Novo pri Mobitelu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Kje si dobil informacije? Počakaj še ta 2 mesca
wink-1.gif

http://www.siol.net/novice/tehnologija/telekomunikacije/2012/11/lte_mobitel.aspx

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Citat:
Uporabnik MOBIKING pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Prišel je nov paket 2013
http://www.mobitel.si/akcije/podarimo-si-cas.aspx

2013 enot lahko porabiš za ( sms, mms, klic, internet)
drobni tekst: sprememba paketa na 2013 stane 30€!
Priključna taksa pa 11,85€

Žal je prišel zopet BIGbob paket kjer 3000 enot stane četrtino manj. Zvestobo lahko odtehta le kakšen dvojni SIM ali ALS drugega pa skoraj več ne ostane.

Jaz pa menim, da je če rabiš nov smartfon in so ti zakuplene količine paketa 2013 dovolj, BigBob+1GB=14,90€ slabša odločitev....

...v dveh letih kolikor je nekako povprečna življenjska doba telefona in ena normalna vezava prišparaš cca 24*5€=120€. Mobitel ti v povprečju subvencionira telefon tudi za 120€ (primer: http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1935&pu=0). Če kupiš ta telefon v prosti prodaji in vzameš BigBob+1GB nisi prišparal nič - le na plačljiv support si pristal, simobilovo omrežje in tiste par mms-ov boš dodatno plačal

tomi

Guru
1. sep 2007
18.690
9.904
113
40
MB
prišparaš vsaj 50 €, pa ko praviš plačljiv support ... sej tudi pri mobitelu ga plačaš v ceni naročnine
grin1.gif

je pa za mene ultimativna prednost pri bobu da nisem vezan, me je 1x izučilo pri ciganih od mobitela
evil.gif

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
Citat:
Uporabnik boogle pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Prišel je nov paket 2013

Žal je prišel zopet BIGbob paket kjer 3000 enot stane četrtino manj. Zvestobo lahko odtehta le kakšen dvojni SIM ali ALS drugega pa skoraj več ne ostane.

Jaz pa menim, da je če rabiš nov smartfon in so ti zakuplene količine paketa 2013 dovolj, BigBob+1GB=14,90€ slabša odločitev....

...v dveh letih kolikor je nekako povprečna življenjska doba telefona in ena normalna vezava prišparaš cca 24*5€=120€. Mobitel ti v povprečju subvencionira telefon tudi za 120€ (primer: http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1935&pu=0). Če kupiš ta telefon v prosti prodaji in vzameš BigBob+1GB nisi prišparal nič - le na plačljiv support si pristal, simobilovo omrežje in tiste par mms-ov boš dodatno plačal

Pozabil si še na obračunski interval 60/60.

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Citat:
Uporabnik boogle pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Prišel je nov paket 2013

WOW
Desire X stabe v prosti prodaji 260€. Ni kaj........ blah
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
Citat:
Uporabnik darinkoman pravi:
Citat:
Uporabnik boogle pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Prišel je nov paket 2013

Pozabil si še na obračunski interval 60/60.

*Za obračun pogovorov velja interval 60/1, kar pomeni, da se prva minuta obračuna v celoti, nadaljnji pogovor pa po sekundah. Pri obračunavanju sporočil SMS/MMS se kot obračunska enota upošteva poslano sporočilo SMS/MMS, pri obračunavanju prenosa podatkov pa se kot obračunska enota upošteva 1kB prenesenih podatkov.

*drobni tisk

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
Dopolnil sem uporabnika boogle-a, "le na plačljiv support si pristal, simobilovo omrežje in tiste par mms-ov boš dodatno plačal" pozabil je še na 60/60 interval, ki je pri bobu.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.221
769
113
EU
Kako se tole razume?
"pri obračunavanju prenosa podatkov pa se kot obračunska enota upošteva 1kB prenesenih podatkov"
Pomeni 2013 enot 2013kB?!?

Že popravljam he he
"Ena enota storitve je enaka ... enemu MB prenesenih podatkov."

Se mi je res zdelo malo prehudo
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
KSZ

Danes je v Cityparku in Europarki LateNightShopping, če koga zanima (do pol noči). Mislim, da imajo dva telefona ceneje pa 20% popusta na avto inštalacijo sem videl.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
KSZ

Danes je v Cityparku in Europarki LateNightShopping, če koga zanima (do pol noči). Mislim, da imajo dva telefona ceneje pa 20% popusta na avto inštalacijo sem videl.
Black Friday
cheer.gif

God Bless America

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ta paket 2013 bo potem veljal kako dolgo? Torej da ne bodo mojstri ceno paketa po enem letu dvignili, enako kot se je zgodilo z ITAK?

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ta paket 2013 bo potem veljal kako dolgo? Torej da ne bodo mojstri ceno paketa po enem letu dvignili, enako kot se je zgodilo z ITAK?

s paketom 2012 se to zaenkrat še ni zgodilo.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Aplikacija Moj Plus za enostavno uporabo pametnih mobitelov

Moj Plus je brezplačna aplikacija za Mobitelove naročnike, Mobiuporabnike in ostale uporabnike pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android. Aplikacija Moj Plus jim bo poenostavila vsakdan, saj bodo na pregleden način imeli vse, kar potrebujejo, na enem mestu, z nalaganjem in uporabo aplikacije pa ne bodo imeli nobenih stroškov.

Več o aplikaciji Aplikacija Moj Plus

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
niso rabili podražit Dabest. Če bi pocenili nacionalni roaming in MVNO ne bi rabili takrat dražiti džabesta in pravilom konkurence bi bilo zadoščeno.

Bilo je ali ali.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Z nakupom Mobipaketa Samsung E1050, Nokia 113 in Samsung Galaxy Pocket in polnitvami Mobiračuna si na izbrani Mobištevilki lahko povrnete do 100 % kupnine, ki jo v obliki mesečnih bonusov prejmete na Mobiračun.

Storitev si enostavno aktivirajte do vključno 31. 1. 2013 kar s poslanim SMS-sporočilom in aktivacijsko kodo, ki je priložena navedenim Mobipaketom. Vračilo do višine kupnine v obliki dobroimetja na Mobiračunu lahko pridobite v 12 zaporednih 30-dnevnih obdobjih, če Mobiračun na Mobištevilki, na kateri je aktivirana storitev v posameznem obdobju 30 dni, napolnite za vsaj 5 EUR.

Vse informacije o storitvi Vračilo do višine kupnine so na voljo tudi v zloženki, ki je priložena vsem trem novim Mobipaketom.

*Aktivacijska koda za storitev Vračilo do višine kupnine je priložena Mobipaketom Samsung E1050, Nokia 113 in Samsung Galaxy Pocket. Mobiuporabnik lahko na izbrani aktivni Mobištevilki vključi storitev Vračilo do višine kupnine s poslanim SMS-sporočilom na 1918 in ključno besedo KUPNINA xxxxxxxx (xxxxxxxx predstavlja enkratno kodo za aktivacijo storitve, ki je priložena navedenim Mobipaketom). Storitev je mogoče aktivirati do vključno 31. 1. 2013. Poslani SMS za aktivacijo storitve se zaračuna po veljavnem ceniku Mobi. Z aktivacijo storitve imajo Mobiuporabniki možnost povračila do 100 odstotkov kupnine v obliki dobroimetja na Mobiračun, in sicer le, če v obdobju 360 dni od aktivacije storitve Mobiračun, na katerem je storitev aktivirana, vsakih 30 dni napolnijo vsakokrat za vsaj 5 EUR. Posamezne zneske, skupno do višine kupnine, lahko Mobiuporabniki pridobijo v obliki dobroimetja na Mobiračunu v dvanajstih zaporednih 30-dnevnih obdobjih v višini 2 EUR (Mobipaket Samsung E1050), 4 EUR (Mobipaket Nokia 113) ali 8 EUR (Mobipaket Samsung Galaxy Pocket) v posameznem obdobju.

Bonus 10 EUR velja za Mobipakete Samsung E1050, Nokia 113 in Samsung Galaxy Pocket in je v obliki prednaloženega dobroimetja na Mobiračunu. Ponudba Mobipaketov velja do odprodaje zalog. Slike so simbolične. Cene so navedene v EUR in vključujejo DDV. Telekom Slovenije, d. d., si pridržuje pravico do spremembe cen in pogojev.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.