Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Se mi zdi, da sem pri znancu prejšnji teden-dva videl postavko na računu...

Bom se pozanimal, kaj točno je bilo.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Sam sem recimo napisal pritožbo (kar na Moj Simobil) zaradi tega zaračunavanja opominov in sedaj čakam na odgovor. Sicer se mi ne gre za tistih 5€, ampak za princip.
smile-1.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Opominjanje se lahko zaračuna. Štos je le v tem, da se sme zaračunati sorazmerno strošku opominjanja. Torej na sodišču padejo reči kot so Stroški opomina 50 EUR. Tisti EURo pa pol gre skozi.

Je pa tle ena druga caka. Operaterji in ponudniki lahko zaradi neplačila blokirajo storitve. In zaračunajo tako blokado, kot deblokado po svojem ceniku. In tle je največ veselja zadnja leta. To pa ne pade na sodišču.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
To je meni osebno tako podlo, ker vejo, da ima vedno več ljudi težave s plačevanjem računov, vsi pa še dvigujejo to postavko. Večina ima že to okoli 20€ ?!?!?!?, se je ženi ravno zgodilo, se pač, jebat ga, pa smo bili za en dan brez Siola, no strošek je bil 5€, da mi za tak zajeb zaračunajo 20€, pa vem da sem sam kriv, naslednji dan prekinem pogodbo, pa grem drugam.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Ne, borovnica, načeloma s plačili ne zamujam nikjer, sem pa videl temo na Jabuk forumu (Jestov link) in pač poizkusil srečo. Je pa bilo sedaj "pritožbi" ugodeno.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
takle mamo v SLO,.. neplačniki so še nagrajeni za neplačilo
frown-1.gif
,.. upam da se zakonodaja kmalu spremeni,..
b

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Na jabuk.si so pisali... Da jim je bil ponujen dobropis v vrednosti zamudnine oz. kot druga moznost dodatni paket zakupljenih megabajtov za prenos podatkov...

http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=297048#297048

Citat:

Tole je odgovor na reklamacijo:

Ker je eno temeljnih poslovnih vodil Si.mobila grajenje dolgoročnih in trdnih partnerskih odnosov z našimi uporabniki, vam za ureditev medsebojnih odnosov ponujamo:

- dobropis v višini 2,54 EUR, katerega bomo upoštevali pri naslednjem računu ali
- storitev opcija Mobilni internet 300 MB? v vrednosti 36 EUR (6 mesecev x 6 EUR).

Veseli bomo vašega odgovora v 15 dneh.

Da bo naše sodelovanje še boljše, pričakujemo, da boste svoje obveznosti v prihodnje plačevali pravočasno, saj bomo drugače prisiljeni zaračunavati zakonske zamudne obresti.

To nekako ni fer do tistih, ki redno placujemo svoje obveznosti...
uf-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.