Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Se bo pri Simobilu Nokia E52 kaj pocenila, ta cena je že od prvega dne enaka pa je letno dni že v ponudbi. Kakšna je razlika med E52 in C5?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Novost je tudi Nokia Messaging brezplačno. Sem si nastavil pa ne deluje...
confused-1.gif
Se ne zgodi nič ko bi morala pošta priti...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Zdaj je brezplačno tudi pri simobilu. Piše na njihovi strani, pa še reklama se vrti po TV. Sem aktiviral pa ništa... Sem zadevo odstranu in bom mel po starem... Vidim da se najbolj zanesem sam nase...
bonk.gif
Ko bo stvar nekaj časa v uporabi se pa vidimo ponovno...

Nazadnje urejeno:

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Ali bo kakšna nova akcija za BlackBerry, kupujem novega pa da ne bom prehiter?

Lp, Samo

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Zdaj je brezplačno tudi pri simobilu. Piše na njihovi strani, pa še reklama se vrti po TV. Sem aktiviral pa ništa... Sem zadevo odstranu in bom mel po starem... Vidim da se najbolj zanesem sam nase...
bonk.gif
Ko bo stvar nekaj časa v uporabi se pa vidimo ponovno...

Najbolje poklicat info in ti bodo njigovi tehniki pomagali. Meni so že dostikrat
smile-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Sem klical Nokia Care in simobil pa sem dobil tak odgovor, da si TA TRENUTEK z njim ne morem nič pomagat... Morda si bom lahko čez kak mesec...

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Tudi ja. Se prekine naročnina. Nimaš pa več zakupljenih 5MB podatkov, ampak jih posebej plačuješ, edino če nimaš že zakupljenih količin
smile-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Včeraj aktiviral na E51 in dela. Sem pa prej moral prenesti program (na spletni strani Nokie). SMS z linkom ni prišel, sem ga pač ročno vnesel.
Sam baterijo kr kuri
confused-1.gif
Bom še razmislil, če bom še mel naprej to. Ker nisem glih odvisen od e pošte.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Mogoče kdo ve, ali lahko aneks iz ene telefonske številke preneseš na drugo. Kajti sam imam dve telefonske, a ena nima aneksa. Potem bi na to tel, ki ima aneks vzel nov telefon (zaradi tega ker to tel, uporabljam.

mat123

Pripravnik
21. jun 2009
138
0
16
Js sm vklopil na simobil, ampak mi še od prej velja trial obdobje (ko sm se enkrat zafrknil in vklopil tole stvar). Zdaj me zanima, če se bo status spremenil ko poteče trial obdobje ali pa se ni vklopil brezplačni nokia messaging?

My subscription:
Plan Nokia Messaging trial
Subscription status Active

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Mogoče kdo ve, ali lahko aneks iz ene telefonske številke preneseš na drugo. Kajti sam imam dve telefonske, a ena nima aneksa. Potem bi na to tel, ki ima aneks vzel nov telefon (zaradi tega ker to tel, uporabljam.
mogoče kdo ve?
write.gif

jessy84

Zelenc'
24. jul 2009
19
0
1
Včeraj sem v Vodafone Areni vprašala, kdaj dobijo spet HTC Wildfire in punca za pultom mi ni vedela povedat nič konkretnega (naj pokličem vsak teden). In še rekla je, da bodo dobili samo rjave (jaz bi absolutno belega). A to, da jih ni na zalogi, velja samo za njihovo poslovalnico, al jih je čist povsod zmanjkalo? A bi imela pri kakih pooblaščenih prodajalcih več sreče? A se bo sploh še dalo dobiti belega?
confused-1.gif
Če kdo od dobro informiranih kaj ve, kdaj točno naj bi jih dobili ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.