Novo pri Si.mobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Manuel

Zelenc'
20. jan 2009
8
0
1
Ali mi lahko kdo pove način kako priti do mobitela, en teden že kupujem HTC Desire .....klicarim v KP/LJ ....90% se ne oglasijo, bil osebno v KP ...je rekla, da me bo poklicala ko bo....danes sem se pogovarjal na chatu s svetovalko... je rekla, da so jih imeli na zalogi včeraj v LJ ....za danes pa ni mogla preverit.......

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Sej nč ne pametujem........sem vprašal pa so rekli tukaj da se ne da.
Sem pa pogruntal. Lahk pogledaš 2 posta višje.

Pa ne se tok razburjat
evil.gif
đ

"Jao če neki svojega dajo bi lahk še to za SMSje udelali notr" nekako takoj kritiziranje po nepotrebnem se ti ne zdi?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Za Fring na iPhone-u gre takole:

1. Najprej odpremo Fring in izberemo jezicek "More"
20100616-x3ennyysejbu8acfnj52w9dr2b.jpg

2. Izberemo "SIP"
20100616-1irxn6mcreghyipy7m7nwby7m8.jpg

3. Izberemo "Other"
20100616-eph8phqd76ria24de3guk2ccmc.jpg

4. VPisemo naslednje podatke:

User ID: uporabnisko ime@simobil.net
Password: geslo
Proxy: sip.simobil.net:5060
20100616-j3ymm19gr1nfsebnpi9368qf51.jpg

5. Ce so nastavitve pravilne, se pojavi poleg "SIP" zelena kljukica
20100616-tpyuas438yricf4k84hjtn68yt.jpg

6. Ce smo se uspesno pvoezali na Si.mobilov SIP streznik je gumb SIP zelen
20100616-dxkq3tx87p5qhbigxmk554hygs.jpg

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Manuel pravi:
Ali mi lahko kdo pove način kako priti do mobitela, en teden že kupujem HTC Desire .....klicarim v KP/LJ ....90% se ne oglasijo, bil osebno v KP ...je rekla, da me bo poklicala ko bo....danes sem se pogovarjal na chatu s svetovalko... je rekla, da so jih imeli na zalogi včeraj v LJ ....za danes pa ni mogla preverit.......

Baje so jih dobili...vsaj na FBju imajo tole sporocilo:
20100617-my529birjuihjeekdgdn217gqp.jpg

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Nadgradili smo omrežje
cheer.gif

Nadgradili smo omrežje za hitrejši mobilni internet
Naše omrežje za širokopasovni mobilni dostop do interneta smo nadgradili s tehnologijama HSDPA 7.2 in HSUPA 2.0. Hkrati smo povečali zmogljivosti omrežja in vam tako omogočili še boljšo izkušnjo s storitvami mobilnega interneta.

Tehnologija HSDPA 7.2 odslej v Si.mobilovem omrežju omogoča prenos podatkov v smeri k uporabniku (ang. download) s hitrostjo do 7,2Mbit/s (doslej 3,6 Mbit/s). Dejansko pričakovane hitrosti zaradi zunanjih dejavnikov in stopnje nadgradnje omrežja znašajo od 2Mbit/s do 5Mbit/s. Tehnologija je na voljo 64 odstotkom prebivalstva v Sloveniji.

Tehnologija HSUPA 2.0 omogoča prenos podatkov v smeri od uporabnika (ang. upload) s hitrostjo do 2 Mbit/s (doslej 384 kbit/s). Dejansko pričakovane hitrosti zaradi zunanjih dejavnikov in stopnje nadgradnje omrežja znašajo od 0,8 Mbit/s do 1,5 Mbit/s. Tehnologija je trenutno na voljo 30 odstotkom prebivalstva v Sloveniji, do konca leta 2010 pa načrtujemo širitev s katero želimo doseči 45 odstotkov prebivalstva v Sloveniji.

Z mobilno napravo (mobilnik, USB modem, netbook ipd.) je sedaj brskanje po spletu, ogled video vsebin, pošiljanje in sprejemanje e-pošte z veliki priponkami, nalaganje dokumentov, prenos aplikacij in glasbe ter datotek v skupno rabo veliko bolj učinkovito in hitrejše. Širokopasovni dostop do interneta preko novih tehnologij vam je na voljo brez kakršnih koli dodatnih obveznosti ali plačil.

Brezplačni preizkus
Vsem novim naročnikom na paket Mobilni internet Plus in Mobilni internet Pro ponujamo 15-dnevni brezplačni preizkus. Izkoristite ga in uživajte v enostavnem mobilnem življenju!

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
na E71 ne deluje preko vgrajenega SIP klienta. Preko PC-ja deluje ok. Ima mogoče kdo bolj natanšne nastavitve za Symbian Nokie? lp

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
meni ne dovoli registracije, če da je telefonska že zasedena? wtf?
Pomeni, da si že registriran, maš mogoče SiMobilov mail al kaj podobnega. Uporabi isti user/pass.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.