Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
seveda,.. od vsakega dobiš overjeno potrdilo da lahko vidiš celo številko pa se ti uredi,..
b
To se je spet nekdo spomnil eno "budalastino"... (Pirc Musarjeva?). Ker poj logiki, bi moral tudi operater pridobiti tako potrdilo, da lahko hrani celotno stevilko v svoji bazi
grims-1.gif
...

Ona ja, kaj ta baba ima fiksen mandat ali kaj, ker odkar je na sceni, se gre same budalastine v "imenu EU zakonov", potem pa se izkaze, da se take fore gremo samo v nasem Bananastanu. Podobna scena je z Googlom in njihovim StreetView.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če vam niso všeč zakoni, povejte svojim predstavnikom v zakonodajnem organu.

Aja bananistan, ko se folk pritožuje, da vlada zakonom sledi.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Huh, kaj bi lahko potem bilo narobe pri meni, saj imam takšno stanje:
sinaip.jpg

Pred tem mi je celo uspelo "klicati", vendar je nakoncu izpisalo, da je uporabnik zaseden ali nekaj takega nato pa tole.
Niti restart aplikacij, niti restart celotnega sistema ne pomaga.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Če vam niso všeč zakoni, povejte svojim predstavnikom v zakonodajnem organu.

Aja bananistan, ko se folk pritožuje, da vlada zakonom sledi.

Ko bi vsaj zakonom sledili, tistim resnim. Ne nekim glupostim, ala varovanje osebnih podatkov. To je isto, kot ko bi policaji mogli lovit recimo one s trdimi drogami, pa se ubadajo samo s tistimi s konopljo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Ko bi vsaj zakonom sledili, tistim resnim. Ne nekim glupostim, ala varovanje osebnih podatkov. To je isto, kot ko bi policaji mogli lovit recimo one s trdimi drogami, pa se ubadajo samo s tistimi s konopljo.
Torej obstaja kakak nujna naloga za Informacijskega pooblaščenca, katero po tvoje ne izvršuje?

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Tudi pri meni je tako že od vsega začetka na prenosniku, kadar se preko Wlan povežem doma (drugje mi deluje). Na hišnem računalniku pa deluje.

22. jul 2007
13.583
1.764
113
124
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
A Si.naIP še kr ne deluje, ali zafrkava samo mene?

-to app. je simobil po mojem naredil, ker je folku dolgcajt pa namesto igric na telelefonu gleda na števec, pa se potem na forumih p.. ,da že spet stvar ne dela , čas pa seveda lepo teče
cheer.gif

-skratka že spet en polizdelek v slovenski podalpski vasi
bonk.gif

LPWWY

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
A Si.naIP še kr ne deluje, ali zafrkava samo mene?

-to app. je simobil po mojem naredil, ker je folku dolgcajt pa namesto igric na telelefonu gleda na števec, pa se potem na forumih p.. ,da že spet stvar ne dela , čas pa seveda lepo teče
cheer.gif

-skratka že spet en polizdelek v slovenski podalpski vasi
bonk.gif

LPWWY

Al pa če je aplikacija od counterpath-a

Meni Si.naIP dela brez problema

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Stanje porabe na moj.simobil.si vrže napako.
Za dva uporabnika.

Tip napake: nepričakovana

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
seveda,.. od vsakega dobiš overjeno potrdilo da lahko vidiš celo številko pa se ti uredi,..
b

Tole z overjenim potrdilom je pomoje bullshit ... Dvomim, da bi slo.

Sicer pa vam lahko naredim dodatno delo
smile-1.gif

To se je spet nekdo spomnil eno "budalastino"... (Pirc Musarjeva?). Ker poj logiki, bi moral tudi operater pridobiti tako potrdilo, da lahko hrani celotno stevilko v svoji bazi
grims-1.gif
...

Simobil je itak podvrzen SUVI-ju (sistemu uvajanja varovanja informacij) v okviru ZekOma in se par zakonov, tko da oni imajo to pokrito in backupirajo dolocene baze in jih hranijo ipd....

Za to, da bi lahko tudi drugi gledali od Simobila pridobljene in zbrane informacije, bi jim SIMOBIL MORAL dati v podpis izjavo, s katero se zavezujejo molcecnosti v zvezi s tako pridobljenimi infomacijami, vendar to NI obveza Simobila - oni morjo to sam postimat za tiste, k to res rabijo
smile-1.gif

Mislim, da zajec tici tule
smile-1.gif

Pa naj me kdo dregne, ce nimam prav
hysterical-1.gif

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Stanje porabe na moj.simobil.si vrže napako.
Za dva uporabnika.

Tip napake: nepričakovana

Verjetno zaradi:

Sprememba zaradi poteka nadgradnje sistemov ni mogoča.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Aha, meni je napisalo samo : Prišlo je do nepričakovane napake. Prosim poskusite ponovno.

Pa čas in številčna koda pod tem.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Pozdravljeni!

Imam eno vprašanje, in sicer: Brat bi rad vzel paket orto u nulo nikjer pa ne najdeva podatka o možnosti oz. opciji 201 za klice v druga mobilna in stacionarna omrežja, ker bi rad vzel to opcijo zraven? Na S! strani sem iskal tudi cenik o opciji 201 za orto u nulo, vendar ga nikjer ne najdem...? Če kdo ve kako je s tem bi prosil za malo pomoči.

Hvala

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.