Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik Tomo pravi:
Od danes naprej se da tudi spremljati porabo zakupljenih minut preko Moj Si.mobil na https://moj.simobil.si/
ter urejati naročniške podatke, storitve ... Moj Si.mobil je nadomestil Si.asistenta.

Je tisto šestmestno GESLO romalo na smetišče zgodovine? Ker v novi Moj Si.mobil se s certifikatom nisem uspel prijavit (dobim sporočilo "napaka strežnika"), z uid/pwd pa je šlo. In nisem dobil nobenega sms-a z dostopno kodo.

Pri prijavi še vedno lahko izbereš prijavo s certom, ampak v nastavitvah: Sprememba dostopnih podatkov ni ne duha ne sluha o certu? Spreminjam pa lahko "Uporabniško geslo" in "Geslo"? Kakšna je razlika?

Beta, by design, šlamparija...
confused-1.gif

Aja, pa odjava ne deluje, če ne zapreš browserja (FF 3.6.nekej)

Jas nimam tezav z dostopom prek cert., browser je Chrome.

Vsaka cast da je koncno stevec online, zdaj se cakamo samo app za Android :]

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Tušmobil ima za 0 EUR naročnine lahko kličeš 3 prijatelje 250 min brezplačno
smile-1.gif

Simobil nima TUŠ trgovin, kjer se striže ovce in najbogatejšega Slovnenclja, Mirko Tuša. Važen, da majo delavke v Tušu minimalca, kar Simobil verjetno nima, a ne?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Samo SIMPL brez naročnine poseka XS ZAME.
V vseh pogledih.
Razen interneta
tongue-1.gif

(je pri drugih storitvah tudi razpon cene za faktor 10 ? pogovori, S/M MS-i?)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Glede moj.simobil.si:

stran Analiza porabe je odlična!
Manjka ji še samo "Koliko bi plačal če bi imel drugi paket?"

cheer.gif

Nazadnje urejeno:

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Tale moj.simobil.si so pa kr dobr pošlihtal, to sem čakal, edino zaenkrat dela precej počasi.

Samo kaj ko mi še vedno ne dela telefonska številka....

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik Tomo pravi:
Od danes naprej se da tudi spremljati porabo zakupljenih minut preko Moj Si.mobil na https://moj.simobil.si/
ter urejati naročniške podatke, storitve ... Moj Si.mobil je nadomestil Si.asistenta.

Je tisto šestmestno GESLO romalo na smetišče zgodovine? Ker v novi Moj Si.mobil se s certifikatom nisem uspel prijavit (dobim sporočilo "napaka strežnika"), z uid/pwd pa je šlo. In nisem dobil nobenega sms-a z dostopno kodo.

Pri prijavi še vedno lahko izbereš prijavo s certom, ampak v nastavitvah: Sprememba dostopnih podatkov ni ne duha ne sluha o certu? Spreminjam pa lahko "Uporabniško geslo" in "Geslo"? Kakšna je razlika?

Beta, by design, šlamparija...
confused-1.gif

Aja, pa odjava ne deluje, če ne zapreš browserja (FF 3.6.nekej)

Tudi jaz ne vem, težav s prijavo s certifikatom nimam ...

Povsem normalno deluje
smile-1.gif

Ampak, si preveril, da si registriran tudi na spletni strani?
Nekako moraš vseeno biti.

SynTax64

Pripravnik
6. jan 2009
74
0
6
Paketi ORTO zmagajo v povezavi s prenosom podatkov saj si tisti ki kupujejo pametne telefone lahko znižajo ceno do razumnih cen za nakup.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pa vsa čast za tole, zelo lepo in pregledno!

Koliko bo še novosti danes
evil.gif

Zurbum

Pripravnik
6. maj 2009
117
2
18
Citat:
Uporabnik Tomo pravi:
Paket XS ZAME vključuje 51 min za klice v vsa omrežja, vključno s Si.mobilovim (ni neomejeno).

To so popravili, dopoldan je bilo prikazano, kot da je free za simobil.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
zmaga.gif

Končno točno takšna stran za uporabnike, kot bi morala biti. Enostavna, pregledna in s kupom uporabnih opcij (npr. pregled porabe za nazaj).
Tudi novi paketi se mi zdijo super. Enostavno izbereš željeno kombinacijo.

Pogrešam še malce nižje cene prenosa podatkov, ampak tudi to bo počasi najbrž. Recimo 1-2GB za 8-10 evrov, kar pokrije vse potrebe mobilnega surfanja, vključno s pretočnim videom tu in tam. Razlika med 300MB (neuporabno) in 3GB (super) je kar precejšnja.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
To jaz pogresam tudi pri drugih operaterjih.. pakete v smislu: "toliko pa toliko hocem imeti SMSov, GB-jev, minut = povejte mi ceno"..

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
se komu sanja na koliko časa bp akcija za orto paket za vedno (tudi po 31 letu) , trenutno bi bla mal huda zame ker imam še več kot leto aneksa :p

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Vem ja sam prejšnja je bila pol leta nazaj, zato me zanima če bodo še podobne akcije ali se bo konc veselja zarad novih paketov.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
zmaga.gif

Končno točno takšna stran za uporabnike, kot bi morala biti. Enostavna, pregledna in s kupom uporabnih opcij (npr. pregled porabe za nazaj).
Tudi novi paketi se mi zdijo super. Enostavno izbereš željeno kombinacijo.

Pogrešam še malce nižje cene prenosa podatkov, ampak tudi to bo počasi najbrž. Recimo 1-2GB za 8-10 evrov, kar pokrije vse potrebe mobilnega surfanja, vključno s pretočnim videom tu in tam. Razlika med 300MB (neuporabno) in 3GB (super) je kar precejšnja.

@Jernej: Saj mislim, da ti razumeš, vseeno pa še enkrat opozarjam, za jasno sliko.

Opcije Plus ti nižajo ceno aparata, hkrati pa ti Si.mobil ponudi še nek zakupljen prenos podatkov, kot add on.
Imaš pa še vedno na voljo Opcije Mobilni internet, kjer imaš zakupljen prenos podatkov, ter so cenejše.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.