Novo pri Si.mobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mrhowinar pravi:
Menda se pripravljajo neke ugodnosti na paketih Orto u nulo/Musiq , predvsem v povezavi z Android telefoni. Coming soon
wink-1.gif

Kakšne pa naj bi bile te ugodnosti? Mogoče v ceno vključen večji prenos podatkov?
shocked-1.gif

mrhowinar

Pripravnik
5. maj 2010
39
0
6
naj bi slo za prenos podatkov ja, ampak na isto finto kot v zacetku leta pri htc tattoo, kaj je ze blo - 5 mesecev po 2 gb al nekaj takega

Rocco

Pripravnik
17. jan 2008
200
0
16
Ljubljana
Živjo, mene pa zanima, če je kakšna varianta omejitve prenosa podatkov, potem ko pokuriš 100MB (ortounulo paket).
Nekaj podobnega obstaja za države EU, jaz pa bi to potreboval za slo.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.097
139
63
okolica mesta
Te omejitve ni. Je pa še boljša varijanta, da si lahko kontroliraš trenutno stanje prenosa, če pošlješ sms z besedo STANJE na 9443
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Meni pri kontroli stanja samo napiše trenuten znesek porabe, brez posebej specifikacije prenosa podatkov.

sinnerman

2.900.registrirani uporabnik
12. mar 2008
32
0
6
A mi lahko en pove kako lahko simobilovci mislite da konkurirate mobitelu z 100mb napram 1gb prenosa pri 15€ mesečni naročnini..in potem v izogib date 2gb za 12€ mesecno.

Simobil je en velik JOKE.

p.s.: pa ne mi s tistim znižaj si, ker vam matematika ne drži vode

Nazadnje urejeno:

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Vsi novi in obstoječi naročniki na paketih ZAME in paketu SMART, ki se boste vezali do 11.7.2010, boste prejeli 3 mesece po 30 minut brezplačnih klicev iz partnerskih omrežij Hrvaške, Evropske unije, Bosne in Hercegovine ter Švice.

Kako lahko izkoristim ugodnost?
Z dnem ko sklenete ali podaljšate naročniško pogodbo s Si.mobilom, boste vsak mesec, naslednje tri mesece, prejeli 30 minut brezplačnih klicev, ki jih lahko izkoristite v partnerskih omrežjih Hrvaške, Evropske unije, Bosne in Hercegovine ter Švice. Brezplačne klice lahko izkoristite tako za odhodne kot dohodne klice. Neporabljene minute niso prenosljive v naslednji mesec.

Katera so Si.mobilova partnerska omrežja v katerih lahko izkoristim ugodnost
Država Partnersko omrežje
Avstrija A1
Belgija Proximus
Bolgarija M-tel
BiH BH Mobile
Ciper CYTA
Češka Vodafone
Danska TDC Mobil
Finska Elisa
Francija SFR
Grčija Vodafone
Hrvaška VIP
Irska Vodafone
Islandija Vodafone
Italija Vodafone
Latvija Bite
Liechtenstein FL1
Litva Bite
Luksemburg P & T
Madžarska Vodafone
Malta Vodafone
Nemčija Vodafone
Nizozemska Vodafone
Poljska Plus GSM
Portugalska Vodafone
Romunija Vodafone
Slovaška T-Mobile
Španija Vodafone
Švedska Telenor
Švica Swisscom
Velika Britanija Vodafone

Kako se mi pogovori zaračunajo po prekoračitvi 30 minut v enem mesecu?
Po prekoračitvi 30 minut brezplačnih klicev v enem mesecu se vam bodo pogovori zaračunavali po osnovni tarifi za tujino (Vodafone WORLD ali SVET). Znotraj promocijskega obdobja se ne morete naročiti ali biti naročeni na dodatne opcije Tuijna 30, Tujina 100 ali Tujina 200.

sinnerman

12. mar 2008
32
0
6
Naročnina: Orto u nulo + 201 = 15€
telefon: htc desire = 340€
-----------
Naročnina: Orto u nulo + 201 = 15€
internet opcija: 2gb = 12€ (akcija android 5 mesecev đabe)
telefon: htc desire = 240€

Se pravi na opcijo plačam v 24h mesecih 24x12 = 288€ .. - (5 mesecev đabe * 12€) = 228€ .. - 100€ cenejši telefon = 128€ v 24h mesecih, ergo je to 5,3€ na mesec za 1gb več prenosa kot dobiš pri mobitelu

Če se splača, presodite sami.

sinnerman

12. mar 2008
32
0
6
No, potem pa v veljavnih pogojih prebereš tole:

"Cene telefonov veljajo ob vezavi za najmanj 24 mesecev do 10. 7. 2010 oz. razprodaje zalog in niso združljive s storitvijo ZNIŽAJ.SI . Vse cene vključujejo DDV."

in se vprašaš ali je potem cena telefona kar spet 340€?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik sinnerman pravi:
A mi lahko en pove kako lahko simobilovci mislite da konkurirate mobitelu z 100mb napram 1gb prenosa pri 15€ mesečni naročnini..in potem v izogib date 2gb za 12€ mesecno.

Simobil je en velik JOKE.

p.s.: pa ne mi s tistim znižaj si, ker vam matematika ne drži vode

poglej podatki kažejo da LAHKO konkuriramo mobitelu,.. seveda pa imaš vso pravico izbirati operaterje po svoji želji,.. odločitev je seveda tvoja,...
b

sinnerman

12. mar 2008
32
0
6
No raje povej kakšna je sedaj cena Desireja če vzamem tole novo akcijo (10gb)...240€ ali 340€?

sinnerman

12. mar 2008
32
0
6
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Ravno pravi čas, ko gredo ljudje v tujino na dopust
smile-1.gif

..in so prenapumpani s takim ušivim marketingom, da potem ne kupijo prepay-a v tujini ali ponucajo voip.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.