se motim kje?

Pri XL brez mobilnega neta sem celo na boljšem? DA/NE ?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.