Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
mobifrik99 še vedno ne verjamem tvoji zgodbi a vseeno možnosti so naslednje:
- imaš od prej odprte račune in se sms nanaša na predhoden račun
- v roki imaš opomin
- sms skupaj s celotnim postopkom si prejel iz oddelka za zlorabe,...
- možnost človeškega faktorja obstaja,...

Pokliči v na 0404040 in se na postopek pritoži, posreduj pritožbo preko si.asistenta, svoje opazke pošlji na info@simobil.si (ne pozabi identifikacije), posreduj pritožbo ali se pritoži na prodajnem mestu.

Druga neresnica je da bi operater omenil da bo prikop brezplačen,.. že nekaj mesecev zaračunavamo strošek trajnega in začasnega izklopa ter ponovnega priklopa. Več lahko o tem prebereš v ceniku,.. verjamem da je različnost operaterjev in njihov pristop tudi v interesu strank, ki lahko izbirajo.

Verjamem, da te Si.mobil ni oškodoval zato te še enkrat preko foruma pozivam da se pritoži in potem objavi tudi odgovor reklamacije.

b

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Opomin bi bil edino možen, sam še vedno ne vem zakaj bi me odklopili, če mi na opominu piše rok plačila 1.10., zakaj bi me odklopili 27.09.?

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Mogoče so v službi za odklope al pa kr modeli v centrali praznovali kej pa je, tisti ki je odklapljal nekaj na hitro naredil ker se mu je mudilo na drink. Bolj ko je neumno bolj je verjetno.

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
vellno a ti mislš da se to na roke odklaplja
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Še nekaj, če pri Simobilu kakšen mesec nabiješ visok račun (tujina in kakšna sitna situacija, kjer veliko telefonariš), se da dogovorit za obroke. Je pa treba poklicati dovolj kmalu, ne ko račun že zapade.
Pa na papirju to dobit, da, kot je Deskter omenil, vmes ne pride do kakega nesporazuma pri birokraciji.

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Če prav razumem ta zastonj nokia messaging thing... pošlješ SMS NM an 40 40 in dobiš nastavitve za Nokio.
Potem lahko nastaviš, da ti preverja maile npr. vsako uro ali kakor pač želiš.

Kaj pa potem plačuješ? Samo podatke, ki ti jih prenese (torej samo velikost maila) ali tudi tistih par kB vsakih pol ure, ko gre pogledati, če je kaj prispelo oz. vsako povezavo posebej ali kako?

LP, Goran

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Tako je kot si napisal. Potem samo še vneseš svoj email in geslo ostalo pa se vse avtomatsko nastavi. Tu se ne da nastavit (nisem prepričan), da ti jih preverja npr. na vsako uro. Tu ti jih stalno preverja, se pravi ko dobiš mail ti ga takoj "potisne" na aparat, moraš pa upoštevat, da se podatki stiskajo do 93%, kar zelo zmanjša prenos podatkov. Danes se bom malo poigral z Nokio N8, da sprobam kako to deluje...baje zelo lepo prikaže maile. Verjetno zaradi novejšega op. sistema
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Na moji simobilovi E72 (31.023) zadeva noče delovat... Sem nastavit Gmail za potisno pošto pa ni nič ko pride mail...
Na klicnem centru so mi rekli, da so vse nastavitve za Nokia Messaging OK in da se naj obrnem na NCC...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Opomin bi bil edino možen, sam še vedno ne vem zakaj bi me odklopili, če mi na opominu piše rok plačila 1.10., zakaj bi me odklopili 27.09.?

Brez veze da diskutiramo,.. preberi predhodni mail in poizkušaj urediti,.. brez podatkov ti žal ne morem pomagati,..

b

pa3cia

Pripravnik
24. sep 2010
155
0
16
Ljubljana
A bo pri Simobilu na voljo kdaj kak iPhone? Ke v nekaj sosednjih temah berem, da so z novim phonom kar precejšnje težave pri dobavi. Torej, je možno pričakovati iPhone pri S?

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik pa3cia pravi:
A bo pri Simobilu na voljo kdaj kak iPhone? Ke v nekaj sosednjih temah berem, da so z novim phonom kar precejšnje težave pri dobavi. Torej, je možno pričakovati iPhone pri S?

Ravno včeraj se je razširila dobavljivost na že 88 držav. Slovenije pa še vedno ni med njimi...

clarity

Pripravnik
5. dec 2007
72
0
6
hmm, a se komu sanja zakaj bejba na 080404040 skoz govori naj gremo pogledat na SIP asistenta in ne SI.Asistenta?
Sem se jo danes naposlusal... Pa se nisem prisel na vrsto. Na povratni klic pa cakam ze od petka. ehh...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Zanimivo. Včeraj ko sem jaz klical, sploh ni bilo tajnice, se je po nekaj piskih takoj javil referent. Čudno, ponavadi se čaka po 5 minut.

pikijakob

Pripravnik
8. avg 2008
273
0
16
Obala
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kolikor vem, moras precej zamuditi, preden te dejansko izkljucijo ... pa se gotovo je vmes se vsaj en opomin...
grims-1.gif

Res je...

Račun --> Opomin --> SMS z datumom za odklop --> Odklop

Sej sem dobil SMS, da moram poslati do 27.09. po faxu do 12. ure plačano položnico. Sam je malo smešno, da jim po zaradi SMSa pošiljal položnico na kateri je datum 1.10.

Sicer pa je tudi operater priznal, da je to mogoče zaradi tega, ker sem nova stranka. Ker prejšnjič sem imel datum mislim, da okrog 21.08 ali nekaj podobnega. Ne vem od kod se je sedaj prestavilo za deset dni.

Sicer pa se obešate na brezvezne stvari. Kot pravim. Pri mobitelu te obvestijo, da si izklopljen. Okej, ti je jasno, greš plačat. Plačaš in si v roku par minut priklopljen, spet dobiš SMS, da si vklopljen. Pri Simobilu pa niti ne veš kdaj si vklopljen in pač poskušaš poklicat koga, da vidiš, če si vklopljen?
bonk.gif

Pač glupost, da nisem plačal takoj ko sem mel čas, sam vseeno, tako se ne delo. Šalabajzersko je bilo to za moje pojme.

Pa meni je operater rekel, da ne bom imel stroškov s ponovnim vklopom. Sedaj vidim, da temu ne bo tako? Čudovito. Se bom moral pritožit. Za mene velja več datum na položnici kot pa en SMS. Kaj pa če sem v tujini do 30.10 in me boli za Simobil, saj mi na položnici piše 1.10., a mi pošljejo SMS, da moram plačati do 27.09.? Ni smisla...
13.gif

EDIT: Pri mobitelu nisem plačal nobenih stroškov ponovne vključitve številke.
Tebe povsod odklaplajo?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Pa se mi zdi da to niti ni tako važno, kolikokrat in kje so ga izklopili. Ah...
Mene zanima, mogoče kdo ve, kaki novi telefoni pridejo v tem mesecu k Si.mobilu (saj vem, vedno ena in ista vprašanja) pa kako je z mobilnim internetom. Sam sem prodal tisti leptop, s katerim sem kupil internet, sedaj pa bi ga uporabljal na drugem prenosniku, ki nima reže za SIM kartico. Bi bil ta USB modem, ki ga ima Si.mobil v prodaji (prepaid) ok?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.