Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

JapanskaBuba

Zelenc'
7. jul 2010
17
0
1
Citat:
Uporabnik Zurbum pravi:
Cool, sem mislil, da so opcije Mobilni internet 2GB za 12€ nadomestili z novimi 18€ za 3GB.
Imam Tri Zame, domnevam, da si še vedno lahko vklopim "Napredni paket" 2GB za 12€?

Seveda lahko. Tule je še vedno objavljen cenik za opcije Mobilni internet:
http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?cid=5240521B-0CF1-1A22-7CF2-8446AFB596BC&linkid=package

Sicer pa razmisli, če rabiš telefon in nisi več vezan (oz. si manj kot 180 dni pred iztekom obstoječe vezave) ga lahko dobiš 200 EUR ceneje, zraven pa še 3 GB podatkov z opcijo Maksi Plus. Boš pa vezan nanjo naslednjih 24 mesecev. Če res potrebuješ podatke se ti Plus več kot splača: po 24 mesecih opcije MI Napredni plačaš 288 EUR in dobiš 2 GB mesečno, pri opciji Maksi Plus pa plačaš 432 EUR, zraven pa takoj prihraniš 200 EUR pri telefonu (končni znesek je torej 432 - 200 = 232 EUR) in dobiš še 1 GB več podatkov mesečno.

P.S.
Samo ne vem, če lahko opcije Plus vzameš na "stare" ZAME pakete :/

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
kaj pa neomejeni klici v Si.mobil? to ne šteje? V novih paketih imaš določeno količine v vsa druga omrežja (fix in mobilne), kvoto si vsak izbere sam,..
sms-je eni pošiljajo drugi ne,
z opcijami plus pa si nižaš ceno telefona, pri pametnih telefonih skoraj moraš imeti dodatno opcijo za mobilni internet saj te v nasprotnem primeru čaka visok račun,..lahko pa pri pametnem telefonu ukineš mobilni internet
evil.gif

b

Sem ravno hotel vprašat, če so notranji klici še vedno omejeni na 1001 minuto...
Če malo kalkuliraš, je nova ponudba kar win-win situacija. In komur ne ustreza,
lahko obdrži obstoječe pogoje, česar konkurenca ne podpira... Bravo.

Zurbum

Pripravnik
6. maj 2009
117
2
18
Citat:
Sem ravno hotel vprašat, če so notranji klici še vedno omejeni na 1001 minuto...

Tole piše:
Med seboj se razlikujejo po številu zakupljenih minut v druga omrežja, vključujejo pa tudi neskončno število minut znotraj Si.mobilovega omrežja (razen paketa XS ZAME).

Edino ne vem, zakaj pri XS Zame piše: da vključuje 51 min v vsa omrežja, pri ostalih pa v druga omrežja. Pri vseh paketih je navedeno, da so klici v Simobil free (neomejeno).

Nazadnje urejeno:

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Pri vseh pise isto le cifre se spreminjajo

Paket XS ZAME vključuje:

0 €/min v Si.mobilovem omrežju
51 min za klice v vsa ostala omrežja

Paket S ZAME vključuje:

0 €/min v Si.mobilovem omrežju
101 min za klice v vsa ostala omrežja

itd

Nazadnje urejeno:

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Tomo pravi:
Paket XS ZAME vključuje 51 min za klice v vsa omrežja, vključno s Si.mobilovim (ni neomejeno).
Za 7€ kaj več ni za pričakovati, se vam ne zdi.

Seveda bo spet kdo hotel še neomejeno čvekanje in super telefon. Baje ni fora, da operater služi na nas uporabnikih.
bonk.gif

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Tušmobil ima itak zmagovalne pakete, za moje pojme. Sam samo v primeru, da si v njihovem omrežju. Meni se pa ne da zahebavati s tem, da bom iskal njihovo omrežje in pazil, da nisem v mobitelovem omrežju.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Tomo pravi:
Paket XS ZAME vključuje 51 min za klice v vsa omrežja, vključno s Si.mobilovim (ni neomejeno).

To so od zjutraj popravili. Še zdaj ko naložiš stran se pojavi 0€/minuto v Simobilo omrežje, potem pa zgine.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:
Uporabnik Tomo pravi:
Od danes naprej se da tudi spremljati porabo zakupljenih minut preko Moj Si.mobil na https://moj.simobil.si/
ter urejati naročniške podatke, storitve ... Moj Si.mobil je nadomestil Si.asistenta.

Je tisto šestmestno GESLO romalo na smetišče zgodovine? Ker v novi Moj Si.mobil se s certifikatom nisem uspel prijavit (dobim sporočilo "napaka strežnika"), z uid/pwd pa je šlo. In nisem dobil nobenega sms-a z dostopno kodo.

Pri prijavi še vedno lahko izbereš prijavo s certom, ampak v nastavitvah: Sprememba dostopnih podatkov ni ne duha ne sluha o certu? Spreminjam pa lahko "Uporabniško geslo" in "Geslo"? Kakšna je razlika?

Beta, by design, šlamparija...
confused-1.gif

Aja, pa odjava ne deluje, če ne zapreš browserja (FF 3.6.nekej)

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Tušmobil je trenutno še vedno Tušmobil in ne Šusmobil. Sicer pa če se ne motim, smo v temi Novo Pri Si.mobilu!

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Sicer pa če se ne motim, smo v temi Novo Pri Si.mobilu!

Povej to še uporabniku DreamDesign, ki se stalno neki vtika z svojim Tušmobilom kjer more ! Naj smeti po svojem Tušmobilu to pa naj pusti pri miru !
stupid-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Se strinjam. Jaz sem primarno uporabnik TM, sekundarno SI.mobila. Pa je kar za pohvalit te spremembe oziroma novi paketi, še posebej mi je pa všeč nov moj Simobil, za katerega TM še slišal ni. Če je tema Simobilova naj to tudi ostane.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.