Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Borovnica noče pljuvat v lastno skledo, verjetno pa se tudi on zaveda da sta XS in S zgrešena glede na trenutno ponudbo... Glede na to kar ponujata bi morala biti bistveno cenejša...

Npr. XS - za tako število minut max. 6 € oz. 5,99 €
S - za tako ponudbo max. nekje 12 € oz. 11,99 €

Če se XS splača sem jaz bicikl... Cena je še višja kot 75 min po paketu brez naročnine SIMPL...
bonk.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
razmišljajte širše,..
za nizkocenovno kokuriranje bob,
za najboljšo uporabniško izkušnjo Si.mobil,..

b

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
V bistvu zadeva ni moj problem, ampak ljudje ki so v segmentu teh 2 paketov bodo raje šli drugam, kjer bodo dobili enako ali še več za manjšo ceno, uporabniška izkušnja bo pa enaka...
stupid-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Dokler se bodo klici na bob iz simobila obračunavali kot klic v drugo omrežje, ga lahko kar sami mate...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ne glej samo na svoje potrebe,.. potrebe alter scene so bistveno različne od potreb povprečnih uporabnikov,..
če bi bil jaz navadna stranka bi bil bob moja prva izbira, ki bi npr. z big bobom zagotovila vse moje potrebe,.. tudi postpaid 4c mi zagotovi potrebe,..
če pa bi potreboval tudi support, telefon,.. bi verjetno pristal na paketu preprosto zame,..

b

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
verjetno je stein mislil na tole.
paketi-glede-na-ceno.png

Simobilove uporabnike Si.mobil forsira na boba. Ko bo šlo kaj narobe boš moral klicati na klicni center in takrat boš zapravil zagotovo čez 10 €.

Kar Si.mobil dela z bobom je, da Si.mobilovim "pravim" uporabnikom zvišuje cene (tisti ki ostanejo je vseeno ali plačajo 3x več kot pri drugih operaterjih), tiste na bobu pa enkrat između nategne. Naj Si.mobil ustanovi firmo samo za bob pa naj ta firma dela dobiček. Tako boste preprečili ceno škarij in ne bo pomislekov o kršitve konkurence na trgu.

Nazadnje urejeno:

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Že če bi se klic na bob iz simobila štel enako kot iz simobila na simobil bi še blo razumljivo... Tako pa zadeva smrdi po goljufiji pa brez zamere...

Aneks mam pa še samo do avgusta, tako da se pazite...
evil.gif
V segmentu, ki je bil zdaj zgoraj omenjen (do 10 €) pa potem raje vzamem T-2...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kdo pa je rekel da se Si.mobil želi primerjati s Tušem? Zakaj bi Si.mobil forsiral boba? Je le konkurenca nizkocenovnim ponudnikom.
Bob uveljavlja moto nižji stroški nižja cena,..

Cena bob produktov je primerljiva s cenami A1 in Vip-neta,..cene pri njih so zaradi drugačnih pogojev celo nižje,..

Sicer pa kaj bi se vmešaval,.. alter scena je ena sktrokovno najbolj usposobljenih, razume vse zakonitosti in principe in jih prireja trenutnim potrebam (nadomestilo : kdo sploh rabi storitve CC-ja, brezplačne storitve,.., ko je prišel bob pa,.. kako morete računati klice v CC; drugi primer je bob nelojalna konkurenca, čeprav isti koncept grupa fura v drugih državah kjer pa takih problemov nima, potem pridejo previsoke cene bob paketov nasproti ponudbi v A in Hr,...),..

kot naša politika,..

b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
nekoč,.. ko bo slovenija pripravljena na tak paket,.. ko bo interconnect normalen,.. ko slovenija ne bo balkan,..
b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
preprosto zame si že zgrešil,.. jaz pa bi ga vzel če bi ga rabil takrat ko je bil na voljo,..
priložnost izgubljena ne vrne se nobena,..pravi en pregovor,..

b

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:

če pa bi potreboval tudi support, telefon,.. bi verjetno pristal na paketu preprosto zame,..

b
In kje lahko skleneš preprosto zame??

Trenutno imas paket M zate.....

- neomejeno Si.mobil
- 500min druga
- 500 SMS/MMS
- 500Mb prenosa

za 3€ vec kot je bila cena za Preprosto zame, se pravi 22,90€....

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
preprosto zame si že zgrešil,.. jaz pa bi ga vzel če bi ga rabil takrat ko je bil na voljo,..
priložnost izgubljena ne vrne se nobena,..pravi en pregovor,..

b
Jaz ga imam, iščem pa še nekaj pametnega za mamo do max 20€...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.