Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
btw, kako pa si lahko lahko izračunaš sorazmerni del prejete ugodnosti ter stroškov uporabe telefona, če tvojega telefona ni med navedenimi telefoni-šalabajzerji
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Te je mal tole razjezil, a?

OK. Ste na S! pač mal vse podražil. To je vaša odločitev. Moja pa je, da grem stran od vas. Ker: nimam signala, tle ki sem doma, če že mam signal, ne dela in seveda tale cena. Po enem letu pri vas, sem več doživel kot 10 let na mobitelu. Pa ne v pozitivnem smislu.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Jaz sem bil na mobitelu dobrih 10 let, nato sem prenesel številko na simobil, bil pri njih leto in pol, dobesedno sem zbežal od njih drugam s svojo številko. Dogajalo se je točno to, kar večina piše, da si nedosegljiv kljub polnemu signalu. Ali pa ko sem se s kom pogovarjal in me je nekdo klical, sem bil nedosegljiv, namesto da sem bil zaseden
smile-1.gif

Sedaj sem že 4 leta več kot zadovoljen uporabnik drugega operaterja
smile-1.gif

Nekdo je lahko več kot zadovoljen pri simobilu, tako da vsak ima svojega najboljšega operaterja a ne?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Pa si jim sporočil ta problem? Sicer pa naj bi sedaj tudi podeželja in take odročne kraje bolje pokrili z nadgrajevanjem omrežja.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Pa si jim sporočil ta problem? Sicer pa naj bi sedaj tudi podeželja in take odročne kraje bolje pokrili z nadgrajevanjem omrežja.

Ko sem bil še uporabnik simobila, sem jih vsaj 5x poklical v klicni center in povedal svojo težavo. Niso mogli kaj dosti, ker očitno takrat niso imeli pravic gradit omrežja naprej (predvidevam) in so mi samo svetovali, naj si iz 3g omrežja nastavim na gsm omrežje in bi moralo biti bolje. Kljub temu da ni bilo bolje, sem ponovno klical in so mi vedno rekli, da gradijo omrežje in da imajo morda res malo preveč uporabnikov s tako kapaciteto omrežja. Sej sem jim verjel, ker je bilo dejansko res.

Kako je sedaj z omrežjem pa ne bi vedel, ker že nekaj let nisem pri njih. Imam pa 2 frenda, ki sta na simobilu. Občasno je kdo od njiju nedosegljiv, tudi ko ga kličem sredi dneva ali pa mu pošljem sms, je dostavljen šele zvečer, ko sonce že zašlo
evil.gif

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:

Ko sem bil še uporabnik simobila, sem jih vsaj 5x poklical v klicni center in povedal svojo težavo. Niso mogli kaj dosti, ker očitno takrat niso imeli pravic gradit omrežja naprej (predvidevam) in so mi samo svetovali, naj si iz 3g omrežja nastavim na gsm omrežje in bi moralo biti bolje. Kljub temu da ni bilo bolje, sem ponovno klical in so mi vedno rekli, da gradijo omrežje in da imajo morda res malo preveč uporabnikov s tako kapaciteto omrežja. Sej sem jim verjel, ker je bilo dejansko res.

Kako je sedaj z omrežjem pa ne bi vedel, ker že nekaj let nisem pri njih. Imam pa 2 frenda, ki sta na simobilu. Občasno je kdo od njiju nedosegljiv, tudi ko ga kličem sredi dneva ali pa mu pošljem sms, je dostavljen šele zvečer, ko sonce že zašlo
evil.gif
hysterical-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
sej veš da se interval dostave SMS sporočila v primeru "nedosegljive številke" podaljšuje
wink-1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.413
5.690
113
tole z sms-om zvečer je dobra ja.

jaz sem enkrat dobo 24 sms-ov v 5 minutah. bli so pa za do dva dni nazaj :9

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Simobil so carji, 95% folka tako ali tako ima aneks na številki in ne more nikamor.
Od teh bo jih 5%plačalo pogodbeno kazen.
Računa bo pa seveda v korist zelenih
evil.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
sej veš da se interval dostave SMS sporočila v primeru "nedosegljive številke" podaljšuje
wink-1.gif

to vem, vendar ne vem pa, zakaj so nedosegljivi ko pa imajo prižgan telefon
evil.gif

no sej ni to vedno zdej, ampak občasno se zgodi.

TARIFEpikaSI

Pripravnik
30. maj 2010
172
0
16
Na portalu Tarife.si so nove cene naročnin paketov Si.mobila že vnešene. Preverite, katera tarifa je po novem za vas najugodnejša na naslovu: http://www.tarife.si/vnos-mesecne-porabe.html

Če vam je zadeva všeč, stisnite gumb Like (Facebook) na strani tarife.si.

P.S.
Nadomestilo za vodenje računa še ni vnešeno, ker zahteva nekaj programiranja. Bo pa v kratkem
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
še ena zanimiva, pa čeprav je izven konteksta, prvič slišim za tak primer. Objavljeno na S! FB strani
hysterical-1.gif

simobil.jpg

jure1985

Pripravnik
27. jul 2008
109
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
VSEM...

no ja...tudi banke mesečno zaračunavajo vodenje računa, pa nimajo nobenega dela z mano, in to nanese več kot 10 eur letno, tako da poteza simobila ni ravno novost.

Zaračunavajo vodenje računa, zato pa ni mesečne naročnine. Oboje pa ne gre
ne-ne-1.gif

Sokol,
za naročnino dobiš npr. v paketu Orto v nulo 1001 minuto v Si.mobil, 1001 sms, 1001 MMS in 100 MB podatkov,..
To očitno ne šteje,..

b

zdaj mi nekaj ni jasno ne kaj sms pa mms se obračunavjo posebej na orto v nulo? al je 1001 mišljena za oboje. ker v porabi kaže sms in mms skupaj
smile-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Moje mnenje:
- podražitev 20% ni 20% ampak 2EUR/mesec in je v ''najslabšem'' primeru toliko.
- ''Nadomestilo za vodenje računa'' pa sam pri sebi vidim, da bistvene razlike ne bom imel, ker sem do sedaj kako storitev od teh vsako leto plačal. Ampak, tole sodim po sebi in ne morem komentirati od osebe do osebe, da ne bo pomote.

Moje mnenje je, da žal morajo biti tudi kakšne slabe novice ... Ampak, po dežju vedno posije sonce in mislim, da bo kmalu
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik jure1985 pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
VSEM...

no ja...tudi banke mesečno zaračunavajo vodenje računa, pa nimajo nobenega dela z mano, in to nanese več kot 10 eur letno, tako da poteza simobila ni ravno novost.

Zaračunavajo vodenje računa, zato pa ni mesečne naročnine. Oboje pa ne gre
ne-ne-1.gif

Sokol,
za naročnino dobiš npr. v paketu Orto v nulo 1001 minuto v Si.mobil, 1001 sms, 1001 MMS in 100 MB podatkov,..
To očitno ne šteje,..

b

zdaj mi nekaj ni jasno ne kaj sms pa mms se obračunavjo posebej na orto v nulo? al je 1001 mišljena za oboje. ker v porabi kaže sms in mms skupaj
smile-1.gif

dobiš 1001 sms in 1001 mms,..
b

Srotko_Bos

Pripravnik
13. nov 2008
144
0
16
Laško
www.pivo-lasko.si
Kdor se je to na Simobilu spomnil mora res biti bedak na kvadrat.

Konkurenca pri Tušmobilu je kadrovsko na kolenih, T-2 gre v stečaj bodisi direkt, bodisi preko trenutnega lastnika, samo počakati bi bilo treba do konca leta, da se sesujeta, pa gredo delat to neumnost.

Yes dela svoje očitno, ego stopil v glavo.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.