Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
jep tudi to nekaj šteje....klici so večinoma kratki......pod minuto....

luka51

Guru
16. avg 2007
14.491
5.787
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
torej kaj bi storil ti veleum na našem mestu? Bi še vedno šel drugam in "PRIŠPARAL", kako? Povej mi, tudi jaz bi rad prišparal pri mojih minutah mesečno ampak čez Orto u nulo ne morem it pa lahko čaram koliko hočem...

Lp
z punco vzameš paket multi brezmejnih 1000 in maš za par € več na mesec dve številki pokriti za ceno ene.

Kaj misliš da sem 17 star da impulze na "punci" gor nabijam?
smile-1.gif

to če si star 17let nevem. vem pa da nimaš pojma in si očitno zaljubljen v simobil, če niti tolko nisi da i se pozanimal kakšne pakete majo ostali.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.460
2.452
113
PS:. Če boš napisal kaj več o teh intervalih med (Simobilom, Mobitelom, Tušem, Debitelom) ti bom hvaležen
wink-1.gif
A Simobil ima kje kakšno statistiko v profilu v stilu povprečne dolžine klicev? To bi si lahko človek najbrž namestil kakšno aplikacijo ki bi ti to vse lepo računala in spremljala!

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
avtofun. ce si tak pri telefoniranju, kot na forumu, se cudim kak s 1000min skoz prides.

Nazadnje urejeno:

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
No, da se jst dodam svoje. Konkretno mojega paketa se podrazitev ne bo dotaknila. Me pa res moti, da mi bodo z oktobrom zaracunavali nekaj, kar NE RABIM in NE ZELIM in o tem NISEM podpisal pogodbe.

Pac, za en mesec si bom odklopil data paket
smile-1.gif

Bom pa definitivno pregledal ostale ponudnike

Glede ostalega pa....tisti, ki ste bolj v tem, bi se lahko prek facebooka organizirali in po tem, ko boste dobili to zaracunano ... enostavno na dolocen dan pridete v simobilov center in zahtevajte novo sim kartico. Itak je zastonj. In naslednji teden spet
smile-1.gif

Zamenjajte se obracunski cikel. Pa naslednji teden spet. In naslednji mesec
smile-1.gif
Ne prek moj.simobil ampak na prodajnem mestu.

Ce bo ljudi, ki bi to naredilo dovolj, se bodo tudi na Simobilu vprasali, ali je ta poteza res prava.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Jaz sem bil zelo zadovoljen s simobilom do zdaj, ampak zaradi tega pavšala sem užaljen... Kaj jim je bilo tega treba...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Greš na Mobitel, tam boš sigurno ceneje skozi prišel.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Ne ampak res. Ce si upajo zaracunat 10 eur na osebo na leto....potem naj sprejmejo tudi riziko, da se bodo stranke enostavno zacele premisljevat
smile-1.gif

Garantiram vam, da ce v enem dnevu na simobilove centre pride 1000 uporabnikov in ZAHTEVA novo sim kartico in naslednji dan istih 1000 pride in zahteva menjavo cikla

In da to naredijo recimo vsak teden enkrat ..... bodo zaceli pri Simobilu razmisljat
smile-1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Haha, slovencem se se volit ne da it, kaj sele da bi organizirano po nove simke hodli.

Malo bo se jamranja kak tedn, potem pa nic.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Ce dobro poznam situacijo, bodo odprli facebook stran, eno al pa dve...mal bodo pljuvali .... in to bo to
smile-1.gif

Ahh kje so casi, ko smo metali jajca v Telekom zaradi 260% podrazitve klicev LOL
smile-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.657
6.416
113
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Ahh kje so casi, ko smo metali jajca v Telekom zaradi 260% podrazitve klicev LOL
smile-1.gif
11 let je že od tega.

Protest proti Telekomu

Pred Telekomovo zgradbo na Cigaletovi se je včeraj na demonstracijah zbralo nekaj deset protestnikov, ki so na zaenkrat edinega ponudnika telefonije v Slovenije jezni predvsem zaradi nedavne izenačitve cen v lokalnih pogovorih. Cena impulza za uporabo interneta naj bi se tako namreč precej povečala, kar seveda precej omeji možnosti za deskanje po internetu.

Telekom je pred časom izenačil ceno pogovorov po vsej Sloveniji. Praktično pa to pomeni, da ni razlike, če se povežete s ponudnikom čez cesto ali pa v Lendavi.

Protestniki so se Telekomovega pročelja pa tudi notranjosti lotili z jajci, a je policija ostala brez dela. Le tiste, ki so šli v osmo nadstropje na pogovor k podpredsedniku Telekoma, so popisali. Pogovori pa niso obrodili sadov, vsaj za protestnike ne.

Pri katerem ponudniku je Birdface?
grin1.gif

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Ne ampak res. Ce si upajo zaracunat 10 eur na osebo na leto....potem naj sprejmejo tudi riziko, da se bodo stranke enostavno zacele premisljevat
smile-1.gif

Garantiram vam, da ce v enem dnevu na simobilove centre pride 1000 uporabnikov in ZAHTEVA novo sim kartico in naslednji dan istih 1000 pride in zahteva menjavo cikla

In da to naredijo recimo vsak teden enkrat ..... bodo zaceli pri Simobilu razmisljat
smile-1.gif
Če bi slučajno res prišlo do množične menjave SIM kartic, obračunskih intervalov ipd., bi verjetno v splošne pogoje vtaknili dodaten člen, ki bi dovoljeval brezplačno menjavo enkrat ali dvakrat v letu, večkratno menjavo pa po ceniku.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.