Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Dobro si tole stran naredil.
zmaga.gif
2X
zmaga.gif

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
8 let sem bil naročnik simobila, 2 številke in internet, še dobar da sm se spravil k pameti in šel h konkurenci že pred dvema letoma (TM, seveda) in prenesel obe številke, internet pač od obljubljenih in zagotovljenih 2Mb in sicer le prva 2-3 mesca preostali del aneksa sem trpel z caa 50-100kb, v izrednih razmerah do 200kb hitrosti, na kar sem opozarjal večkrat, vendar so mi rekli da so 2 možnosti, predčasna odpoved ali pa trpljenje...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Sej po moje bi še preživeli, če bi bila vukojebina... Pa ni. Razen če smatraš Ljubkjano in Maribor za vukojebino...

Mogoče imamo pa probleme samo tisti, ki smo selilil številko iz M@ na S!?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ti.. to pa je čist realno možno da je bil Mobitel samo superioren in ste dobrega navajeni
smile-1.gif

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Bo pa zelo drago plačal klice v druga omrežja. Nekateri s tem nimamo problemov.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Opcija za druga omrežja DO SEDAJ nisem potreboval, ker imajo praktično vsi simobil kar jaz kličem. Kolikor pa sem slišal, bo delež zaradi tega nadomestila dokaj upadel...

Drugače bom pa verjetno ostal na simobilu vsaj do poteka Orto U Nulo, potem pa verjetno tisti, ki ne bo imel nadomestila.

Nazadnje urejeno:

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kot piše se plača nadomestilo za 1leto vnaprej. KAj pa v primeru, če uporabnik plača to nadomestilo in čez 2 tedna zamenja ponudnika. Dobi nadomestilo proporcionalno nazaj?
grims-1.gif

Mogoče kdo ve?

Se vrača.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Drugače bom pa verjetno ostal na simobilu vsaj do poteka Orto U Nulo, potem pa verjetno tisti, ki ne bo imel nadomestila.
Pa veš da je to nadomestilo manj kot 1€ na mesec? Torej, da pri skupnem strošku naročnine predstavlja samo nekaj %?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Pa veš da je to nadomestilo manj kot 1€ na mesec? Torej, da pri skupnem strošku naročnine predstavlja samo nekaj %?

Saj se bo takrat videla situacija in stanje kaj bo kdo imel... (koliko ljudi bo po vsem tem še sploh na simobilu). Če bo delež enak kot sedaj je tudi možno, da ostanem... Ta trenutek pa, kot sem že nekaj postov nazaj napisal, ne morem prekiniti ali karkoli storiti, ker
imam kazni še skoraj 80 €, ki je trenutno ne morem plačati.

Problem bo nastal sčasoma, če bo šlo vse stran, kar imam zdaj gor.
frown-1.gif
Ena številka doma bo menda že šla v izklop zaradi tega nadomestila. (ne moja)

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
...danes začenjamo z obširno nadgradnjo omrežja na Gorenjskem. Prenova se bo začela na območju Radovljice, Krope, Kamne Gorice, Ljubnega in Lipnice, dela pa bodo potekala med 8. in 16. uro. V času posodabljanja utegne prihajati do občasnih motenj pri uporabi storitev v omenjenih krajih in njihovi širši okolici, a si bomo prizadevali, da boste kljub temu uporabniki storitve čim bolj nemoteno uporabljali.
VIR: Facebook

Skrajni čas je tole.
wink-1.gif

Tomo

Pripravnik
5. sep 2007
70
0
6
Obišči stran
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kot piše se plača nadomestilo za 1leto vnaprej. KAj pa v primeru, če uporabnik plača to nadomestilo in čez 2 tedna zamenja ponudnika. Dobi nadomestilo proporcionalno nazaj?
grims-1.gif

Mogoče kdo ve?

Ja, Si.mobil bo uporabnikom povrnil sorazmerni delež plačanega nadomestila.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Joj kok nepotrebne administracije. Bi magari poražli naročnine za slab EUR pa bi bilo bolje in milejši odziv naročnikov.

Je pa res, da bi bil Simobil v tem primeru manj ugoden v neposredni primerjavi paketov z ostalimi ponudniki. Po drugi strani pa kakor vidimo, večina vkalkulira teh 10 EUR v mesečno naročnino.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Tomo pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
grims-1.gif

Če si zajeban (in pricipelen) torej počakaš da ti zaračunajo in potem zamenjaš operaterje ter jim tako narediš dodatno delo z vračilom.
Mogoče kdo ve?

Ja, Si.mobil bo uporabnikom povrnil sorazmerni delež plačanega nadomestila.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Sem vprašal enega kolega ki ima HR VIP na Hrvaško, pa pravi da ne plačujejo nobenega nadomestila.

Me je pa to z nadomestilom zdaj izučilo. Pri simobilu več nobene vezave. Da če si še kako neumnost izmislijo da lahko samo
popokam, čeprav je to zadnja varianta. Po možnosti tudi pri komu drugemu ne.

Nazadnje urejeno:

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
ksz

Da se malo vrnem nazaj na podražitev, nekdo je omenil da so lastniki Avstrijci hmmm...
učer sm mel klic iz Dunaja 1,5h
grin1.gif
in sva si z bratrancem "malo" pokramljala glede At mreže in glede teh podražitev.
On ne ve nič glede tega je pa res da je on na Orange mreži (lastnik je iz UK) in da ima odličen paket 25€ za 1000 min v VSE EU države in omrežja
shocked-1.gif

Pa še to pravi da je Vodafone (UK) prevzel večji kar se tiče omrežij po AT in da je v lasti AT-ja zelo malo
smirk-1.gif

Zdej pa meni to nekak ne gre skp, a ni SiMobil Vodafone in kako se navaja da so lastniki avstijci
17758-icon_confused.gif

Vodafone Limited. Registered Office: Vodafone House, The Connection, Newbury, Berkshire RG14 2FN. Registered in England No 1471587.
sprasujem se.gif

Vir: Vodafone

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.