Simobil pač cilja na tiste, ki se pogovarjajo 3h+ mesečno v 040 omrežju in ne porabijo več kot 100MB podatkov mesečno. Teh pa ni malo. Če rabiš več podatkov in ti ne koristi vključenih 16h pogovorov v Si.mobilovem omrežju, potem ORTO U 0 pač ni zate.Citat:
Uporabnik sinnerman pravi:
A mi lahko en pove kako lahko simobilovci mislite da konkurirate mobitelu z 100mb napram 1gb prenosa pri 15€ mesečni naročnini..in potem v izogib date 2gb za 12€ mesecno.
Simobil je en velik JOKE.
p.s.: pa ne mi s tistim znižaj si, ker vam matematika ne drži vode
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
A mi lahko en pove kako lahko simobilovci mislite da konkurirate mobitelu z 100mb napram 1gb prenosa pri 15€ mesečni naročnini..in potem v izogib date 2gb za 12€ mesecno.
poglej podatki kažejo da LAHKO konkuriramo mobitelu,.. seveda pa imaš vso pravico izbirati operaterje po svoji želji,.. odločitev je seveda tvoja,...
b
Citat:
Uporabnik Manuel pravi:
Kdaj lahko pričakujemo HTC Desire v Simobilu?
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
poglej podatki kažejo da LAHKO konkuriramo mobitelu,.. seveda pa imaš vso pravico izbirati operaterje po svoji želji,.. odločitev je seveda tvoja,...
b
ka pa tisti, ki ne kupijo telefona? se takoj cena zviša malo. Kaj pa to, da velika večina ne porabi niti 1Gb podatkov, kaj šele 2Gb? Simobil nima šanse...tako, da je Mobitel še vedno daleč najboljša varijanta...
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik Manuel pravi:
Kdaj lahko pričakujemo HTC Desire v Simobilu?
Pa pohiti, ker akcijska cena velja samo do 15.6.2010
Citat:
Cene telefonov veljajo ob vezavi za najmanj 24 mesecev do 10. 7. 2010 oz. razprodaje zalog in niso združljive s storitvijo ZNIŽAJ.SI.
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Se en polpismen ?
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Včasih je dobro prej pogledati na http://www.simobil.si/sl/mobil...D0-37BDD9C2898F
Pa pohiti, ker akcijska cena velja samo do 15.6.2010