Novo pri Si.mobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Jast sem, ko ga je prijatelj kupoval..zdaj ko ga hoče tudi drugi jih pa že nekaj časa ni. Zgleda jih dobavitelj toliko ne dobavi ali pa je kje drugje problem.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Odločam se, da bi zamenjal operaterja in šel k S!MOBILu ter me zanima, če je kakšna razlika glede stroškov, glede na to, ali prenesem staro števliko ali pa vzamem novo. Načeloma bi prenesel staro, razen če bi dobil, kakšno "lepo" pri S!MOBILu, vendar predvidevam, da je to zelo težko.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38

Zdaj komaj vidim, kaki šalabajzerji so pri Simobili.

Sem prestopil k njim v času akcije polovička. Najprej me je zmotilo, da mi omrežje dokaj niha doma in se mi redno dogaja, da mi prekinja pogovore.

V ponedeljek pa mi je prekipelo, ko so me izklopili iz omrežja, ker nisem plačal položnice, to je bilo 27.09., jaz sem imel na položnici napisano, da moram plačati do 1.10. In potem kličem na 080 in mi reče, da se včasih to pač zgodi pri novih naročnikih, da ti datumi ne štimajo ravno.
uf-1.gif

Okej, jim takoj pošljem screenshote, da sem plačal preko spletne banke in mi tip zagotovi, da me bojo takoj vklopili. Seveda me niso, ampak šele včeraj okrog 12. ure. Brez kakršnegakoli SMSa te izklopijo in potem spet vklopijo. A je težko poslat SMS, da si izklopljen oziroma pozneje, da so te spet vklopili. No, naj povem, da te pri mobitelu vklopijo v roku minute ali dveh.

Nimajo pojma v glavnem...škoda, da imajo na mobitelu tako čudne pakete...
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
mobifrik99 tole so buče,... in to velike,..
b

Jaz pa pravim, da bo to kar držalo in verjamem, kar je navedel, še sploh kar se tiče samega omrežja, ker ne bi bilo to prvič ali zadnjič, glede procedur z birokracijo pa lahko, da je prišlo do kakšnega ne sporazuma
grims-1.gif
.

Lp.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
mobifrik99 tole so buče,... in to velike,..
b

Kaj točno bi naj bile buče? In zakaj bi se lagal? Sploh ne bi pisal brezveze tu gor, al misliš, da sem en tistih, ki vneto zagovarjajo mobitel al simobil...boli mene, sam da funkcionira in je čimceneje za mene. Sam sem napisal svojo izkušnjo. Ti boš itak zagovarjal simobil, ker vidim, da si glavni v tej temi. Delaš tam al kaj? A si celo plačan, da jih na forumu zagovarjaš?
bonk.gif

Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Fant ima iskušnje z neplačevanjem, da ve v kolkšnem času te priklopijo
cool-1.gif

Kaj me je zdaj naj sram ker so me izklopli?
bonk.gif

Na mobitelu vem, da sem plačal položnico in so me priklopili v roku par minut po posredovanju.

Zdaj če se ti še nikoli nisi zahebal in pozabil plačat položnice, vsaka ti čast. Jaz konkretno te zadnje nisem, ker nisem bil doma in nisem mogel do spletne banke, niti nisem imel položnice zraven in se mi sanjalo ni točno koliko je za plačati. Sicer pa sem mel na položnici, da je rok plačila 1.10., torej me ni rabilo skrbeti. Očitno me mora in bo treba položnice plačevati par dni pred rokom.
stupid-1.gif

Citat:

Jaz pa pravim, da bo to kar držalo in verjamem, kar je navedel, še sploh kar se tiče samega omrežja, ker ne bi bilo to prvič ali zadnjič, glede procedur z birokracijo pa lahko, da je prišlo do kakšnega ne sporazuma
grims-1.gif
.

Lp.

Za omrežje bo poskrbljeno do konca leta, sem videl zadnjič na APEKU, da simobil gradi čisto blizu mene novo bazo in so mi na simobilu zagotovili, da bo verjetno do konca leta, najpozneje januar 2011.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kolikor vem, moras precej zamuditi, preden te dejansko izkljucijo ... pa se gotovo je vmes se vsaj en opomin...
grims-1.gif

Res je...

Račun --> Opomin --> SMS z datumom za odklop --> Odklop

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kolikor vem, moras precej zamuditi, preden te dejansko izkljucijo ... pa se gotovo je vmes se vsaj en opomin...
grims-1.gif

Res je...

Pa še tist datum v SMSu lahko za kakšen dan zamudiš. Tkole od oka mesec pa pol lahko zamudiš.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Simobil je eden izmed najbolj prijaznih in fleksibilnih operaterjev. In seveda ugoden. Čeprav sem primarno uporabnik TM, nikoli nisem bil razočaran s Simobilom in še vedno nisem. Glede opominov in tega, je pa Si.mobil najmanj strog glede neplačevanja. Poskusite pri TM pozabiti plačati položnico. Izklop po 15 dneh po roku plačila (npr. rok 15.10 izklop 30.10).

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
aja, to pa mal pretiravaš, izklop pri TM je cca 3 tedne po valuti... to pa da ima nekdo tako dolg rok plačila je pa samo razvajanje in potuha. Rok plačila je zato da se ga držiš, ne pa da stalno zamujaš - pol naj gre raj na prepaid pa ne bo mel nobenih problemov z računi in opomini itd...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Simobil je eden izmed najbolj prijaznih in fleksibilnih operaterjev. In seveda ugoden. Čeprav sem primarno uporabnik TM, nikoli nisem bil razočaran s Simobilom in še vedno nisem. Glede opominov in tega, je pa Si.mobil najmanj strog glede neplačevanja. Poskusite pri TM pozabiti plačati položnico. Izklop po 15 dneh po roku plačila (npr. rok 15.10 izklop 30.10).
Še nekaj, če pri Simobilu kakšen mesec nabiješ visok račun (tujina in kakšna sitna situacija, kjer veliko telefonariš), se da dogovorit za obroke. Je pa treba poklicati dovolj kmalu, ne ko račun že zapade.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
aja, to pa mal pretiravaš, izklop pri TM je cca 3 tedne po valuti... to pa da ima nekdo tako dolg rok plačila je pa samo razvajanje in potuha. Rok plačila je zato da se ga držiš, ne pa da stalno zamujaš - pol naj gre raj na prepaid pa ne bo mel nobenih problemov z računi in opomini itd...
Delno se strinjam s teboj...ampak...na opominu je rok plačila TAKOJ. Kje pa smo to videli? Kaj pa ljudje, ki gredo za 14 dni, 3 tedne na dopust. In jih vmes izklopijo...Ma no saj ni važno...
tongue-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Delno se strinjam s teboj...ampak...na opominu je rok plačila TAKOJ. Kje pa smo to videli? Kaj pa ljudje, ki gredo za 14 dni, 3 tedne na dopust. In jih vmes izklopijo...Ma no saj ni važno...
tongue-1.gif

Taki ljudje, kateri gredo za 1 mesec na dopust si naj odprejo trajnik na prodajnih mestih Tušmobila in bodo lahko brez skrbi na dopustu. Sicer pa je malo neodgovorno iti na dopust za toliko časa, ko pa veš, da imaš pbveznosti, ki te čakajo za poravnati
smirk-1.gif

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
grims-1.gif

Res je...

Sej sem dobil SMS, da moram poslati do 27.09. po faxu do 12. ure plačano položnico. Sam je malo smešno, da jim po zaradi SMSa pošiljal položnico na kateri je datum 1.10.

Sicer pa je tudi operater priznal, da je to mogoče zaradi tega, ker sem nova stranka. Ker prejšnjič sem imel datum mislim, da okrog 21.08 ali nekaj podobnega. Ne vem od kod se je sedaj prestavilo za deset dni.

Sicer pa se obešate na brezvezne stvari. Kot pravim. Pri mobitelu te obvestijo, da si izklopljen. Okej, ti je jasno, greš plačat. Plačaš in si v roku par minut priklopljen, spet dobiš SMS, da si vklopljen. Pri Simobilu pa niti ne veš kdaj si vklopljen in pač poskušaš poklicat koga, da vidiš, če si vklopljen?
bonk.gif

Pač glupost, da nisem plačal takoj ko sem mel čas, sam vseeno, tako se ne delo. Šalabajzersko je bilo to za moje pojme.

Pa meni je operater rekel, da ne bom imel stroškov s ponovnim vklopom. Sedaj vidim, da temu ne bo tako? Čudovito. Se bom moral pritožit. Za mene velja več datum na položnici kot pa en SMS. Kaj pa če sem v tujini do 30.10 in me boli za Simobil, saj mi na položnici piše 1.10., a mi pošljejo SMS, da moram plačati do 27.09.? Ni smisla...
13.gif

EDIT: Pri mobitelu nisem plačal nobenih stroškov ponovne vključitve številke.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.