Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Mislim, da prijava trenutno ni mogoča, ker je bila samo za nekaj uporabnikov, ki so tudi testni uporabniki in je zato berzplačno. Če se motim naj me kdo popravi.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.206
26
48
Se mi splača iz paketa SMART preiti na XS zame. Na prvi pogled sem na profitu, ne kličem veliko, še manj pišem SMS-se, na internet pa grem, če je res nujno ali pa preko Wlan-a. Je še kje kaka skrita fora?
lp

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Samo je pa na računu postavka Si.naIP z vrednostjo 2,5 EUR, za katero je potem malo nižje dobropis.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Seveda... tudi pri Mobitelu je recimo ekvivalentna storitev "Komunikator" (prej M:povsod) placljiva (razen v oaketih Povezani 55, Super Povezani in Mega Povezani) ... in sicer tam stane 3€ mesecno ...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

BZ za nekoga, ki se malo igra z zadevo in piše 10 sporočil dolge SMS-e na računalnik.

Zelo uporabno za nekoga, ki je v tujini in ki lahko z enim povprečnim dnevom roaming klicev prišpara za letno naročnino za tovrstno storitev.

Se pa strinjam, da nas bo verjetno 95% odpovedalo storitev, takoj ko bo postala plačljiva. Sam že dolgo nisem zagnal programa. Pač QWERTZ na telefonu.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ravno zato BZ... Za manjše porabe se ne bo splačalo... Npr. za na Hrvaško če greš na dopust... Za precej uporabnikov stvar ne bo imela smisla... Nihče se pa seveda ne bo spomnil, da bi bila stvar kaj cenejša v času poletne turistične sezone...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Ravno zato BZ... Za manjše porabe se ne bo splačalo... Npr. za na Hrvaško če greš na dopust... Za precej uporabnikov stvar ne bo imela smisla... Nihče se pa seveda ne bo spomnil, da bi bila stvar kaj cenejša v času poletne turistične sezone...

Tistih nekaj € lahko prihranis ze z enim samim, niti ne predoglim klicem
smile-1.gif
...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Eh. Vidim, da bom mogu še zmeraj cel prenosnik nosit če bo kaka Hrvaška. Pa X-lite na firmo...
jezen.gif

S tem so klici na domačo številko popolnoma brezplačni. Žal pa iste zadeve ne morem konfigurirat na GSM, ker
ne podpira ustreznega tipa VPN.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Mogoče pa bo obstajala možnost, da se zadeva vključi in izključi preko Moj Simobil, pa si jo boš vključil po potrebi.
cool-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.548
298
83
Citat:
Uporabnik talean pravi:
Ali se splača za nekoga ki je trenutno na orto smart in star 30 let (paket do 31 leta drugače) vezat za 2 leti in vzeto orto smrat za cel lajf v primerjavi z temi paketi ki jih ima simobil trenutno v ponudbi (prenovljeni)?

http://www.simobil.si/sl/actions.cp2?cid=A359AB8E-29B5-658F-A02F-7EECE92BA0D2&linkid=action

lp

Malo te morem popravit Orto smart ne obstaja več paket se imenuje po novem orto u nulo.

A ko drugo če se vežeš na Orto u nulo ti ta paket ostane dokler ti želiš tut po 31 letu starosti..z drugimi besedami ostane ti za celi lajf..
wink-1.gif

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

Malo te morem popravit Orto smart ne obstaja več paket se imenuje po novem orto u nulo.

A ko drugo če se vežeš na Orto u nulo ti ta paket ostane dokler ti želiš tut po 31 letu starosti..z drugimi besedami ostane ti za celi lajf..
wink-1.gif

No ja. Vprašanje je kljub temu jasno
smile-1.gif
.

Torej se splača na trenutno ponudbo Simobila ali mogoče imaš kakšno info da bo šel ven kakšen nov paket alal orto u nulo v prihodnosti oziroma do naslednjega leta poleti
smile-1.gif
)

lp

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Mogoče pa bo obstajala možnost, da se zadeva vključi in izključi preko Moj Simobil, pa si jo boš vključil po potrebi.
cool-1.gif

Tudi to bi bila opcija... Pa npr. vključim za čas dopusta (10 dni) bi bilo čisto sprejemljivo...

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Nešel sem edino tale pogoj kar pomeni da za 5e ni več 201 min v druga omrežja.

Opcija 201 po dopolnjenem 31. letu starosti ni več združljiva z izbranim paketom ORTO in se avtomatično prekine

Se še vedno splača?
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.