Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Potem je bila samo v tistem trenutku kakšna težava. Važno, da sedaj dela!
smile-1.gif

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
Se da preko si.naip tudi sprejemati ali samo pošiljati SMS-e? Preko Mobitel komunikator je šlo oboje.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.012
790
113
Hm jaz ko grem na registracijo za Moj Si.Mobil mi napiše tole:

Telefonska številka je že zasedena. Preverite vtipkano številko.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:

Meni se zdi čisto spodoben paket, če malo rabiš...
Čisto spodoben, dokler ne primerjaš s kakim drugim paketom. Recimo SIMPL.

Tisto je pa, če še manj rabiš... Npr. Če ti v službi dobesedno vsilijo službeni telefon pa bi rad še vseeno imel svojo številko tudi...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Ko sem izbral certifikat, mi je napisalo "napaka na strežniku".

Ampak!

Zdajle vse dela normalno. Ob prijavi izberem certifikat in me spusti noter. Tako da ni več težav.
confused-1.gif

Heh, tudi meni v končnio fazi dela (hvala Jestu za navodila) - čeprav je bil na prvi pogled pravi cert (še iz si.asistenta) že izbran, pa ni deloval. In čeprav bi po ponovni izbiri certa moral vpisat še davčni številki: svojo in podjetja (?!?!), kljub remu, da je bil izbran cert fizične osebe (drugi, neizbrani, pa je res za pravno osebo, oba by sigen-ca) Random vnos dš podjetja je izpljunil napako... ampak po ponovnem poizkusu prijave je stvar delovala.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Vprašanje : vsak dan gledam na simobilu linku pod Moj Si.mobil svoje stanje .Zakaj se osvežuje samo enkrat na dan zjutraj ob cca 6.00 do 6.40 ure .Od celega dne se naredi veliko klicev potem pa mi uporabniki ne vem kolikšna je poraba točna .

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Omogočamo poslovne priložnosti

Razumemo, da je naložba v znanje najboljša investicija, zato smo za poslovne uporabnike pripravili posebno ugodnost. Si.mobil poslovnim uporabnikom v sodelovanju s Časnikom Finance omogoča nadgrajevanje znanja. V obdobju med 12.10. in 31.12. bomo podelili 30 kotizacij za brezplačno udeležbo na enem izmed izbranih seminarjev, ki potekajo pod okriljem Akademije Finance.

Kotizacije bomo podelili podjetjem, ki se bodo prek sporočila SMS prijavila v nagradno igro. Pošljite ključno besedo FINANCE na 030 400 402.

Prvi seminar, za katerega bomo podelili 6 brezplačnih kotizacij bo:
Kako zavarovati in unovčiti terjatve, tudi po novem
Podoben program seminarja si preberite na spletni strani Akademije Financ.

Seminar bo potekal 21.10., vaše prijave za žrebanje pa zbiramo do 18.10. Nagrajence bomo o prejemu nagrade obvestili 19.10., objavljeni pa bodo tudi na naši spletni strani. www.simobil.si

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Hm jaz ko grem na registracijo za Moj Si.Mobil mi napiše tole:

Telefonska številka je že zasedena. Preverite vtipkano številko.

Se pravi si že registriran. Če uporabljaš Klapo,Si.naIP, MUZIQ,... uporabi za moj.simobil.si enak username in password čene pa najbolje da pokličeš na 080 40 40 40 da ti omogočijo da se ponovno prijaviš.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.012
790
113
Hm ne vem, če sem se kje prijavljal ker ni prijel noben e-mail naslov za pozabljeno uporabniško ime. Razen če je blo res dolgo nazaj.
No sicer smo pa tko uredili, kot si predlagal, preko 080.
Je pa tale Moj Si.mobil res vredu zadeva.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Imam eno lajicno vprasanje za tiste, ki so zaposleni na Simobilu oziroma vejo, kako to gre
smile-1.gif

Kmalu bom prestar za orto u nulo. Imam dve opciji:
1. podaljsam pogodbo za 24 mesecev in vzamem orto 4 ever ali kako je ze to (sicer mi opcija 201 propade po dopolnjenem 31 letu)
2. Vzamem kak paket za poslovne uporabnike (M podjetni + SMS + prenos podatkov)

Kljub temu, da bi si pri opciji 2 odbil ddv in si narocnino dal v stroske, se mi ob moji porabi cenovno se vedno bolj izplaca orto 4 ever.

Sedaj pa vprasanje: za podaljsanje za 24 mesecev in "vklop" orto 4 ever moram nujno kupiti telefon? Ali lahko izbiram med nakupom telefona in dolocenim bonusom zaradi vezave?
Pri podaljsanju bi sicer v vsakem slucaju placal nekaj 10 eur kazni, ker mi aneks se ni potekel, vendar nimam potrebe po novem telefonu. Moj c510 deluje cisto zadovoljivo in svoje poglavitne naloge opravlja vec kod odlicno
smile-1.gif

mimogrede: opcija mobilni internet start je se v ponudbi? Na strani samih paketov je nisem zasledil, pod menijem internet za mobilni telefon pa je se vedno prisotna
http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?cid=0F0D2EC3-BA9B-7FDF-8189-9CC686A5AAF3&linkid=package
?

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
za podalsanje lahko kupis nov telefon ali pa vzames bonus na pogovore,.. v vsakem primeru se vezes za 2 leti,..
b

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
borovnica: 10x
smile-1.gif

Koliko pa je bonus?

Kako pa je z opcijo mobilni start? (editiral sem moje prejsnje vprasanje ravno, ko si odgovarjal nanj)

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
za bonus bos moral povprasati v trgovini ali cc-ju,.. startni je 40€,..
mobilni interneti se ostajajo,..

b

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ne vem, če je bilo kaj govora o tem, ampak slišal sem, da je s to prevetritvijo paketom Simobil ukinil vse starejše pakete, kot npr. Pomlad

erikson

Guru
25. avg 2007
22.695
6.467
113
Res je: Ukinitev starih naročniških paketov

Naročniške pakete Prestiž, Smart 20, Free, IZI, Partner, Pomlad, Senior, Start in Smart III z dnem 13.11.2010 ukinjamo.

Naročnikom na omenjenih paketih je omogočen brezplačen prehod na katerikoli novejši in ugodnejši paket ZAME (XS ZAME, S ZAME, M ZAME, L ZAME, XL ZAME), o čemer boste obveščeni tudi po pošti.

Naročniki lahko sami spremenite svoj naročniški paket najkasneje do 13.11.2010, sicer bomo vaš naročniški paket samodejno spremenili v paket, ki je za vas glede na porabo zadnjih treh mesecev najbolj primeren. Pri samodejni spremembi paketa lahko pride do odstopanj od običajnega zneska mesečnega računa, zato vam priporočamo, da paket zamenjate same.

Menjavo naročniškega paketa lahko naročniki opravijo z osebnim dokumentom na Si.mobilovih prodajnih mestih, na brezplačni telefonski številki 080 40 40 40 z GESLOM ali na spletni strani preko storitve Moj Si.mobil.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.