Novo pri Mobitelu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
A kaj kaže ali pa se ve če Mobitel razmišlja o vključitvi Apple iPhone-a v svoji ponudbi?

Hvala za info

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
10. marca z Moneto na XL party in pokal Vitranc

Približuje se najpomembnejši, vrhunski smučarski dogodek v Sloveniji, pokal Vitranc, ki bo potekal 10. in 11. marca 2012 v Kranjski Gori.
10. marca z Moneto na XL party in pokal Vitranc

V sklopu svetovnega pokala so organizatorji poskrbeli tudi za zabavni program in tako se boste 10. marca 2012 lahko po prireditvi zabavali tudi na XL partyu, na katerem bomo prisotni tudi z Moneto. Napitke in prigrizke boste lahko z Moneto plačevali na vseh gostinskih lokacijah XL partya in za vsako plačilo nad 5 EUR vas bomo nagradili z uporabnim darilcem.
http://www.xlparty.si/

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Pri mobitelu so prizadeti al kaj. Prejšni teden grem, naj mi vklopijo 500 mega k paketu itak džabest. Pridem tja ona nekaj dela in dela mi reče tu se podpiši se podpišem in to je to. Reče to je to in grem. Potem pa veselo uporabljam telefon kot hotspot. Čez nekaj dni hočem preverit koliko še imam od teh 500mega in vidim, da 500 mega ni nikjer ampak imam strošek porabe 16€. Nakar seveda takoj kličem na mobitel in mi tam ženska reče, da tega sploh nimam vklopljeno, povem, da sem si vklopil, da sem se podpisal in, da bi to moral imeti. Ženska mi reče, da zadeva začne delovat, ko dobim sms (od kod bi naj jaz to vedel ?). In seveda reče, da bo preverla kaj je s tem narobe. No in danes dobim sms, da imam to vklopljeno. Naj grem na mobitel pa ono žensko prek pulta potegnem al naj reklamiram račun? Ne gre se mi za teh 16€ nebo me pobralo če plačam samo me dvigne taka nesposobnost.

Ne vem kdo je v tej zgodbi prizadet. Od kdaj pa naj bi se zadeve instantno priklapljale?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Od takrat, ko pokličeš k njim in ti rečejo , bo zdaj vključeno, ali pa greš menjat sim in nova takoj delujo.Tu smo se razvadli, dejansko pa noben ne pričakuje, da bo treba čakat 5 dni, za vklop nekih dodatnih storitev, sej pa ja nismo v srednjem veku...

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
saj ne čakajo samo tebe, da ti vklopijo...
Pač traja, ker so postopki verjetno takšni.

Jaz sem tudi čakal 3 dni.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.830
139
63
Ob novoletnem navalu na 2012, se je čakalo tudi do 10 dni za vklop/prenos. Dokler ne dobiš SMS, nobena storitev ni urejena.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Kalkulator prenosa podatkov

Za lažjo odločitev pri izbiri pravega paketa Instant internet oziroma storitve Mobilni internet vnesite podatke o svoji uporabi internetnih storitev v spodnjo aplikacijo. Izberite svojo napravo (mobitel ali računalnik) in si oglejte, katera storitev bi bila za vas najbolj primerna.

Kalkulator

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
sej mislim, da je to že dolgo, da je lahko na enem računu. neka družinska vez al neki tazga se mi zdi. pa nek M$ je vsaj včasih bil. mal okol tega pobrskaj pa boš sigurno nekaj našel.

To ni ista stvar. Govorimo o računih za podjetja, torej telefon, siol internet in mobiteli. Račune izdaja isto podjetje, torej bi se spodobilo, da so na enem listku, brez da bi vse prenesel na eno naročnino, ker s poslovnim paketom malo brcajo v temo (vsaj za nas). Okoli novega leta so nekaj obljubljali, da bo to kmalu urejeno in bi se spodobilo, da se to uredi do 1.4.2012.

Jernej

Kakor vem, se to da od 1.1., reče se pa temu Skupni račun. Vprašaj na M@ centru.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
sej mislim, da je to že dolgo, da je lahko na enem računu. neka družinska vez al neki tazga se mi zdi. pa nek M$ je vsaj včasih bil. mal okol tega pobrskaj pa boš sigurno nekaj našel.

To ni ista stvar. Govorimo o računih za podjetja, torej telefon, siol internet in mobiteli. Račune izdaja isto podjetje, torej bi se spodobilo, da so na enem listku, brez da bi vse prenesel na eno naročnino, ker s poslovnim paketom malo brcajo v temo (vsaj za nas). Okoli novega leta so nekaj obljubljali, da bo to kmalu urejeno in bi se spodobilo, da se to uredi do 1.4.2012.

Jernej

Kakor vem, se to da od 1.1., reče se pa temu Skupni račun. Vprašaj na M@ centru.

Saj sem vprašal. Odgovora (še) ni. Pa sem klical še na 041 700 707, pa tudi niso imeli pojma (hm, gospod, hm, ja , naj bi bilo, ali pa se dela na tem, skoraj gotovo se dela,... bomo preverili in vas pokličemo). Že en teden je tišina... Pa mislim, da so še večkrat rekli gospod
wink-1.gif
.

Jernej

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Telekom Slovenije bo ponudil SIM kartice s podporo za NFC

Združenje GSM je na svojih spletnih straneh objavilo 45 telekomunikacijskih podjetji, ki bodo preko svojih posebnih SIM kartic uporabnikom ponudili podporo za komunikacijsko tehnologijo NFC. To pomeni, da bo vsak mobilni telefon, sodoben ali že zdavnaj zastarel podpiral tehnologijo NFC in storitve, ki se nanašajo na njo. Integriranje tehnologije NFC v samo SIM kartico je bržkone komercialne narave, saj bodo uporabniki na ta način s svojim telefoni še lažje plačevali določene storitve. Novica na drugi strani ne bo nič kaj všeč varnostnim strokovnjakom, saj se bodo lahko nepridipravi veliko lažje dokopali do našega denarja. No če se bodo uporabniki posluževali dvostopenjskega varnostnega mehanizma, npr. uporabe PIN-a in še katerekoli druge varnostne metode, potem pri nakupih nebi smelo priti do težav.

Poleg tega bo združenje GSM s svojimi partnerji sodelovalo pri razvoju mobilnih aplikacij, s pomočjo katerih bodo lahko uporabniki preko NFC-ja kupovali koncertne vstopnice, odpirali hotelske sobe in še mnogo drugega. Seznam telekomunikacijskih podjetji, med katerimi lahko najdemo tudi Telekom Slovenije je naslednji: NFC je naslednji: América Móvil, AT&T, AVEA, Axiata, AXIS, Bharti Airtel, Bouygues Telecom, CSL, Deutsche Telekom, Elisa Corporation, Emirates Integrated Telecommunications Company PJSC (du), Etisalat, Everything Everywhere, Globe Telecom, KPN, KT Corporation, Maxis, Mobily, MTS, Orange, Proximus, Qtel Group, Rogers Communications, Saudi Telecom Company (STC), SFR, SK Telecom, Smart, SOFTBANK MOBILE, Telecom Italia, Telecom New Zealand, Telekom Slovenije, Telefónica, Telekom Austria Group, Telenor, TeliaSonera, Telus, TMN, Turkcell, Verizon, VimpelCom, VIVA Bahrain and Vodafone Group. Additionally, ISIS, the organisation formed by AT&T Mobility, T-Mobile USA in Verizon Wireless

www.RN.si

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
50% popust ob sklenitvi Instant Interneta velja do 31.5.2012.

* Akcijska ponudba (50% popusta na naročnino za obdobje treh mesecev) velja v obdobju od 21.3.2012 do vključno 31.5.2012. Velja ob sklenitvi novega naročniškega razmerja ali podaljšanju obstoječega naročniškega razmerja za 24 mesecev za storitve Mobitel za pakete Internet mini, Internet start in Internet neomejeno. Velja za vse, ki nimate veljavnega aneksa GSM št. 8/2005 oz. GSM št. 8/2005, Povezani (12 mesecev) ali aneksa UMTS št. 14/2005 oz. UMTS št. 14/2005 Povezani (24 mesecev) ali samostojnih aneksov GSM št. 16/2009 (24 mesecev) oz. GSM št. 16/2009 Povezani (24 mesecev), UMTS št. 17/2010 (24 mesecev) ali UMTS št. 18/2011 (24 mesecev), in izpolnjujete ostale pogoje

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Kao če laufaš ali športaš rabiš "športni telefon". Kr neki.
bonk.gif

Ta telefon je skorajda neuničljiv. Poglej si malo filmčke na youtubeu, pa boš videl. Ta telefon je lahko v vodi, pa mu ne bo nič, bo delal normalno. Vrži SGS2 v vodo, pa da vidimo koliko časa bo delal. Pa ne misli, da imam kaj proti SGS2, ker je trenutno top telefon, ampak ta tvoj komentar je pa res
bonk.gif

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Meni pa je všečen ta Xperia active ...nevem zakaj bi vsi na svetu morali met galaxije.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.