Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
nerazumem argumenta 2€ na mesec bom prebolel, 10€ na leto pa ne. 2€ na mesec je 24€ na leto..

24€ lazje das kot 10..

luka51

Guru
16. avg 2007
14.413
5.690
113
niti ne računajo obrabnine onega za šipe pucat. niti ne računajo da si gume napumpaš. pa vodo doliješ za šipe pucat.

@ kekec.
tista 2€ veš zakaj daš. pač ok stroški so uporabljamo storitve ipd
tistih10€ pa nočemo dat ker ne koristimo teh storitev.

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Zanimivo.... Najbolj se pzidijo tisti, ki sploh niso pri Si.mobilu
wink-1.gif

Vsak ima moznost svobodne izbire operaterja.... Sicer meni tudi ni vsec ta dodaten strosek za uporavljanje z NR... To je podobno kot na anki, ko placujes nadomestilo za vodenje racuna, poleg tega pa se vsako strotev posebej zaracunavajo... Ze celo sam dvig denarja na bankomatu ... V nedolged ne moremo menjavati ponudnike... Itak bodo po mojem tudi ostali kaj podobnega uvedli.... Ce bo le slo tole pri Si.mobilu skozi...
smirk-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
nerazumem argumenta 2€ na mesec bom prebolel, 10€ na leto pa ne. 2€ na mesec je 24€ na leto..

24€ lazje das kot 10..

Gre za smiselnost... Oboje ni smiselno, ŠE NAJMANJ pa tisti pavšal...

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
sej finta je, da obojni denar gre za isto stvar. oni so pac stvari drugac zapakrali verjetno zarad racunovodskih razlogov
wink-1.gif

tak, da ce ti napisejo 10€ za lacne otroke, ko ti je lahko vseeno. ti bos jih mogo dat.

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kako pa potem Tušmobil in Mobitel zmoreta?

Kako ne razumete, da je potrebno od lanskega leta naprej vsakič zagotoviti čisti keš v znesku 20 miljonov € Avstrjicem. Ostalo, kar se nabere in to MORA se nabrati, pa naj bi ostalo v SLO za plačevanje, tukaj beremo, tako imenovanih portalov, klicnih centrov, če to sploh je, meni se zdi, da je samo odzivnik, itn.

Sedaj pa ključno vprašanje; Ali ste pripravljeni financirati Avstrjice v višini od 20% višje mesečne naročnine?

Jaz sem svoje že povedal in razložil, kaj si mislim o teh podražitvah!

Predlagam, da začnete tisti, ki ste pri Simobilu, z zbiranjem podpisov za peticijo
wink-1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:

24€ lazje das kot 10..

Bos tistih 10€ na leto raje prebolel, ce si zracunas, da je to 0,84€ na mesec?
bonk.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:

24€ lazje das kot 10..

Bos tistih 10€ na leto raje prebolel, ce si zracunas, da je to 0,84€ na mesec?
bonk.gif

Beri malo... Rekel sem, da zadeva ni smiselna...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Najprej bi te pohvalil za vztrajnost, potrpežljivost in dobro argumentirane odgovore glede nove podražitve. Jasno je, da niste socialna služba.

Moraš pa vedeti, da so tvoji argumenti povsem irelevantni, ko se gre za končnega uporabnika. Res, da že tri leta niste dvignili cen. Ampak po drugi strani - koliko se je v teh treh letih povišala povprečna plača v Sloveniji? Najbrž ne za 20%...

Najbrž se boš strinjal z mano, če rečem, da je tale pavšal en velik FAIL s strani vaše strani. Podražitev dobro, pač stvari se dražijo. Ampak tale deset-evrski pavšal je pri prav vsakem naročniku pustil en grenak priokus. Res škoda, da niste raje paketov podražili še za pol evra na mesec več in bi bilo neprimerno manj jamranja (pri čemer se prihodki ne bi prav nič spremenili).

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
To je podobno kot na anki, ko placujes nadomestilo za vodenje racuna, poleg tega pa se vsako strotev posebej zaracunavajo...
Ni. Vodenje računa je osnovna storitev, ki ti jo banka ponuja.
(moje sicer meni tega ne računa, ampak pustimo osebne zadeve)

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Paketi pri A1 so res vrhunski, se pa mi zdijo na račun tega GSM aparati malo dragi ampak konec koncev če potegneš črto so paketi zmagovalni... Ta A1 Smrt 2000 je neposredno primerljiv z Orto u nulo pa najbrž ni omejen z leti. Za 17,00€ mesečno imaš 1000min v vsa Avstrijska omrežja, 1000SMS ter NEOMEJEN prenos podatkov. Pošteno.

Nazadnje urejeno:

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
moram pripomnit ta smart 2000 velja samo, ce mas pri njih tud stacjonarni internet.

smart 3000 je potrebno gledat
wink-1.gif
ta je samostojni

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
zdaj se vsaj vidi, kero omrezje se gradi z nasim denarjem
wink-1.gif

simobil takih paketov nemore ponudit ker omrezje nezdrzi, ze zdaj smo skoz nedosegljivi pri polnem signalu

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Mislim da ni problem v tem da Simobil tega ne bi mogel ponudit niti da omrežje ne bi zdržalo, moraš vprašanje drugače zastavit, zakaj bi Simobil sploh ponudil ceneje svoje storitve v deželi kartelnih dogovorov? Zakaj bi ti dal nekomu poceni če bedak drago plača in še je na koncu hvalažen? Potem si bedak ti. Pri nas je vse drago zato ker "smo" bedaki pripravljeni drago plačevat, tako je to pri nas.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
@ kekec.
tista 2€ veš zakaj daš. pač ok stroški so uporabljamo storitve ipd
tistih10€ pa nočemo dat ker ne koristimo teh storitev.

Točno to sem imel v mislih... Če se npr. zjebe SIM po moji krivdi, plačam ko se to zgodi in dobim novega. Ne pa neki VNAPREJ lepo vas prosim no... Bodite realni tisti ki niste...

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Tistim kateri želijo menjavati SIM, menjati telefonsko številko, ali menjati obračunski interval naj se jim to zaračuna.
Ne pa kar vsem.
13.gif

A problem je v tem, ker jih - nas to malokrat, ali nobenkrat to ne naredi. Sedaj pa bodo "udarili" po vseh naročnikih.
Predlagam vsem, da gremo vsi nazaj na tiskani račun, in po uvedbi "nadomestila" vsak mesec pač koristimo, kar bomo - smo
prisiljeni plačati.
evil.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.