Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
z punco vzameš paket multi brezmejnih 1000 in maš za par € več na mesec dve številki pokriti za ceno ene.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
torej kaj bi storil ti veleum na našem mestu? Bi še vedno šel drugam in "PRIŠPARAL", kako? Povej mi, tudi jaz bi rad prišparal pri mojih minutah mesečno ampak čez Orto u nulo ne morem it pa lahko čaram koliko hočem...
Lp
Kaj misliš da sem 17 star da impulze na "punci" gor nabijam?
A te zelo motiCitat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
do kdaj daje shitmobil možnost gratis prekinitve do 15.9?
A potem pa k Šusmobilu ?
Ja do 15.9...
Citat:
Uporabnik tado pravi:
A te zelo motiCitat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
do kdaj daje shitmobil možnost gratis prekinitve do 15.9?
A potem pa k Šusmobilu ?
Ja do 15.9...
in ne boš užaljenCitat:
Uporabnik tado pravi:
Greš na Mobitel, tam boš sigurno ceneje skozi prišel.
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Greš na Mobitel, tam boš sigurno ceneje skozi prišel.
11 let je že od tega.Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Ahh kje so casi, ko smo metali jajca v Telekom zaradi 260% podrazitve klicev LOL
Če bi slučajno res prišlo do množične menjave SIM kartic, obračunskih intervalov ipd., bi verjetno v splošne pogoje vtaknili dodaten člen, ki bi dovoljeval brezplačno menjavo enkrat ali dvakrat v letu, večkratno menjavo pa po ceniku.Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Ne ampak res. Ce si upajo zaracunat 10 eur na osebo na leto....potem naj sprejmejo tudi riziko, da se bodo stranke enostavno zacele premisljevat
Garantiram vam, da ce v enem dnevu na simobilove centre pride 1000 uporabnikov in ZAHTEVA novo sim kartico in naslednji dan istih 1000 pride in zahteva menjavo cikla
In da to naredijo recimo vsak teden enkrat ..... bodo zaceli pri Simobilu razmisljat